Çok güzel bı adım olmuş takdir ediyorum seni canım benim bende elimden geldiğince okuyorum ama ben şuan evdeyim çalışmıyorum çocuk da olmayınca zamanım oluyor çok şükürBen de dün başladım uzun bir süredir okumuyordum iyice kopmuştuminşallah günlük 5 sayfaya niyet ettim Rabbim daim etsin
Şu sıralar kişisel gelişim bölümünde verimli rutin diye bir konuyu okuyorum. Onun dışında bir araştırayım aklımda kalanlar neler bir bakayım sana söylerim inşallah.
Rabbim yardımcın olsun.
Allah kabul eylesin arkadaşım..5 sayfa kuranımı okudum
kuzum ne zman başladın hedef süren nedir?10 sayfa Kuranikerim okudum bende Hatim yapıyorum insallah bitirebilirim
Ne mutlu bana o halde...iyi ki söyledin arkadaşım tevafuk gönül ferahıma yol oldun..
Aslında temmuzda falan başladım ama araya başka şeyler girdi henüz bitiremedim 10 cuzum kaldı evimde huzurla sağlıkla mutlulukla ağız tadıyla olmamız için niyet Edip başlamıştım nasip olur bitirirsem komsularimla Hatim duası yapacağız bı akşam hem bütün diğer süreleri okuyup duasını yapacağız ben gelin mevludu yapmadım hatim bitirince 10 kişi falan duasıyla Kuran okuyacagiz demiştim kendi kendimeAllah kabul eylesin arkadaşım..
kuzum ne zman başladın hedef süren nedir?
Allah kabul buyursun inşaallah..
Aslında temmuzda falan başladım ama araya başka şeyler girdi henüz bitiremedim 10 cuzum kaldı evimde huzurla sağlıkla mutlulukla ağız tadıyla olmamız için niyet Edip başlamıştım nasip olur bitirirsem komsularimla Hatim duası yapacağız bı akşam hem bütün diğer süreleri okuyup duasını yapacağız ben gelin mevludu yapmadım hatim bitirince 10 kişi falan duasıyla Kuran okuyacagiz demiştim kendi kendime
8 temmuzda düğünüm oldu canım 20sinde balayından döndük döner dönmez bı hastanelik oldum sanırım hava değişimi falan oldu çok şükür şimdilik iyiyiz bende evdeyim cikisimi istemiştim işyeri çıkış gösterdi şuan 950 lira işsizlik alıyorum o bitene kadar evdeyim o bitince iş bakarım belki bende şimdilik evdeyimkuzum düğün ne zaman oldu..maşaallah..Allah mübarek eylesin huzurlu sağlıklı şefkat ve sevgi dolu bir evlilik ömür nasip etsin Allah ım inşaallah...
Kaza namazı için tesvike ihtiyacım var bende bı ara başlıyorum çok kılıyorum bı anda örneğin mesela ben önce sabah namazının kazalarını bitirmeye çalışıyorum öğlen namazından sonra 5 sabah namazı kazası kılıyorum ikindi de elimden geldiğince kılıyorum sonra bel ağrısı yapıyor abartiyorum sonrada belimin ağrısı geçene kadar kilmiyorum kaza namazı. Bende şimdi evde olduğum için Cuma sohbetlerine gidiyorum sabah 9bucukta başlıyor önce gider gitmez kuşluk namazı kılınıyor arkasından tesbih namazı sonra bir cüz okunuyor daha sonra yaisn Tebareke amme cuma fetih vakıa rahman kıyamet bütün süreler okunuyor kısa bı sohbet veriliyor 12 buçuk gibi bitiyor o kadar huzur veriyor ki anlatamam . Tabi orada okuduğumuz hatim ayrı benim kendi hatim ayrı . Bende şimdilik bunları yapıyorum. Kendimize hedef mi koysak burada kararlastirirsak mecbur hissederim belki kendimi ne bilimhayırlı sabahlar..
sabah namazının ardından kaza namazı kılmayı ve gece yatmadan önce Kur an okumayı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum..bir süredir bin şükür düzenli olarak yapıyorum..daim olsun istiyorum :)
Allah ım güç versin inşaallah cümle çabalayanlara..
