Ramazanda gidemiyorum maalesef alttan muayene edebilir bayramdan sonra giderim artık . Zaten içimde ne bı heves kaldı ne bı istek . Belirtiler var adetim gecikti bütün belirtiler var ama kendisi yok canım çok sıkkın çokKuzum hayırlısı olsun
Ama bi kadın doğumcuya görün bi bakın baktır
Yapman gereken bi şeyler vardır belki
Ramazanda gidemiyorum maalesef alttan muayene edebilir bayramdan sonra giderim artık . Zaten içimde ne bı heves kaldı ne bı istek . Belirtiler var adetim gecikti bütün belirtiler var ama kendisi yok canım çok sıkkın çok
Maalesef yapı meselesi ben olumlu düşünen bı kişilik değilim her zaman herşeyin en kötüsünü düşünürüm böylelikle kendimi her zaman en kötüsünü alistirmis oluyorumkuzum o zaman sabredip biraz daha bekleyeceksin...
heves kalmadı deme lütfen
daha ilk yaşıyorsun böyle şeyi
ben de yaşadım
benim bebeğimin olmama ihtimali de ortada idi polikistik overim da..
ama bi kere ilaç kullandım Rabb im nasip eyledi bin şükür..
olumlu düşün..
mutlu ol..
güzel sonuçlar gelecek
Ben de yapı olarak senin gibiyimdir ama son zamanlarda ben buyum demek yerine kendimi olumlu bakmaya zorluyorum. Olumsuz düşünmek müslümana yakışmıyor zira.Maalesef yapı meselesi ben olumlu düşünen bı kişilik değilim her zaman herşeyin en kötüsünü düşünürüm böylelikle kendimi her zaman en kötüsünü alistirmis oluyorumRabbime emanetiz hepimiz nasip
Haklısın bende bu yönümu değiştirmeye çalışıyorum kendi çapımda insallah becerebilirim . Sonuçta derdi veren Allah ise dermanini da verir evellalah .Ben de yapı olarak senin gibiyimdir ama son zamanlarda ben buyum demek yerine kendimi olumlu bakmaya zorluyorum. Olumsuz düşünmek müslümana yakışmıyor zira.
Ben de yapı olarak senin gibiyimdir ama son zamanlarda ben buyum demek yerine kendimi olumlu bakmaya zorluyorum. Olumsuz düşünmek müslümana yakışmıyor zira.
Haklısın bende bu yönümu değiştirmeye çalışıyorum kendi çapımda insallah becerebilirim . Sonuçta derdi veren Allah ise dermanini da verir evellalah .
Ramazan'dan sonra gideceğim insallah bu konuyu buraya yazmamaliydim aslında sayfanın dini paylaşım alanıyla alakası kalmadı :)çok haklısınız kızlar..
her halimize şükür etmeliyiz çünkü her daim beterin beteri vardır bu bir gerçek..
bizler elimizdeki ile yetinmeyi bilmeli gelişmek değişmek için çaba göstermeliyiz..
cansucum emin ol çocuk sahibi olmak ta zorluk çeken bi çok insan var ki sen doktora görünmeden bi sıkıntı olup olmadığını anlayamazsın..
doktorunla görüş ne derse ona göre hareket edelim..
Ramazan'dan sonra gideceğim insallah bu konuyu buraya yazmamaliydim aslında sayfanın dini paylaşım alanıyla alakası kalmadı :)
Bu arada Şaban ayının sonunda babamın kabrine okudugum hatmim bitmişti bu akşamda annemin kabrine okudugum hatmim bitti nasip olursa yarın eşim için okumaya başlayacağım . Bu arada şimdiye kadar hep teravihe gittim bı gece hariç o gecede toplu iftar yemeği verilmişti evimde misafirlerim vardı camiye gidince hemen yatsı namazı kazası kac tane kaza namazi sigdirip kılabilirsem günlük diğer vakitlerde de kaza namazı kılıyorum çok şükür Ramazan bereketli geçiyor benim için .Dini paylaşım manevi paylaşın
Önemli olan sağlığımız hem ruhen hem bedenen
İyi olacağız ki ibadetlerimizi yerine layıkıyla getirelim kardeşim
Biz birbirimizin dertleriyle dertleniyoruz
İnşallah canım benim . Rabbim muhabbetinizi arttirsin insallah ne güzel ne mutlu size . Bu ara bizim apartman biraz olaylı aile apartmanı biraz sıkıntılar var o yüzden çok başım ağrıyor ama ibadetlerime kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum diğer hatime başladım çok şükür 2.cuzu bitirmek üzereyim akşam iftar teravih derken geçip gidiyor zamanHayırlı günler kardeşlerim nasılsınız neler yaparsınız
Ben k validemdeyim
Pekçe dinlenirim oğlum babannesinden ayrılmıyor
Ramazan ayı geldi gidiyor bile
Tadına doyamadan
Rabb im nicelerine kavuşmak nasip etsin iniaallah
Öaşaallah sana kuzum ne güzel daima kur an ile hemhal oluyorsunİnşallah canım benim . Rabbim muhabbetinizi arttirsin insallah ne güzel ne mutlu size . Bu ara bizim apartman biraz olaylı aile apartmanı biraz sıkıntılar var o yüzden çok başım ağrıyor ama ibadetlerime kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum diğer hatime başladım çok şükür 2.cuzu bitirmek üzereyim akşam iftar teravih derken geçip gidiyor zaman
Amin canım sağolasın insallahÖaşaallah sana kuzum ne güzel daima kur an ile hemhal oluyorsun
Apartmana da sakinlik huzur diliyorum kuzum
Maşallah canım ne güzel ince düşünmüşsunEki Görüntüle 2153438 Bu çantanın içinde ise iki adet hurma olan bir mini şeffaf poşet bir de kahve olan şeffaf poşet ve üzerilerinde etiketle holgeldin Ramazan yazan hediyelikler var .. kitapda dahil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?