Evet haklısın ama daha önce öyle başlamıştım çalışıyordum sabah kazası kılmak daha kolay geliyordu hem sabah namazı kazalarını bitirirsem daha sonra her namazın arkasından o vaktin namazını kılmaya başlayacağım insallahkardeşim çok sevindim hayırlı olsun güzellikler olsun inşaallah..
ne güzel yoğunluktasın..
maşaallah sana...
ayrıca efendimiz süreklilik olması az da olsa devamlı olmasını teşvik ediyor...
aslında her namaz sonrası o vaktin kazasını kılsan daha kolay ve rahat olmaz mı?
ben şinmdilik sabah namazı ile başladım..
Bende telefona kaydediyorum ezan vakti pro programında kaza namazı takibi var oraya yazıyorum ama senin 1 yıllık kaza namazın varmış ne güzel Allah'ım çabucak bitirmeyi nasip eder inşallahKaza namazlarını çetele tutarak kılıyorum ben. Öyle olunca mesela o an çok mu kılasım var yatsı kazası kılıyorum en uzun o çünkü. Çok kılasım yoksa hemen sabah kazası kılıp bitiriveriyorum:)) kıldıklarımı da yazıyor veya işaretliyorum. Yaklaşık bir yıllık borcum var sistemli bir şekilde kılıp bitirmem lazım aslında. Ölüm ne zaman gelir belli değil çünkü...
Telefon işi bana riskli geliyor, bir defasında telefonum bozuldu bütün bilgilerim silinmişti. Ben eski usul kağıt-kalemciyim:)Bende telefona kaydediyorum ezan vakti pro programında kaza namazı takibi var oraya yazıyorum ama senin 1 yıllık kaza namazın varmış ne güzel Allah'ım çabucak bitirmeyi nasip eder inşallah
En mantıklı olan aslında ama ben zaten şuan sabah namazı kazasını bitirmeye çalıştığım için aklımda kalıyor sayı olarak .Telefon işi bana riskli geliyor, bir defasında telefonum bozuldu bütün bilgilerim silinmişti. Ben eski usul kağıt-kalemciyim:)
Anladım canım sen vakit vakit gidiyorsun. Allah kabul etsin inşallah.En mantıklı olan aslında ama ben zaten şuan sabah namazı kazasını bitirmeye çalıştığım için aklımda kalıyor sayı olarak .
Hayırlı sabahlar canım amin inşallahhayırlı sabahalr kardeşlerim ..
sabamız günümüz nur olsun, ibadetlerimiz tam olsun ..huzurumuz sağlığımı zolsun inşaallah...
Eline telefon yerine kitap alma konusunda tebrik ediyorum seni. Farkında olmadan o kadar çok zaman kaybediyoruz ki şu telefonlarlahadislerle islam okuma grubuna katılmıştım şu an 2.cildin ikinci haftasındayız..
ilk defa ciltli kitap okumanın sevincindeyim.
içimde kuşlar cıvıl cıvıl ötüyor..
midemde kelebekler misali..
bebeğimi emzirirken uyuturken artık telefon yerine kitabımı alıyorum..almaya özen gösteriyorum
bugünüme bin şükür..
bugünümüz dünümüzden daima verimli hayırlı sağlıklı geçsin inşaallah
Eline telefon yerine kitap alma konusunda tebrik ediyorum seni. Farkında olmadan o kadar çok zaman kaybediyoruz ki şu telefonlarlabenim de böyle bir geçiş yapmaya ihtiyacım var.
Ciltli kitap okumanın zevkini ben de Gazali’nin ihyalarını okurken tatmıştım. Bir de kitaplarım eskiydi, o kitap kokusu bile başlı başına bir hazdı. Ama ben bu tarz kitapları masa başında kalem defter eşliğinde okuyabiliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?