dini paylaşım alanı

Bismillahirrahmânirrahîm ﴾1﴿ Hamd, Âlemlerin Rabbi, Rahmân, Rahîm, hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki Allah'a mahsustur. ﴾2-4﴿ (Allahım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. ﴾5﴿ Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil. ﴾6-7﴿

Hoş geldin, sefa geldin ey sabah ve ey yeni gün.
Merhaba ey vakit,ey mutlu saat ve ey mutlu gün.
Zaman sana geniş ve mutlu olsun ey yoluna revan yolcu

Günün Ayeti
Andolsun ki Biz, onu mübarek bir gecede indirdik. Şüphesiz biz insanları uyarmaktayız.

(Duhan, 44/3)

Günün Hadisi
Nefsim kudret elinde olan Allah’a yemin ederim ki, Allah yolunda savaşıp öldürülmeyi, sonra diriltilip yine öldürülmeyi, sonra diriltilip yine öldürülmeyi ne kadar çok isterdim.

(Al-Bukhari, "Cihad", 7 )

Günün Duası
Allah’ım! Hidayet ettiğin kimselerle birlikte bana da hidayet et, âfiyet verdiğin kimselerle birlikte bana da âfiyet ver, yüz çevirdiğin kimselerden benim de yüz çevirmemi nasip et, bana verdiğin nimetleri bereketli kıl...

(İbn Hıbban, "Ed’ıye", No: 945)

Bismillahirrahmânirrahîm ﴾1﴿ Hamd, Âlemlerin Rabbi, Rahmân, Rahîm, hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki Allah'a mahsustur. ﴾2-4﴿ (Allahım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. ﴾5﴿ Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil. ﴾6-7﴿

Günün Ayeti
Bu Kur’an, bizim indirdiğimiz mübarek bir Kitap’tır. Şu halde ona uyun ve Allah’a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin.

(En’âm, 6/155)

Günün Hadisi
Bir müslümanın diktiği ağaçtan veya ektiği ekinden insan, hayvan ve kuşların yedikleri şeyler, o müslüman için birer sadakadır.

(Al-Bukhari, “Edeb”, 27; Muslim, Müsâkât 12

Günün Duası
Allah’ım! Nefsime takvasını ver ve nefsimi (her turlu kotu şeylerden) temizle, Sen temizleyenlerin enhayırlısısın. Sen nefsimin dostu ve mevlasısın.

(Müslim, "Dua", 7

Günün Hadisi
Cebrâil bana komşu hakkında o kadar çok tavsiyede bulundu ki; ben (Allah Teâlâ) komşuyu komşuya mirasçı kılacak zannettim.

(Al-Bukhari, “Edeb”, 28; Muslim, “Birr”,140, 141)

Günün Duası
Allah’ım! Senden dünya ve âhirette afiyet dilerim. Allah’ım! Senden dinim, dünyam, aile fertlerim ve malım hakkında af ve afiyet dilerim. ...

(Ebu Dâvûd, "Edeb", 110; İbn Mâce, "Dua", 14)

Hayırlı günler kardeşlerim :)

yazamıyorum çünkü dışarıda çalışıyorum nete pek giremiyorum...

nasılsınız nasıl gidiyor yaşam

yazın lütfen özledim siizii

Hayırlı günler kardeşlerim :)

yazamıyorum çünkü dışarıda çalışıyorum nete pek giremiyorum...

nasılsınız nasıl gidiyor yaşam

yazın lütfen özledim siizii
Merhabalar canim. Ben de dikkat ettim yaşamadığını
Iyiyim ben çok şükür.
Sen neden dışarıda çalışıyorsun? Geçici mi

Merhabalar canim. Ben de dikkat ettim yaşamadığını
Iyiyim ben çok şükür.
Sen neden dışarıda çalışıyorsun? Geçici mi
Sanırım sürekli
1 ay büroda 1 ay ev incelemelerinde olacağım
Asıl mesleğim bu sosyal inceleme görevlisiyim ama eleman eksikliğinden bürodaydım normalde
Dışarda sürekli yürüyor evlere in çık yoruluyorum
Ama çok şükür iyiyim
Sadece yorgunluktan pek bi şey yapamıyorum

Şu saatte uyanma sebebim ise oğlumun uykudan ağlayarak. Uyanması ve susmaması
Memeyi bıraktık 10 gün oluyor hala meme istiyor derin uykuya dalamıyor
Gündüz yürü gece uykusuzluk vücut bi yerde düşecek diye korkarım

Sen nasılsın ev halkı nasıl
Bahadır görüşemedik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…