Amin. İnşALLAHBak sende buraya gelmişsin benim dönüm noktam dikkatini çekmiş kardeşim yaklaşıyorsun sende inşaAllah.. İçinde olmasa bu konuya bile gelmezdin değil mi...Zamanla olmuyorsa birde Namazla dene :) Elimizden gelen birşey olursa yardımcı oluruz sen yeter ki ne konuda tereddütte olduğunu söyle bize :)Rabbim inşaAllah kalbine ilham versin hidayetle doldursun yoluna döndürüp hiç ayırmasın cümlemizi..
İnşaAllah kardeşim..
Fazla geçmişi düşünmeyin olurmu.. Şeytan uyumaz ama nefis gözünü bile kırpmaz.. Allah muhafaza özlem duyabilirsiniz..
Rabbim yolundan ayırmasın inşaAllah..
Yani beni engelleyen nefis,üşengeçlik,v.b. şeylerKabuk derken neyi kastediyorsun canim birbirimize destek olalim
Çok sevdiğim bir söz aklıma geldi :)Yani beni engelleyen nefis,üşengeçlik,v.b. şeyler
Tam beni anlatan söz bu işte. :))))Çok sevdiğim bir söz aklıma geldi :)
"SAL BENİ EY NEFSİM, KÖLE AZAD ETMEK SEVAPTIR"
Rabbim daim etsin inşaAllah kardeşim :)bırakmak yok Rabbimiz bizi bırakıyormu nefesimizden kesiyormu kesmiyor uzvumuzu eksiltiyormu eksiltmiyor.. Kulun ilk hesaba çekileceği ameli namazıdır.Tam beni anlatan söz bu işte. :))))
Ama çok şükür başladim.arada yetişememekten kazaya kalan vakitlerim oluyor ama oturtacağim duzene inş.
Hayırlı günlerHAYIRLI GÜNLER KARDEŞLERİM NASILSINIZ NELER YAPARSINIZ
Allah razi olsun.Rabbim daim etsin inşaAllah kardeşim :)bırakmak yok Rabbimiz bizi bırakıyormu nefesimizden kesiyormu kesmiyor uzvumuzu eksiltiyormu eksiltmiyor.. Kulun ilk hesaba çekileceği ameli namazıdır.
Namaz varsa diğer amellere bakılacak yoksa vay halimize ..
Maşaslalh ne güzel bir etkinlikHayırlı günler
Tefsir sohbetimiz vardı öğleden sonra ordan geldim yemek yapıyorum :)
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?