Hayırlı günler, Selamün aleyküm
Hamd olsun, sen nasılsın? Uzun zamandır yoktun sanki.
Namazlarımı çok şükür yıllardır kılarım. Ama kuran okumayı çok zamandır ihmal ediyorum ve bu beni huzursuz ediyor.
Hayat koşturmacasında boğulanlardanım. Vakit çok bereketsiz. Ahir zaman işte, herkes kadarım kısaca...
Allah ım senden de razı olsun ne güzel harekete geçmek ..Sahihuban bugün 5 sayfa kuran okudum, yarın da oruca niyetlendim. İnşallah maddi manevi şifa olur. Efendimiz Kuran için ŞİFA, oruç için SIHHAT diyor ya, inşallah ben de bu hadisler hürmetine nasiplenirim ibadetlerimden. Seninle konuşmak vesile oldu, Allah razı olsun.
Amin inşallah.Allah ım senden de razı olsun ne güzel harekete geçmek ..
daim olsun ibadetlerimiz enerjimiz sıhhatimiz...
bana destek olur musun ?biraz zaman yönetiminde sıkıntı yaşıyorıum ?
Amin inşallah.
Nasıl bir destek istiyorsun? Seve seve olurum elimden gelen bir şeyse.
Aslında kelin ilacı olsa.. diyesim geldi:) ama sana yardım etmek istiyorum. Öncelikle gerçekten yoğunsun kendinden çok şey beklememelisin diye düşündüm. Yani nihayetinde insanız, bu kadar iş yükünden sonra yetersizlik psikolojisine kapılmak kendine haksızlık olur.ev temziliği; yemek; oğlumla ilgilenme; 8-5 arası iş...
hadis grubuyla 2.cilde geçtik hala bir den eksiklerim var..aynı zamanda aöf den sosyoloji okuyorum..
tüm bunlara bir düzen kurmam gerek..şu sıra pek yorgun hissediyorum..
eşimin de şubatta sınavı var cidden önemli bi sınav..normalde o her türlü destek olur ancak hiç bi işi ona bırakmak istemiyorum..çalışması gerek...
bana bi yol haritası çizelim ? ne dersin
Aslında kelin ilacı olsa.. diyesim geldi:) ama sana yardım etmek istiyorum. Öncelikle gerçekten yoğunsun kendinden çok şey beklememelisin diye düşündüm. Yani nihayetinde insanız, bu kadar iş yükünden sonra yetersizlik psikolojisine kapılmak kendine haksızlık olur.
Aslında burada çok topik var düzen ve planlı hayat konusunda faydalı bilgiler barındıran. Onlara mı bir baksan, birdenbire ne gibi bir program çizelim bilemedim
Şu sıralar kişisel gelişim bölümünde verimli rutin diye bir konuyu okuyorum. Onun dışında bir araştırayım aklımda kalanlar neler bir bakayım sana söylerim inşallah.mantıklıııı
topik adı ya da kategorisi ne diye geçiyor acaba?
Allah kabul etsin inşallah ne güzel5 sayfa kuranımı okudum
Ben de dün başladım uzun bir süredir okumuyordum iyice kopmuştumAllah kabul etsin inşallah ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?