Kaza namazı için tesvike ihtiyacım var bende bı ara başlıyorum çok kılıyorum bı anda örneğin mesela ben önce sabah namazının kazalarını bitirmeye çalışıyorum öğlen namazından sonra 5 sabah namazı kazası kılıyorum ikindi de elimden geldiğince kılıyorum sonra bel ağrısı yapıyor abartiyorum sonrada belimin ağrısı geçene kadar kilmiyorum kaza namazı. Bende şimdi evde olduğum için Cuma sohbetlerine gidiyorum sabah 9bucukta başlıyor önce gider gitmez kuşluk namazı kılınıyor arkasından tesbih namazı sonra bir cüz okunuyor daha sonra yaisn Tebareke amme cuma fetih vakıa rahman kıyamet bütün süreler okunuyor kısa bı sohbet veriliyor 12 buçuk gibi bitiyor o kadar huzur veriyor ki anlatamam . Tabi orada okuduğumuz hatim ayrı benim kendi hatim ayrı . Bende şimdilik bunları yapıyorum. Kendimize hedef mi koysak burada kararlastirirsak mecbur hissederim belki kendimi ne bilim
Kaza namazlarını çetele tutarak kılıyorum ben. Öyle olunca mesela o an çok mu kılasım var yatsı kazası kılıyorum en uzun o çünkü. Çok kılasım yoksa hemen sabah kazası kılıp bitiriveriyorum:)) kıldıklarımı da yazıyor veya işaretliyorum. Yaklaşık bir yıllık borcum var sistemli bir şekilde kılıp bitirmem lazım aslında. Ölüm ne zaman gelir belli değil çünkü...Kaza namazı için tesvike ihtiyacım var bende bı ara başlıyorum çok kılıyorum bı anda örneğin mesela ben önce sabah namazının kazalarını bitirmeye çalışıyorum öğlen namazından sonra 5 sabah namazı kazası kılıyorum ikindi de elimden geldiğince kılıyorum sonra bel ağrısı yapıyor abartiyorum sonrada belimin ağrısı geçene kadar kilmiyorum kaza namazı. Bende şimdi evde olduğum için Cuma sohbetlerine gidiyorum sabah 9bucukta başlıyor önce gider gitmez kuşluk namazı kılınıyor arkasından tesbih namazı sonra bir cüz okunuyor daha sonra yaisn Tebareke amme cuma fetih vakıa rahman kıyamet bütün süreler okunuyor kısa bı sohbet veriliyor 12 buçuk gibi bitiyor o kadar huzur veriyor ki anlatamam . Tabi orada okuduğumuz hatim ayrı benim kendi hatim ayrı . Bende şimdilik bunları yapıyorum. Kendimize hedef mi koysak burada kararlastirirsak mecbur hissederim belki kendimi ne bilim
Canım bana da en zoru o geliyor. Yatsı zaten uzun bir de kazasını kılınca upuzun oluyor. Yatsıdan sonra sabah kazası, sabahtan sonra yatsı kazası benim tercihim. Ters miyim neyim bilemedim:))kardeşim çok sevindim hayırlı olsun güzellikler olsun inşaallah..
ne güzel yoğunluktasın..
maşaallah sana...
ayrıca efendimiz süreklilik olması az da olsa devamlı olmasını teşvik ediyor...
aslında her namaz sonrası o vaktin kazasını kılsan daha kolay ve rahat olmaz mı?
ben şinmdilik sabah namazı ile başladım..
Terslik değil gayet mantıklı şu an ben de aydınlandım vallaaaahiCanım bana da en zoru o geliyor. Yatsı zaten uzun bir de kazasını kılınca upuzun oluyor. Yatsıdan sonra sabah kazası, sabahtan sonra yatsı kazası benim tercihim. Ters miyim neyim bilemedim:))
Maşallah bir yıl pek az .. benim kaç yıl var bilmiyorum.. düzenli kılmaya başladığım günden beri hesap yapmam gerek.. bu konu üzerine bi düşüneyim plan yapayımKaza namazlarını çetele tutarak kılıyorum ben. Öyle olunca mesela o an çok mu kılasım var yatsı kazası kılıyorum en uzun o çünkü. Çok kılasım yoksa hemen sabah kazası kılıp bitiriveriyorum:)) kıldıklarımı da yazıyor veya işaretliyorum. Yaklaşık bir yıllık borcum var sistemli bir şekilde kılıp bitirmem lazım aslında. Ölüm ne zaman gelir belli değil çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?