Şuan bı sure yok canım benim ben kendim için her gün bitane okuyorum o bana ait 41 ttane okuyacagim bide farklı nefeslerin okumasını istiyorum ondada şuan okunan sayı 12 .canım belli süresi var mı ?
ona göre sayı alacağım..
Allah kabul buyursun kuzum benim..
tamam kuzum o zaman ben de iki adet alayım ..tez vakitte okuyayım inşaallah..birini başlamıştım ama adet oldum..adetim bititnce inşaallah bitireceğim...Şuan bı sure yok canım benim ben kendim için her gün bitane okuyorum o bana ait 41 ttane okuyacagim bide farklı nefeslerin okumasını istiyorum ondada şuan okunan sayı 12 .
Ben şimdi sayıdan dusmiyorum sen okuyunca düşerim olur okunamaz falan kafa karışıklığı olmasın sen bitirdiğinde bana bitirdim diye söylersintamam kuzum o zaman ben de iki adet alayım ..tez vakitte okuyayım inşaallah..birini başlamıştım ama adet oldum..adetim bititnce inşaallah bitireceğim...
aynen kuzum :) tammadır anlaştıkBen şimdi sayıdan dusmiyorum sen okuyunca düşerim olur okunamaz falan kafa karışıklığı olmasın sen bitirdiğinde bana bitirdim diye söylersin
maşaallah ne güzel yahu..Hayırlı cumalar canım benim . Ben cuma sohbetine gider bayılıyorum cuma sohbetine önce gidince Duha namazı kiliyoruz , arkasından tesbih namazı sonra bir cüz okunuyor , bide yasin Tebareke amme cuma fetih vakıa rahman kıyamet bütün süreler okunuyor birazcık sohbet sonra dua yapılıyor .
MasallahHayırlı cumalar canım benim . Ben cuma sohbetine gider bayılıyorum cuma sohbetine önce gidince Duha namazı kiliyoruz , arkasından tesbih namazı sonra bir cüz okunuyor , bide yasin Tebareke amme cuma fetih vakıa rahman kıyamet bütün süreler okunuyor birazcık sohbet sonra dua yapılıyor .
İnsallah canım Allah razı olsunmaşaallah ne güzel yahu..
daim olsun kardeşim..canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?