dini paylaşım alanı

Canım arkadaşlarım malum doğum bebek bir hayat zaman zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bazen aslında zaman iyi yönetmek gerekiyor
Ev iş Bebek eş yemek vs insanın bir çok görevi oluyor şu hayatta
Her şey dörtdörtlük yapsa da maneviyatını beslemedikten sonra hep bir tarafa eksik kalıyor maalesef ...
Birine yardım etmenin mutluluğunu yaşamalı insan bir kitap okumanın heyecanına merakını duymalık bir çift gözdeki mutluluk olduğunu hissetmeli
Nasılsın sözcüğünü bekleyen ve buna hasret kalan kişinin uzattığı eli olmalı
Bir bitki yetiştirmeli mesela toprağı eşelemeli
Sabırla bitkisini çiçeğini açmasını beklemeli
Bu hayat maddi kazanımlarla mutlu etmiyor insanı ha tabii ki elbette buna ihtiyacımız var ve Bir çok şeyi elde etmemizi maddiyat sağlıyor ancak insanın günde kendini ayrılmış bir yarım saate veya hobisini gerçekleştirebilecek de birkaç vakti olsa yaşam daha yaşanılır oluyor

Benim hedeflerim bir
1.) haftada en az üç gün topiğimden paylaşım yapmak ve arkadaşalrımdan etkileşimde bulunmak
2.) ayda üç cüz okumak
3.) haftada bir yarım cüz meal okumak
4.) cuma günleri Eşdost akraba aramak
5.) ayda bir dua ezberlemek hem meal hem Arapçası
6.) ayda bir kitap bitirmek

O zaman hoşgeldin tekrardan diyelim kayacans .

Bebişinide güle güle büyüt , rabbım seni ve neslini salih kullarından eylesin , ve bütün arkadaşlarımıda .

Zaman en hor kullandıklarımızdan .
Evet koşturma hiç bitmiyor fakat insan istedimi herşeye vakit bulabiliyor bence ...

hoş geldin canım rabbim bebişini hayırlı sazğlıklı evlat etsin yaptığın amelleri makbul ve kabul eylesin diğer kızlarımızında inşallah ben buralara katılamasamda kendi çapımda ibadetlerimi aksatmamaya çalışıyorum,çok şükür kuran aşkı içimde büyüdükçe büyüyor,hep artsın inşallah hepimizde

ablam nasılsın çoktandır görüşemiyoruz...bu ay hamile olduğuma az şüpheliyim 8 gün önce bir kanamam oldu yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama idrarda bir şey çıkmadı yarın hastaneye gideceğim kan tahlili yaptırmak için çok heyecanlıyım hem de korkuyorum yine üzüleceğim diye...
sen nasılsın?

Çok haklısın
Zamanım yok yoğunun demek bi bahane olmamalı
O yüzden kendimle yüzleştim

Maşallah daim olsun kuzum
Rabb im İmanla ihlasla okumayı uygulamayı nasip eylesin inşaalalh
Her şey için teşekkür eserim Allah razı olsun

Hayirli Ramazanlar canim. Napalim cok şükür Ramazana eristik elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sen nasilsin
Kuzum sen daim aktifsin maşallah
Her şey yolundadır inşaallah
Ben de iş güç ev yavrum koşuştur dururum
Çık şükür halimize

Gecen hafta benim nikahim vardi temmuzun ilk haftasi dugunum olacak yogun geçiyor bu zamanlar ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum evlenip evin işleri tamamen sana bakinca daha zor olacak bakalim kismet canim bebegini öp benim yerime ..

Merhabalar bende eski uyeyim iptal ettirmistim
Yenisini açtım bu topigi hatırlıyorum ne çok şey bosladik su hayatta kayacans çok sevindim bu arada eski nickimi hatrlasam soylicem ama hatrlamiom :/ biraz daha arastirmalardayim :)
Hayat baya sürüklüyor bizi ibadetten kopugum malesf toparlanmaya calisicam inşallah
Hayırlı sahurlar herkese

Yazdıktan. Sonra eski nickimi profilimi buldum :)
Bunla yeniden aktif olmak isterim canlandiralim burayı ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…