Bugün 10 sayfa kuran okudum ve kaza orucuna niyetlendim. Şükürler olsun diyorum.
Ben şöyle yapmıştım dikkate değer bulursan diye paylaşmak istiyorum:benim de borcum var oruç anlamında..
emzirmeyi bırakınca başlayacağım inşaallah..
Kildim çok şükür kardeşim.sabah namazını kıldın mı kardeşim ?
Ben şöyle yapmıştım dikkate değer bulursan diye paylaşmak istiyorum:
İki çocuğumda da tam iki Ramazan tutamadım biri doğumuma az kalmıştı ve çok sıcaktı, diğerinde lohusaydım.
Çocuklar ek gıdaya geçtikleri andan itibaren pazartesi-perşembe orucuna başladım. Bu şekilde ayda ortalama 6 gün oruç tutmuş oluyordum. Ama genelde firelerle 5 oluyordu:) dolayısıyla bir Ramazanlık borç 6-7 ay gibi bir sürede bitiyordu.
Bu şekilde zorlanmadan borçlarımı Ödemiş oluyordum. ama bundan öte çok önemli bir şey fark ettim. O yılki Ramazan oruçlarımda hiçbir şekilde güçlük yaşamadım. Bünyem zaten oruca alışmıştı ve dahası günler uzarken yavaş yavaş bu uzun günlere de alışıyordum.
Her Ramazan fark ederim ki ilk bir hafta ha alıştık ha alışıyoruz diyerek geçiyor. Yok acıkmadım ama susadım yok uykusuzluk mahvediyor vs vs. O kadar mübarek bir zaman dilimi bu şekilde heba ediliyor resmen.
Sonra karar aldım borç olmasa da bu düzene devam edeyim diye ama olmadı tabii:)
Allah şifa versin canımarkadaşlar oğlum hastalandı.ateş ağzında aft halsizlik ve hiç bi şey yememe gibi problemlerle karşı karşıyayız..
Rabb im şifa ismi hürmetine şifa sağlık versin inşaallah..cümle kimselere..dualarınızı esirgemeyin inşaallah...
Çok geçmiş olsun canim.arkadaşlar oğlum hastalandı.ateş ağzında aft halsizlik ve hiç bi şey yememe gibi problemlerle karşı karşıyayız..
Rabb im şifa ismi hürmetine şifa sağlık versin inşaallah..cümle kimselere..dualarınızı esirgemeyin inşaallah...
Çok geçmiş olsun canim.
Inşallah el ağız hastalığı değildir, belirtiler yakın ona
Olsa dr farkederedi o zaman canimonu naısl anlıyoruz ki?
doktor öyle bi şey demedi..
kanında enfeksiyon biraz yüksekmiş..
bu arada seni gördüğüme çok sevindim..nasılsın sen ne yaparsın:
Vay 3 yaşına mı geldi kuzuuuuOlsa dr farkederedi o zaman canim
Tekrar geçmiş olsun
Iyiyim çok şükür bu sene de kpss ye çalışıyorum.
Kızım3 yaşına girdi, onu k rese gönderip ben ders çalışıyorum son kez, bunda olur artık inşallah.
Sen nasılsın senin minik ne kadarlık oldu ?
5 sayfa kuranımı okudum. Artık oturttum inşallah, bildirimde bulunmama gerek kalmadı diye düşünüyorum. Allah razı olsun sendenSahihuban gerçekten teşvik etme anlamında buranın bana çok faydası oldu. Sağol.
Çok teşekkür ederim. Kalpten kalbe yol kurulunca böyle güzel görüyor insan, Allah razı olsun.Kardeşim Allah senden de razı olsun..çok sevindim daim olsun inşaalalh ..
Ama senin içinde gönlünde var güzellik..hem ayrıca yazıların inanılmaz okunası.. diğer topiklerde de takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?