Sanırım ben bu Ramazan bu hissi yaşamayacagim insallah. Gerçekten insan kendini çok kötü hissediyor oruç tutuyoruz gibi aç duruyorsun bütün gün sanki yemek yesen biri sana birşey diyecekiki gündür adetim ..
ramazan ayında oruçsuz olmak garip kılıyor beni..
eksik ve geri kalmışım hissiyatı veriyor bana...
Rabb imin kolaylıklarına bin şükür
Sanırım ben bu Ramazan bu hissi yaşamayacagim insallah. Gerçekten insan kendini çok kötü hissediyor oruç tutuyoruz gibi aç duruyorsun bütün gün sanki yemek yesen biri sana birşey diyecek
Henüz test yapmadım biraz daha bekleme taraftariyiz insallah öyledir mide bulantim ve acayip şişkinlik oluyor iftarda ve sahurdaYoksa bebek mi?
Allah ım hayırlarla sağlıkla nasip eylesin kuzum
Henüz test yapmadım biraz daha bekleme taraftariyiz insallah öyledir mide bulantim ve acayip şişkinlik oluyor iftarda ve sahurda
Henüz test yapmadım biraz daha bekleme taraftariyiz insallah öyledir mide bulantim ve acayip şişkinlik oluyor iftarda ve sahurda
En son nisanin 16sinda adet olmuştum yarin ayın 26si tam 10 gün geçti adetim gelmedi halacanım haber et bakalım..
ama adetin üzerinden 10 gün geçsin en az ..
yoksa belli olmuyor bekleme ve kan verme süreci uzuyor..
sabır ve dua ile gelsin kuzun :)
O vakit bi kan tahlili yaptırmalısın sağlıkocağında olabilir ya da eczaneden gebelik testi alacaksın sonuç pozitifse iyi bir doktor bulup muayene olacaksın kuzumEn son nisanin 16sinda adet olmuştum yarin ayın 26si tam 10 gün geçti adetim gelmedi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?