Ocak ayi icin kendime 35 günlük kaza namazi kilinacak diye hedef koymustum cok şükür basarmisim birazcik gecmisim hatta hedefimizi bu ayda tamamlariz insallah
maşallah canım banada nasip olur inşallah
Hayirli Ramazanlar canim. Napalim cok şükür Ramazana eristik elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sen nasilsinKardeşlerim Ramazan'ınız mübarek olsun
İnşaallah
Nasılsınız neler yaparsınzı
ablam nasılsın çoktandır görüşemiyoruz...bu ay hamile olduğuma az şüpheliyim 8 gün önce bir kanamam oldu yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama idrarda bir şey çıkmadı yarın hastaneye gideceğim kan tahlili yaptırmak için çok heyecanlıyım hem de korkuyorum yine üzüleceğim diye...hoş geldin canım rabbim bebişini hayırlı sazğlıklı evlat etsin yaptığın amelleri makbul ve kabul eylesin diğer kızlarımızında inşallah ben buralara katılamasamda kendi çapımda ibadetlerimi aksatmamaya çalışıyorum,çok şükür kuran aşkı içimde büyüdükçe büyüyor,hep artsın inşallah hepimizde
Çok haklısınO zaman hoşgeldin tekrardan diyelim kayacans.
Bebişinide güle güle büyüt , rabbım seni ve neslini salih kullarından eylesin , ve bütün arkadaşlarımıda .
Zaman en hor kullandıklarımızdan.
Evet koşturma hiç bitmiyor fakat insan istedimi herşeye vakit bulabiliyor bence ...
Maşallah daim olsun kuzumhoş geldin canım rabbim bebişini hayırlı sazğlıklı evlat etsin yaptığın amelleri makbul ve kabul eylesin diğer kızlarımızında inşallah ben buralara katılamasamda kendi çapımda ibadetlerimi aksatmamaya çalışıyorum,çok şükür kuran aşkı içimde büyüdükçe büyüyor,hep artsın inşallah hepimizde
Kuzum sen daim aktifsin maşallahHayirli Ramazanlar canim. Napalim cok şükür Ramazana eristik elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sen nasilsin
Gecen hafta benim nikahim vardi temmuzun ilk haftasi dugunum olacak yogun geçiyor bu zamanlar ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum evlenip evin işleri tamamen sana bakinca daha zor olacak bakalim kismet canim bebegini öp benim yerime ..Maşallah daim olsun kuzum
Rabb im İmanla ihlasla okumayı uygulamayı nasip eylesin inşaalalh
Her şey için teşekkür eserim Allah razı olsun
Kuzum sen daim aktifsin maşallah
Her şey yolundadır inşaallah
Ben de iş güç ev yavrum koşuştur dururum
Çık şükür halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?