Birde sunu ekleyim ( 20 senelik evliyim )ben de eşim de öğretmeniz ben öğlenciyim 11.45 de dersim başlıyor 17.30 da bitiyor eşim sabahçı o 12den sonra evde
Hayirli cumalar ....
Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah ..
Arkadasim basta bdv yazmamakla iyi etmissin ...
Esim dindar demissin ama seni yaptigin ibadetlerle degerlendirmis . Tam şuurlu bir mumin bunu demesi dogru degil .. Evet ibadet dinimizin bir parcasi ama rabbima kim daha yakin ve amel derecesi yuksrk bilemeyiz . Bu hos olmamis
Ev islerine gelince , simdi hamilesin ondanmi aksatiyorsun canin istemiyor aceba ? Tam gun calisan bayanlar hem evi hemde isi idare edebiliyorlar zor olsada , bebek olunca evde olsanda ise guce zaman ayirman zor olacak .
Bu konuda biz bayanlar istesek
herseyi muntazam yapabiliriz . Kendimden ornek veriyorum . Canim istese yada mecbur olunca 2 saatte tu ev isleri biter , canim istemezsse aksama kadar bakmisim hic bisi yapmamisim .. Madem esin bu konuda bukadar rahatsiz kendini biraz toplamalisin , eminim esinde yardim etmeye devam edecektir seni bu konuda cabalar gorunce ...
Birde evliliginiz daha yeni olacak birbirinizi tanirken oyle durumlar
Rabbim yuvana huzur versin aranizada muhabbet. Amin ...
başlangıçta mide bulantıları sebebiyle yemek yapmak şöyle dursun mutfağa giremedim. sürekli uyku halinden dolayı işe bile zor gittim o zamanlar eşim bana yardımcı olmadı yardım ettiyse de sonrasında bunu yüzüme vurdu hep. ben ona göre hep hamileliği abarttım. bişeylerin arkasına saklandım bahane uydurdumBirde sunu ekleyim ( 20 senelik evliyim )
Erkekler sinirliyken cok soylediklerine takilma sonradan hatirlamiyorlar bile
ben de eşim de öğretmeniz ben öğlenciyim 11.45 de dersim başlıyor 17.30 da bitiyor eşim sabahçı o 12den sonra evde
Dun kayacans sabir konusunu paylasmisti onlari bir kere daha oku ... Evliligin ana malzemesi sabirdir canim ...başlangıçta mide bulantıları sebebiyle yemek yapmak şöyle dursun mutfağa giremedim. sürekli uyku halinden dolayı işe bile zor gittim o zamanlar eşim bana yardımcı olmadı yardım ettiyse de sonrasında bunu yüzüme vurdu hep. ben ona göre hep hamileliği abarttım. bişeylerin arkasına saklandım bahane
uydurdum
inşallah kuzum...Allah razı olsun yorumlarınız için..inanın ne kadar ihtiyacım var birileriyle konuşmaya dertleşmeye tecrübeli olanlardan tavsiye almaya..bulunduğum yerde de samimi olabileceğim kimse olmayınca insan kendini yalnız hissediyor..bana dua edin inşallah evliliğe daha çabuk alışabiliriz eşim de ben de
katılmak istersen cüz sayısını söyleyeyi m:))hatimlere katılmak isterim.ama nerden takip edicem
Yeni mesajlar kısmına baktım bu sayfaya girdim daha sonrada ilk olarak karşıma çıkan mesaj Sabırdı..Allah ne güzel vekil ki gercekten şuanda tam da ihtiyacım olan yazıyı karşıma çıkardı..Çok güzelmiş..konumuz= sabır
İnsanoğlu bir tezatlar dünyasında yaşamaktadır. Belki de bu tezatlar dünyanın kuruluş dengesini sağlamaktadır. İyiliğe karşı kötülük, güzelliğe karşı çirkinlik, doğruya karşı yanlışlık, ahlaka karşı ahlaksızlık, sağlığa karşı hastalık vs. bahsettiğimiz tezatlar zincirinin sadece birkaç halkasıdır. Dünyada sık sık karşılaştığımız tezatlardan biri de sevinç ve keder ikilemidir. İnsanoğlunu sevinç içinde bırakan bir çok neden sayabileceğimiz gibi, onu hüzne, ümitsizliğe ve kedere gark eden pek çok olaydan da bahsedebiliriz. İnsana dünyayı zindan eden acı ve ümitsizliklerin tek ilacı ise sabırdır. Gözyaşlarının bollaştığı, hastalıkların fazlalaştığı, felaketlerin çoğaldığı; acı ve ızdırapların peş peşe geldiği dünyamızda sabır insanlar için sığınılacak yegane limandır.
