dini paylaşım alanı

O vakit bi kan tahlili yaptırmalısın sağlıkocağında olabilir ya da eczaneden gebelik testi alacaksın sonuç pozitifse iyi bir doktor bulup muayene olacaksın kuzum
Sen ne düşünüyorsun?
Gebelik testi yaptım evde negatif çıktı bugun akşam 4 gibi yaptım ama adetim de gelmiyor goguslerim de bı şişkinlik var bilemedim noldugunu

Gebelik testi yaptım evde negatif çıktı bugun akşam 4 gibi yaptım ama adetim de gelmiyor goguslerim de bı şişkinlik var bilemedim noldugunu

Bazen teste çıkmıyor olabilir %100 kesin diye bir geçerliliği yok maalesef istersen bir kan tahlili yaptı için rahatlasın olmadı doktora görün hani başka bir durum mu var yoksa gebelik mi var

Bazen teste çıkmıyor olabilir %100 kesin diye bir geçerliliği yok maalesef istersen bir kan tahlili yaptı için rahatlasın olmadı doktora görün hani başka bir durum mu var yoksa gebelik mi var
Yani bide şöyle bı durum oldu orucluyum zaten. Ben tuvalete gitmiştim 10 dakika geçti geçmedi eşim test almis yapsam mı falan derken yaptık tuvaletim birkaç damla geldi ondan olabilir mi diye düşünüyorum internette 3 yada 4 saat sonra yapın yazıyor genelde

Bismillahirrahmânirrahîm ﴾1﴿ Hamd, Âlemlerin Rabbi, Rahmân, Rahîm, hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki Allah'a mahsustur. ﴾2-4﴿ (Allahım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. ﴾5﴿ Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil. ﴾6-7﴿

Hoş geldin, sefa geldin ey sabah ve ey yeni gün.
Merhaba ey vakit,ey mutlu saat ve ey mutlu gün.
Zaman sana geniş ve mutlu olsun ey yolunarevan yolcu

Günün Ayeti
Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostlarınız yoktur. Sonra size yardım da edilmez.

(Hûd, 11/113)

Günün Hadisi
Allahım! Bizi bağışla, bize merhamet eyle, (ibadetlerimizi, hayır ve hasenatımızı, dualarımızı) kabul eyle, bizi cennete koy, bizi cehennemden azat eyle, bütün işlerimizi ıslah eyle.

(Ibn Abi Shaybah, "Dua", 135, No: 29342)

Günün Duası
Allah’ım! Altından kalkamayacağım borçtan, düşmanın galip gelmesinden ve düşmanları sevindirecek bir musibete dûçâr olmaktan Sana sığınırım.

(İbn Hıbbân, "İstiaze", No:1027)

Bugün 12 gün oldu sabah kan tahlili verdim canım yarın öğlen çıkacak sonuçları hayırlısı diyorum ne diyim evde yaptığım test negatif cikti

neler yaparısn kuzu zamanını nasıl değerlendirirsin?
hedeflerin hayallerin ?
:)

çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor çalışma saatlerim çok yoğun evliyim aynı zamanda evime zor yetişiyorum vallahi :)

şimdilik en büyük hayalim bir bebeğimin olması 3 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor şuanda
namazlarım çok düzensiz yoğun olduğum için hiç vaktinde kılamıyorum işe girmeden önce kuran kursu öğrencisiydim ne güzel çıktıktan sonra devam etmeyi istiyorum Allah izin verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…