- 29 Ocak 2017
- 4.522
- 8.618
- 158
Merhaba canım ben de ilmihal okuması yapıyorum birlikte yapabiliriz istersen. Geçen sene günde 10saya okuyup 2ayda bitirmek hedefim vardı ama yapamadım. 2019yılında tekrar başladım çok düzenli gidemiyorum ama genel olarak günde 5sy okuyorum sayfa sayısını azaltmam iyi oldu gerçekten fazla gelmişti 10sy son sayfaları dikkatimi veremiyordum. Sen hangi kaynaktan okumayı düşünüyorsun nasıl bir plan yaptın?Hayırlı cumalar kardeşlerim
Nasılsınız neler yaparsınız
Ben ilmihal okumalarıma daha sistemli çalışmaya karar verdim
İnşaallah bi iki güne başlayacağım
Kendimizi güzelleştirmek için ilmihall okumak şart
Tesbihatı yapmakd a
Allah azmimizi arttırsın kardeşimMerhaba canım ben de ilmihal okuması yapıyorum birlikte yapabiliriz istersen. Geçen sene günde 10saya okuyup 2ayda bitirmek hedefim vardı ama yapamadım. 2019yılında tekrar başladım çok düzenli gidemiyorum ama genel olarak günde 5sy okuyorum sayfa sayısını azaltmam iyi oldu gerçekten fazla gelmişti 10sy son sayfaları dikkatimi veremiyordum. Sen hangi kaynaktan okumayı düşünüyorsun nasıl bir plan yaptın?
Akşam fotosunu göndereyim kitabın şimdi hatırlayamadım, maşallah diğerleriyle birlikte götürmek daha iyi tabi. Bir de Esmaül hüsnayı öğrenmek istiyorum ben belki 100kere başlatmışımdır hep 5-6gün sonra bırakıyorum üşeniyorum ona da başlamak ister misin günde 1esma şeklindeAllah azmimizi arttırsın kardeşim
Şöyle ki ben de semerkand yayınlarının ilmihalı var . Altını çizerek not alarak okumayı planlıyorum ben . Sayfa sayımı da şöyle 3 olrak belirliyorum : çünkğ günde iki sayfa meal bi sayfa kur an okuması da yapıyorıö
Sayfa sayılarını az tutuyorum çünkü hedefw ulaşamayınca isteğim azalıyor . Fazlasını okudupum zamanlar da oluyır elbette :. Ama hedef net.
Yarın yada Pazar başlamayı düşinüyoeum inşallahsen hangi yayından okuyorsun
Aslında bşr den fazla kaynaktan ilerlemek daha vermli olacaktır
Hadislerle desteklemek mesela
Kuzum senin namaz hassasiyetine ayrı bir hayranımBende bu ara daha fazla kaza namazı kılıyorum kendi hatmimden okuyorum öyle kendi halimde bisiler yapıyorum
A evet ben de istiyorum ve başlarmıştım ancak ara verdim o zaman günde bşr esma öğrenmeyi de ekleyelimAkşam fotosunu göndereyim kitabın şimdi hatırlayamadım, maşallah diğerleriyle birlikte götürmek daha iyi tabi. Bir de Esmaül hüsnayı öğrenmek istiyorum ben belki 100kere başlatmışımdır hep 5-6gün sonra bırakıyorum üşeniyorum ona da başlamak ister misin günde 1esma şeklinde
Çok sevinirim :)A evet ben de istiyorum ve başlarmıştım ancak ara verdim o zaman günde bşr esma öğrenmeyi de ekleyelim
Bende senin azmine hayranım canım benimKuzum senin namaz hassasiyetine ayrı bir hayranım
Maşaallah
BaşlayalımÇok sevinirim :)
Ya Allah ile başlayalım mı o zaman bugün :)
Tabi ki hoş geldinSelamun aleykümmm hanımlarrr bende gelebilir miyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?