dini paylaşım alanı

Kuzum hayırlısı olsun
Ama bi kadın doğumcuya görün bi bakın baktır
Yapman gereken bi şeyler vardır belki
Ramazanda gidemiyorum maalesef alttan muayene edebilir bayramdan sonra giderim artık . Zaten içimde ne bı heves kaldı ne bı istek . Belirtiler var adetim gecikti bütün belirtiler var ama kendisi yok canım çok sıkkın çok

kuzum o zaman sabredip biraz daha bekleyeceksin...
heves kalmadı deme lütfen
daha ilk yaşıyorsun böyle şeyi
ben de yaşadım
benim bebeğimin olmama ihtimali de ortada idi polikistik overim da..
ama bi kere ilaç kullandım Rabb im nasip eyledi bin şükür..
olumlu düşün..
mutlu ol..
güzel sonuçlar gelecek

Maalesef yapı meselesi ben olumlu düşünen bı kişilik değilim her zaman herşeyin en kötüsünü düşünürüm böylelikle kendimi her zaman en kötüsünü alistirmis oluyorum Rabbime emanetiz hepimiz nasip

Ben de yapı olarak senin gibiyimdir ama son zamanlarda ben buyum demek yerine kendimi olumlu bakmaya zorluyorum. Olumsuz düşünmek müslümana yakışmıyor zira.

Ben de yapı olarak senin gibiyimdir ama son zamanlarda ben buyum demek yerine kendimi olumlu bakmaya zorluyorum. Olumsuz düşünmek müslümana yakışmıyor zira.
Haklısın bende bu yönümu değiştirmeye çalışıyorum kendi çapımda insallah becerebilirim . Sonuçta derdi veren Allah ise dermanini da verir evellalah .

Haklısın bende bu yönümu değiştirmeye çalışıyorum kendi çapımda insallah becerebilirim . Sonuçta derdi veren Allah ise dermanini da verir evellalah .

çok haklısınız kızlar..
her halimize şükür etmeliyiz çünkü her daim beterin beteri vardır bu bir gerçek..
bizler elimizdeki ile yetinmeyi bilmeli gelişmek değişmek için çaba göstermeliyiz..
cansucum emin ol çocuk sahibi olmak ta zorluk çeken bi çok insan var ki sen doktora görünmeden bi sıkıntı olup olmadığını anlayamazsın..
doktorunla görüş ne derse ona göre hareket edelim..

Ramazan'dan sonra gideceğim insallah bu konuyu buraya yazmamaliydim aslında sayfanın dini paylaşım alanıyla alakası kalmadı :)

Ramazan'dan sonra gideceğim insallah bu konuyu buraya yazmamaliydim aslında sayfanın dini paylaşım alanıyla alakası kalmadı :)

Dini paylaşım manevi paylaşın
Önemli olan sağlığımız hem ruhen hem bedenen
İyi olacağız ki ibadetlerimizi yerine layıkıyla getirelim kardeşim

Biz birbirimizin dertleriyle dertleniyoruz

Dini paylaşım manevi paylaşın
Önemli olan sağlığımız hem ruhen hem bedenen
İyi olacağız ki ibadetlerimizi yerine layıkıyla getirelim kardeşim

Biz birbirimizin dertleriyle dertleniyoruz
Bu arada Şaban ayının sonunda babamın kabrine okudugum hatmim bitmişti bu akşamda annemin kabrine okudugum hatmim bitti nasip olursa yarın eşim için okumaya başlayacağım . Bu arada şimdiye kadar hep teravihe gittim bı gece hariç o gecede toplu iftar yemeği verilmişti evimde misafirlerim vardı camiye gidince hemen yatsı namazı kazası kac tane kaza namazi sigdirip kılabilirsem günlük diğer vakitlerde de kaza namazı kılıyorum çok şükür Ramazan bereketli geçiyor benim için .

Hayırlı günler kardeşlerim nasılsınız neler yaparsınız
Ben k validemdeyim
Pekçe dinlenirim oğlum babannesinden ayrılmıyor

Ramazan ayı geldi gidiyor bile

Tadına doyamadan

Rabb im nicelerine kavuşmak nasip etsin iniaallah

İnşallah canım benim . Rabbim muhabbetinizi arttirsin insallah ne güzel ne mutlu size . Bu ara bizim apartman biraz olaylı aile apartmanı biraz sıkıntılar var o yüzden çok başım ağrıyor ama ibadetlerime kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum diğer hatime başladım çok şükür 2.cuzu bitirmek üzereyim akşam iftar teravih derken geçip gidiyor zaman

Öaşaallah sana kuzum ne güzel daima kur an ile hemhal oluyorsun
Apartmana da sakinlik huzur diliyorum kuzum

Bismillahirrahmânirrahîm ﴾1﴿ Hamd, Âlemlerin Rabbi, Rahmân, Rahîm, hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki Allah'a mahsustur. ﴾2-4﴿ (Allahım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. ﴾5﴿ Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil. ﴾6-7﴿

Hoş geldin, sefa geldin ey sabah ve ey yeni gün.
Merhaba ey vakit,ey mutlu saat ve ey mutlu gün.
Zaman sana geniş ve mutlu olsun

Her yeni gün bize verilmiş bir nimet bir fırsat
bugünü nasıl değerlendireceğimiz birazda bizim elimizde..
düşünüp çabalayarak emek vererek çok severek şevkat duyarak yaşamalıyız bu günü ..
Saygı duyarak ...
Küçük bir çocuğun başını okşar gibi okşamalı merhametle bize verilen 24saati gerçekten yaşamalıyız ...

