dini paylaşım alanı

Arkadaşlar merhaba,
Benim sizlere bir sorum olacak. İyi niyetle şifa için ya da huzur için kağıda ayet yazıp suyunu içmek caizmidir. Birde ayet yazılı kağıtlar dualar nasıl muhafaza ediliyor. Yakılıp toprağa gömülebilir mi.

Ah ne demek.. senin için faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Rabbim hep iyi ve güzel işlere vesile olmayı nasip eder inşallah.

Benim pek kırtasiye hevesim yok ama kitaplarımı kurşun kalemle çizerim ve mümkünse not alırım. Mümkünse diyorum çünkü artık pek mümkün değil:) senin o hayalleri ben ikinci çocuktan sonra rafa kaldırmak zorunda kaldım:)) ikisinin arası 2,5-3 yaş olunca iki küçük çocukla kitaplar kalemler lüks haline geldi. Zaruri ihtiyaçlarımı bile yeni yeni düzene sokmaya başladım.

Benim de ruhuma dair planlamalar yapmaya ihtiyacım var. Ev düzeni ile ilgili pek çok güzel bilgi var. Onları uygulamak tabii ki ruhuma da iyi geldi. Ama başlı başına bunun için bir sayfa açmam lazım. Sayfa derken kk’da bir topik değil. Sadece kendim yazıp okumak istiyorum. Faydalı olacağını düşünürsem paylaşırım ama önce kendim bir fayda göreyim bakalım:)

Ahir zamanın ağırlığını çok hissediyorum üzerimde. Bir problem varsa çözümü de mutlaka vardır inanıyorum. Düzen böyle, herkes böyle vs bunlar bahane değil. Müslüman güçlü insandır buna inanıyorum.

İlk sorunun cevabını bilmiyorum. İkinci ise muhafaza derken yok etmeyi mi kast ediyorsun? Eğer öyleyse akarsuya atılıyor diye biliyorum ama bu mümkün değilse ne olur bilmiyorum.

iki çocukla nasıl olur bilemiyorum üstüne üstlük çalışırken eminim zordur..ama imkansız değil biiznillah.. daha az uyku daha az temizlik gerekirse yardımcı birileri vs gerekir sanırım..
ben geçen hafta yardımcı bi abla aldım, evi temizleyip düzenledi..haftasonu bana o kadar ço vakit kaldı ki tüm işlerimi hallettim okuma kitap Kur an oğlumla gezme misafir ağırlama vs..

ev düzenlemeden sonra ruhen zihnen düzenleme de daha sağlam olacaktır..ben de yazmayı çizmeyi çok severim.. yapınca daha mutlu olurum.. günümün naısl geçtiğine ne duygular hissettiğimi ne faydam zararım çizer yazarım...
bu bana da yaşamımada gayet iyi geliyor..

bu arada ayıp olmazsa yaşınızı öğrenebilir miyim kardeşim..

Yaşım profilimde de yazdığı üzere 32 :)

Bende bi dua atmak istiyorum hamile bayanlar varsa icimizde bu duayi okuyanin dogumuda kolay olurmus. Benim tekrarlayan dusuklerim vardi. Mahmut efendi hz.lerine bagli bir hoca hamile kalinca bu duayi 7kere oku Allah in izniyle daha dusmez dedi . Hayirlisiyla transferim yapildi ben okumaya basladim . Insallah birilerine yardimim dokunur . Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

arkadaşlarım nasılsınız ne var ne yok..

şu ikii gündür kendime vakita ayıramıyorum bu sebeple caınm sıkılıyor

siz kendiniz adınıza neler yapıyosunuz?

HER DAİM HAYRAN KALDIĞIM BİR ŞAHSİYET OLAN ŞEMSİ TEBRİZİNİN 40SÖZÜNÜ HEP BERABER YENİDEN HATIRLAYALIM İSTEDİM..
HAYATIMIZA IŞIK TUTACAK GÜZEL BİR EHBER... VE SÖZLERİ..

1. Yaradanı hangi kelimelerle tanımladığımız, kendimizi nasıl gördüğümüze ayna tutar. Şayet Tanrı dendimi, öncelikle korkulacak, utanılacak bir varlık geliyorsa aklına, demek ki sende çoğunlukla korku ve utanç içindesin. Eğer, Tanrı dendi mi evvela aşk, merhamet ve şefkat anlıyorsan, sende de bu vasıflardan bolca mevcut demektir.

Read more: http://www.infethiye.net/turkish/no...i-mesreplilerin-kirk-kurali.htm#ixzz51sZf1uK3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…