Herkese Hayırlı Cumalar candostlarim sizler sayenizde kendimi toparlamaya çalışıyorum daha fazla nasıl verimli olabilirim diye düşünüyorum. Sabah eşim 5bucukta ise gitti her sabah öyle gitmiyor . Bende mübarek Cuma sabahında gusül abdest aldım 41 yasin hatmim vardı söylemiştim henüz okuyamadım mazeretimden dolayı 4 yasin okudum, 8 sabah namazı kazası kıldım, sabah namazımı kıldım , 200 ihlas okudum , salavat çekip Efendimizin ruhuna hediye edeceğim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım. Benim için çok verimli bir sabah oldu inşallah bütün günüm böyle geçer
İnşallah canım inşallah huzur ve mutluluk doluyum şuan . Sabah henüz sabah ezanı okunmadan önce namaz kılmak gerçekten huzur verdi bana . O anki atmosfer çok farkliymis Rabbim daim eyler insallahmaşaallah ne güzel bereeketli bol maneviyat dolu bir sabah olmuş..
daim olsun kuzum..
Bu konuda çok bilgili değilim canım Allah yardımcın olsun inşallahkardeşlerim haftasonu aöf sınavlarım var..bir yandan ona çalışmaya çalışırım..bir yandan eşimin sınavına 28gün kaldı..bi yandan oğlum hasta-ağzındaki aftlardan bi şey yeyip içemiyor maalesef..ayrıca 5günde 600gr vermiş..bu süreçte ağlayrak her şeyi yaptırmayı öğrendi..biz de hastalığı sebebiyle çok müdahale edemiyoruz..sabaha kadar inleyerek uyuyor..göğsümden inmiyor..sürekli ağlıyor..Rabb im cümlemize şifa versin..
şu süreç maaelsef biraz zorlanıyorum..ama biliyorum ki Kaldıramayacağım yük yüklemez Yaradan'' bin şükür..
hayırlısıyla şu süreci en olumlu şekilde atlatmak ve süreci sevmek istiyorum..
bir de iş yeri iznim olmadığından oğlumla evde kalamıyorum son bi aydır da bi kaç kere rapor aldığım için tekrar almam da sıkıntı olacak..ancak öğle arası eve gidiyorum..ilaç içeceği zaman gidip geliyorum ..
şu aşamada Kuran okumam kaza namazı edalarım 5gündür durdu..
Allah a şükür ki k.validemi davet ettim ve geldi şükür..yemek ev işleri oğlumla ilgilenme gibi durumların yükünü biraz omzuna atıım..yardım almak doğru kişi olunca cidden güzel bir şey..
bana öneriniz desteğiniz diyeceğiniz ne varsa yazın..
biraz ruhen rahatlamaya ihtiyacım var..
yardım edin ...
çok şükür tüm uykusuzluğuma baş ağrıma rağmen şükür olsun iyi oldu...Sahihuban canım sınavların nasıl geçti
Ne güzel canım sevindim senin adına . Güzel notlar alırsın inşallahçok şükür tüm uykusuzluğuma baş ağrıma rağmen şükür olsun iyi oldu...
Burası sayesinde iyice toparlandigimi düşünüyorum sabah kaza namazı kıldım 41 yasin hatmimin bitmesine az kaldı onu okuyorum bide bu hafta tekasur suresini ezberlemeye çalışıyorum şimdilik bu kadar . Sen nasılsın bebek nasıl işlerini yoluna koyabildin mikardeşelrim nasılınız naısl gidiyor manevi yaşam?
kardeşim senin adına çok sevindim..Burası sayesinde iyice toparlandigimi düşünüyorum sabah kaza namazı kıldım 41 yasin hatmimin bitmesine az kaldı onu okuyorum bide bu hafta tekasur suresini ezberlemeye çalışıyorum şimdilik bu kadar . Sen nasılsın bebek nasıl işlerini yoluna koyabildin mi
İnşallah canım benim . Ben şuan evdeyim çocuk falan olmayınca rahatım daha sonra nasıl olur bilemiyorum Allah yardımcın olsunkardeşim senin adına çok sevindim..
ben de sizlerle toparlıyorum inanın..
ancak son 1haftadır düzenim değişti: kaza namazlarımı kılamadım hatta bi iki vakit namazı düzensizliğim oldu..Kur an okuyamıyorum..ve hayat damarlarımdan eksik inan...
ama acilen bugün toparlanacağım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?