- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Evet canım öyle oldu.Sanırım sürekli
1 ay büroda 1 ay ev incelemelerinde olacağım
Asıl mesleğim bu sosyal inceleme görevlisiyim ama eleman eksikliğinden bürodaydım normalde
Dışarda sürekli yürüyor evlere in çık yoruluyorum
Ama çok şükür iyiyim
Sadece yorgunluktan pek bi şey yapamıyorum
Şu saatte uyanma sebebim ise oğlumun uykudan ağlayarak. Uyanması ve susmaması
Memeyi bıraktık 10 gün oluyor hala meme istiyor derin uykuya dalamıyor
Gündüz yürü gece uykusuzluk vücut bi yerde düşecek diye korkarım
Sen nasılsın ev halkı nasıl
Bahadır görüşemedik valla
Evet canım öyle oldu.
Ben bu sene de kpss ye çalışıyorum
Kızım 3 yaşında. Krese gidiyor, ben de evde ders çalışıyorum. Sınav 7. Ayın sonunda 3 ay gibi bir zaman kaldi.
Şuan gundemim akşama kadar ders çalışmak, sonra ev işleri kızım öyle geçiyor zaman.
Devamlı dışarıda olmak yorucu, hele yazın sıcaktan çok daha zor, Mersin deydin diye hatırlıyorum. Allah kolaylık versin.
Oğlun kaç yaşında öldü ki memeyi bıraktın ?
Maşallah canım bende hatim okumaya çalışıyorum ihlas suresini okumaya çalışıyorum arada Kuranikerim den birkaç sayfa meal okuyorum çok şükür bin şükürİyi akşamlar kardeşler nasılsınız iyi misiniz nasıl gidiyor üç aylar Ramazan'a az kaldı ben şu aralar adetim o yüzden tesbihat dışında çok bir şey yapmıyorum bir de hadislerle İslam kitabının dördüncü cildini okuyorum normalde bir okuma grubumuzla birlikte gidiyoruz ama ben yetiştiremedim o yüzden biraz geriden gidiyorum azar azar da olsa günlük okumalar yapmak insanın ruhuna çok iyi geliyor yüce yaradanımızla efendimizle Olan ilişkimizi devam ettirmek sürekli olmasını sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekiyor bu dünya çaba sınav dünyası gayret dünyası bu hayatta dünya hayatında gayret edeceğiz inşallah ahirette karşılığını yüce yaradan fazlasıyla verecek inanıyoruz iman ediyoruz elhamdülillah
İyiyim canım çok şükür . Kandilin mübarek olsun canım niyetliyim çok şükür. Sen nasılsın
Hayırlı kandiller kardeşimKızlar hayırlı kandiller. Bu akşam yapılacak ibadetler hakkında bilgi verebilecek kardeşimiz var mıdır ?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah yavruna . Pandali yatak harika olmuş . Anlattıkların çok güzel hepsini tek tek okudum bende şuan günlük hem meal okuyorum hem hatim okuyorum nasip olursa cuma sohbetinde bu hafta bı hatimim bitmiş olacak duasını yapacağız orada okuduğumuz hatimi Efendimize hediye edeceğim . Bide babam için başlamıştım babam şuan hayatta ama onun kabrine okuyup bağışlayacağım ölüm ne zaman olur bilinmez, daha sonra annem için eşim için kendim için okuyacağım . İnşallah yapabilirim canımNe çok konuştum yazdım değil mi ama sizlerle paylaşmak beni inanılmaz mutlu ediyor bildiğimizden kuvvetli olduğuna inanıyorum bizler birbirimizi görmeden birbirimizi için dua edin insanlarız birbirimizi daha iyi olması çalışan insanlarız ve bence bu hayatta olabilecek nadir güzelliklerden
Ama bugün kötü bir olay oldu oğlumun koluna çay döküldü çaydanlıktan biraz yandı çok fazla değil ama öyle kötü oldum ki hastaneye yetiştirene kadar bayağı bir mesafe vardı bir de yani çocuğumu nasıl durdurcam bilemedim ama allahtan hastaneler ve doktorlar var da tıbbi bir tedavi sağlayabiliyorlar sağ olsunlar Allah a bin şükür
Şimdi uyudu dinleniyor ben de sizlerle sohbet ediyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?