Hak yolunda yürümek, bu yürüyüş esnasında karşılaşılan sıkıntı ve meşakkatler hep sabrı gerektirir. Sıkıntıyla dolu dünya ile baş edebilmek için bize verilen sabır, Allah’ın kullarına bahşettiği en hayırlı nimetlerden birisidir. Bu hususu Hz. Peygamber (s.a.s.), “Kimseye sabırdan daha bol ve daha hayırlı nimet verilmemiştir.” (Tecrid-i Sarih Terc., V, 258) sözüyle dile getirir.
İlme ve ibadetlere devam ederek, hastalık ve ölüm gibi tabiî afetleri olgunlukla karşılamak ve güzel amellerin meşakkatlerine tahammül etmek birer sabır çeşidi olarak görülebilir. Bela ve sıkıntılara sabretmek, aynı zamanda Allah’ın hükmünü kabul etmek ve ona gönülden teslim olmak demektir. Böyle durumlarda sabırsızlık, Allah’ın hükmüne karşı çıkma O’na şikâyet etme anlamına gelir. Bu da bir bakıma Allah’ın tasarrufunu beğenmemek ve O’nu tenkit etmek olur ki, böyle bir tavrın neticede Allah’a isyan hatta şirke dönüşme tehlikesi vardır. Başına gelen bir acı veya musibetten sonra, “Ben ne yaptım ki, Allah bana bu musibeti verdi?”, “Allah’ım bu belayı verecek benden başka kimse bulamadın mı?”, gibi sözler gerçek bir müminin dilinde yer bulmamalıdır.
aylık idi..ne zamana bitmesi gerekiyor hatim haftalık mı
tevafuk :)Yeni mesajlar kısmına baktım bu sayfaya girdim daha sonrada ilk olarak karşıma çıkan mesaj Sabırdı..Allah ne güzel vekil ki gercekten şuanda tam da ihtiyacım olan yazıyı karşıma çıkardı..Çok güzelmiş..
Ben cok inanıyorum Allahın ihtiyacım oldugunda karsıma bir şekilde cevaplar cıkardıgına..tevafuk :)
çok şükür ki Rabb imiz var .. O her şeyin en güzelini bilir...
gönlüne göresini vermiş :))
çok şükür ne güzel kuzum :))
nasılsın..:)
neler yaparsın<?
oy maşallah aktif insan..Ben cok inanıyorum Allahın ihtiyacım oldugunda karsıma bir şekilde cevaplar cıkardıgına..
İyiyim sen nasılsn canım..
İşyerindeyim,kamuda mühendisim..İşler kış nedeniyle baya duruldu.Bende boş durmayayım dedim:) Biraz dua ezberliyorum biraz yükseklisans tezimi yazıyorum...:)
CUMANIN VERDİĞİ BİR HALSİZLİK BİRİKMİŞ YORGUNLUK VAR TABİ İSTER İSTEMEZ..oy maşallah aktif insan..
ben de çok şükür iyiyim...:))
kamudayım bende ..
bizim işler sürekli aktif...
yorgunluk halsizlik oluşuyor ama yine de durmak yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?