- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Allah kabul etsin canım. İki cihanda mutlu olun inşallahAllah'ın izniyle inşallah basarirsin canım bende temmuzda evlendim o zaman evimin huzuru mutluluğu için hatim başlamıştım bitmek üzere nasip olursa perşembe günü komşularla hatim duamı yapacagiz başlamak bitirmenin yarışı derler ya aynen öyle oluyor canım
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimAllah kabul etsin canım. İki cihanda mutlu olun inşallah
Mesela şuan için en önce 4 Ocak perşembe günü evimde 10 15 kişi komşularla yaptığım hatimin duası yapılacak ve Diğer süreler okunacak daha sonra insallah hamile kalmak ve hamileligimde bebeğime hatim indirmek birde Cuma sohbetinde okuduğumuz ve neredeyse yariladigimiz hatmi Efendimize hediye edeceğim ve tabii ki kaza namazı kılmak ve bol bol kılabilirim insallah2018 yeni bir yıl..
nasıl bir yıl geçirmek istiyorsunuz..
neleri değiştirecek neleri okuyacak yazacak gezecek ziyaret edeceksiniz..
hedef ve hayalleriniz nelerdir..?
Hiçbir hedef ve hayalim yok iyi mi... aslında yeni yıl, yeni ay, yeni hafta vs bir şey ifade etmiyor benim için. Dünle bugün arasında fark yok. Yapmak istediğim bir şeyi dün de yapabilirdim, yapmak istememe rağmen bugün de es geçebilirim. Böyle de etkilemiyor işte beni hiçbir yenilik.2018 yeni bir yıl..
nasıl bir yıl geçirmek istiyorsunuz..
neleri değiştirecek neleri okuyacak yazacak gezecek ziyaret edeceksiniz..
hedef ve hayalleriniz nelerdir..?
ha_mim evet canım paylaşılıyor, daha doğrusu konu başlığında yazdığı gibi dini her türlü bilgi paylaşılıyor.
Hiçbir hedef ve hayalim yok iyi mi... aslında yeni yıl, yeni ay, yeni hafta vs bir şey ifade etmiyor benim için. Dünle bugün arasında fark yok. Yapmak istediğim bir şeyi dün de yapabilirdim, yapmak istememe rağmen bugün de es geçebilirim. Böyle de etkilemiyor işte beni hiçbir yenilik.
Belki planlar yapmaya cesaretim yok. Gücüm yok çünkü. Plan yapacak hevesim de yok. Hayata karşı güçlü ve hayat dolu insanlara hep özenmişimdir.
Şimdilik günlük beş sayfa kuran okumak hedefim. Ama Bir yıllık bir hedef değil bu tabii. Yani o kadar uzun vadede düşünemiyorum hiçbir zaman. Ama bir taraftan bakınca da ömürlük hedefler arasında bir hedef bu.
Bugün yine mutsuz günümdeyim. “Yine” diyorum zira bu ruh haline alışkınım. Yeni yıla rağmen ben eskiyim mesela. Demek ki çok da bir şey ifade etmiyor benim için yeni yıl.
hoşgeldin :)Merhaba
Hayırlı sabahlar
Kur an okuma dışında günlük zikirlerde paylaşılıyor mu.
4 günlük kuranımı okudum yani bir cüzüm bitti. Her gün planıma uygun bir şekilde okudum ama toplu bildirim yapıyorum sayfayı da gereksiz meşgul etmemiş oluyorum böylece.
evet yazından ruh halini kestirebiliyorum pek açık..
ancak budurumda bulunmana neler sebep oluyor bi düşünelim bence..
ama olumsuz negatif ölü toprağı gibi durumlardan pekala kurtulup güzlelikler enerji iyilikler saçabailiriz saçmalıyız..
bu dünyada yaşıyorsak bi amacımız olmalı : kendimiz için ailemiz için sevdiklerimiz için ahiretimiz için..
peki kendini bugün nasıl hissediyorsun belki o anlıktır...
birlikte renklendirelim ne dersin?
Ah canım ne kadar iyi niyetlisin. Bugün daha iyiyim hamd olsun. Aslında yazacak çok şey var ama yazmaya gerek yok diye düşünüyorum. Güzel şeyler yazalım buraya hep, inşallah...gereksiz olur mu
senin düzenli liğin bizi de kamçılar emin ol arkadaşım :)
Ve aleyküm selam.Selamun Aleykum herkese sohbet edebiliyormuyuz burada?
Dini sohbet mesela hergün bir konu hakkında örneğin Namazla ilgili bilgileri paylaşmak Namazın önemi hskkında konuşmak gibi sohbetler.Ve aleyküm selam.
Sohbet derken dini konularda paylaşımlar yapıyoruz ve birbirimize yardımcı olmaya destek olmaya çalışıyoruz diyelim.
Ah canım ne kadar iyi niyetlisin. Bugün daha iyiyim hamd olsun. Aslında yazacak çok şey var ama yazmaya gerek yok diye düşünüyorum. Güzel şeyler yazalım buraya hep, inşallah...
maneviyatımı inşallah ben de sizlerle daha da güçlendirmek ümidindeyim. Kaza kılmak ve ara ara oruç tutmak gibi planlar da ekledim hedeflerime. Çok sıkı ve ağır bir plan değil. Maksat Allah’la bağı koparmamak, nefsi terbiye ve tezkiye...
Mazeretli günlerde neler yapılabilir ben asıl bu konuda yardım istiyorum senden. Benim bir de uzun sürüyor her şeyden kopuyorum. Oysa Allah demenin bin bir çeşit yöntemi var. Şeytan abdest alamıyorsun şunu edemiyorsun bunu yapamıyorsun vs diye her şeyden uzaklaşmak konusunda rehavet veriyor. Sanki izinli gibi her şeyi boşluyorum. Mesela yıllık izin, haftasonu tatili vs gibi günlerde insan kendini tatil psikolojisine sokup hep dünyalık planlar yapar ya, mazeretli günlerde öyle bir psikolojiye giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?