dini paylaşım alanı

Kuzum daim olsun ben de şükürler olsun iyiyim
Sizden dua istemiştim bi durum için
Çok şükür inşaallah yarın itibariyle yarım gün çalışmakta başlıyorum çok eyecanlıyım
Ne için dua istemistin hatırlayamadım canım sen calisiyordun zaten yarım gün çalışmaya başlayacağım falan dedin kafam karıştı

Merhaba eşim işe gittikten sınra böyle ağırlık çöküyor sanki eşim gelip beni öpüyor müzik sesi geliyor karabasan gibi birşey ama dua ediyorum cok aonra kendime geliyorum neden oluyor böyle evlendiğim beri oluyor evde sabahları uyuyamyrm korkudan

FARKLI Bİ DURUM KARDEŞİM ALLAH IM KORKULARINI YOK ETSİN İNŞAALLAH
BOL DUA ET
DUA SURELERİ OKU.

Günün Ayeti
Şüphesiz gece ve gündüzün ardarda değişmesinde, Allah’ın göklerde ve yeryüzünde yarattığı şeylerde, Allah’a karşı gelmekten sakınan bir toplum için pek çok deliller vardır.

(Yûnus, 10/6)

Günün Hadisi
Münafığın alameti üçtür. Konuşunca yalan söyler, söz verince sözünde durmaz, kendisine bir şey emanet edilince hıyanet eder.

(Al-Bukhari, "Îmân",23)

Günün Duası
Allahım! (haktan) ayrılmaktan, iki yüzlülükten ve kötü ahlâktan sana sığınırım.

(Ebu Dâvûd, "Vitr",32)

Diyanetin sitesinde kur an öğreniyorum videoları var
Kur an okumayı öğrenmek isteyen kardeşlerim bence faydalı bir çalışma olmuş
Ben burdan devam ediyorum çalışmalara
Sizlere tavsiyem

Hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım
Yoldaşlarım

Bu anlar bol bol dua edelim
İsteyelim Vermesi çok olan Yaradanımız Allah tan
Rahman ve rahim olan ; müslüman oldub olmasın herkese rızk veren merhamet edeb Rabbimiz e şükürler olsun
Allah affedicidir affetmeyi sever bizleri de affet Allah ım

Günün Ayeti
Allah’a itaat edin, peygambere de itaat edin. Eğer yüz çevirirseniz, bilin ki elçimize düşen sadece apaçık bir tebliğdir.

(Tegâbün, 64/12)

Günün Hadisi
Herhangi birinizin iplerini alıp dağa gitmesi ve sırtına bir bağ odun yüklenip getirerek onu satması ve Allah’ın bu sebeple onun yüzsuyunu koruması, verseler de vermeseler de insanlardan bir şeyler dilenmesinden çok hayırlıdır.

(Al-Bukhari, "Zekât", 50, 53; "Büyû", 15, "Müsâkât", 13)

Günün Duası
Rabbimiz! Peygamberlerin aracılığı ile bize vadettiklerini ver bize. Kıyamet günü bizi rezil etme. Şüphesiz sen, vadinden dönmezsin.

(Âl-i İmrân, 3/194)

Günün Ayeti
Allah’a itaat edin, peygambere de itaat edin. Eğer yüz çevirirseniz, bilin ki elçimize düşen sadece apaçık bir tebliğdir.

(Tegâbün, 64/12)

Günün Hadisi
Herhangi birinizin iplerini alıp dağa gitmesi ve sırtına bir bağ odun yüklenip getirerek onu satması ve Allah’ın bu sebeple onun yüzsuyunu koruması, verseler de vermeseler de insanlardan bir şeyler dilenmesinden çok hayırlıdır.

(Al-Bukhari, "Zekât", 50, 53; "Büyû", 15, "Müsâkât",

Günün Duası
Rabbimiz! Peygamberlerin aracılığı ile bize vadettiklerini ver bize. Kıyamet günü bizi rezil etme. Şüphesiz sen, vadinden dönmezsin.

(Âl-i İmrân, 3/194)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…