Gebelik testi yaptım evde negatif çıktı bugun akşam 4 gibi yaptım ama adetim de gelmiyor goguslerim de bı şişkinlik var bilemedim noldugunuO vakit bi kan tahlili yaptırmalısın sağlıkocağında olabilir ya da eczaneden gebelik testi alacaksın sonuç pozitifse iyi bir doktor bulup muayene olacaksın kuzum
Sen ne düşünüyorsun?
Gebelik testi yaptım evde negatif çıktı bugun akşam 4 gibi yaptım ama adetim de gelmiyor goguslerim de bı şişkinlik var bilemedim noldugunu
Yani bide şöyle bı durum oldu orucluyum zaten. Ben tuvalete gitmiştim 10 dakika geçti geçmedi eşim test almis yapsam mı falan derken yaptık tuvaletim birkaç damla geldi ondan olabilir mi diye düşünüyorum internette 3 yada 4 saat sonra yapın yazıyor geneldeBazen teste çıkmıyor olabilir %100 kesin diye bir geçerliliği yok maalesef istersen bir kan tahlili yaptı için rahatlasın olmadı doktora görün hani başka bir durum mu var yoksa gebelik mi var
Bende o guzel haberi vermek istiyorum ama kendimi umitlendirmek de istemiyorum birkaç gün daha bekleme taraftariyim
Bugün 12 gün oldu sabah kan tahlili verdim canım yarın öğlen çıkacak sonuçları hayırlısı diyorum ne diyim evde yaptığım test negatif ciktiC cansu_tr tatlım on güne tamamla sonra doktora git baktır ..
hayırlı bir ayda hayırlı haberler olsun inşaallah
hayal_hatun kuzum sen naasılsınm neler yaparsın.. :)
saribaykus aleyküm selam hoşgeldin kardeşim..
kendini tanmıtır mısın bizlere...
Bugün 12 gün oldu sabah kan tahlili verdim canım yarın öğlen çıkacak sonuçları hayırlısı diyorum ne diyim evde yaptığım test negatif cikti
neler yaparısn kuzu zamanını nasıl değerlendirirsin?
hedeflerin hayallerin ?
:)
İnşallah öyledir canım benimtamam kuzum hayırlsıı ile olsun..
biraz sabır ve dua edelim ...
hayırla gelsin kuzun ...
Ay bugün çok yoğunum:) bir ara yazarım sanaC cansu_tr tatlım on güne tamamla sonra doktora git baktır ..
hayırlı bir ayda hayırlı haberler olsun inşaallah
hayal_hatun kuzum sen naasılsınm neler yaparsın.. :)
saribaykus aleyküm selam hoşgeldin kardeşim..
kendini tanmıtır mısın bizlere...
Kuzum hayırlısı olsunSize güzel haber vermek isterdim ama maalesef beta HCG <5 olarak gözüküyor yani negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?