Mübarek bir gün daha nasip oldu şükür
Layıkıyla yaşamak duası ve ümidiyle

Kozlar diyanet işlerine başkanlığına ait bu kitap genel itibari ile namaz surelerinin özeli ve tefsiri niteliğinde : Bunu okursak namazda okuduğumuz surelerin mealini hangi olayda indiğini ne anlattığını biliriz ve namaz kılarken anlamlarını düşünerek daha içten daha anlayarak ibadet etmiş oluruz

Ben hoşgeldin Ramazan başlığında tanıdıklarıma hediye etmiştim
Bir süre bile öğrensek bu büyük bir başarıdır

Bu çantanın içinde ise iki adet hurma olan bir mini şeffaf poşet bir de kahve olan şeffaf poşet ve üzerilerinde etiketle holgeldin Ramazan yazan hediyelikler var .. kitapda dahil tabi

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN MÜTHİŞ BİR DUA

Ya Rabbi! Kızım ... oğlum ... hiçbir dahlim olmadan bana emanet ettin. Hiçbir dahlim olmadan Sen onları hıfzet.
Ya Rabbi! Beni onlarla imtihan etme.
Ya Rabbi! Onları açık, gizli hertürlü fitneden muhafaza et.
Ya Rabbi! Onları kitabını hıfzeden, dinlerini samimi yaşayan, ibadetlerine azami dikkat eden, güzel ahlakla bezenmiş salih kullarından eyle. Dünyadaki en mutlu ve azdırmayan bolluk, ferahlık içinde yaşayan insanlardan olsunlar.
Ya Rabbi! Onları helallerinle haramlardan muhafaza et ve fazlınla Senden başkasına muhtaç etme.
Ya Rabbi! Kitabını muhafaza ettiğin gibi onları da şeytanın şerrinden muhafaza et.
Ya Rabbi! Onları en hayırlıların sohbetleriyle, en temizlerin ahlaklarıyla ve sana tevekkülle rızıklandır.
Ya Rabbi! Kalp ve beden hastalıklarından onları koru. Havlinle, kuvvetinle onlarla ilgili hayırlı muradımı nasip et.
Ya Rabbi! Hayatımda beni onların iyilikleriyle nimetlendir ve öldükten sonra da hayır dualarıyla beni mesut et.
Ya Rabbi! Kalbimden birer parça olan çocuklarımı gözümle göremediğim bir yerde Sana emanet ettim. Ama herşey Sana âyan. Azametine, yüceliğine yakışır bir şekilde onları muhafaza et, koru.
Ya Rabbi! Yavrularımızı her türlü kötülükten, kötülerden, kötü anlayışlardan muhafaza buyur. Onlara İslâmi şuur nasip et. Kendine kul, Râsulüne ümmet eyle…
Ya Rabbi! Zihinlerini her türlü boş şeylerden arındır. Akıllı ve ferasetli davranmalarını inayet buyur.
Ya Rabbi! Nefislerinin ve arzularının azgın isteklerine uyduklarında, onları doğru yola ilet.
Ya Rabbi! Kaldırıp götüremeyecekleri imtihanlarla sınama. Son nefeslerine kadar dinin üzere yaşamalarını nasip buyur.
Ya Rabbi! Anneye, babaya ve tüm Ümmeti Muhammed'e iyilik yapma ve hayırlı olma gibi güzel huylar nasip eyle..
Ya Rabbi! Son nefeslerine kadar yolundan ve rızandan ayırma.
Ya Rabbi! O, incecik kalp ve gönül dünyalarına bulaşmak isteyen şerlerin, şerirlerin kötülüklerinden “Hafiz” isminle muhafaza eyle.
Ya Rabbi! Kardeşler olarak aralarındaki sevgiyi, muhabbeti, samimiyeti, yakınlığı arttır.
Ya Rabbi! Son nefesleri dahil imana ve Kuran’a hizmetten ayırma.
Ya Rabbi! Bilip söyleyemediğim, düşünüp dile getiremediğim inayet ve ihsanlarının en güzelini, bütün kardeşlerimizin çocuklarına ve benimkilere de nasip eyle…
Ya Rabbi! Sen onları üzecek, kıracak, inciteceklerin şerrinden emin eyle. {amin elfi elfi amin…
Ya Rabbi! Fereç, mahrec nasib et. Haklarında hayırlı olacak istekleriyle rızıklandır.
Salatu selam insanların en hayırlısı Efendimiz (asm), âl ve ashabının üzerine olsun. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…