dini paylaşım alanı

Ben farz namazlarımı kılıyorum zaten elhamdülillah ama teheccüt namazını alışkanlık haline getirmek istiyorum buraya yazayım o zaman inşallah reglim bittikten sonra
Hedef ve hayajini yazman güzel
Çabalarken de yaz
Dirayetli olmanda destek olur
Birkikte başaracğaız inşallah
Niyetimiz Rabb imizin rızasını almak inşaalalh

8 aylık hamileyim boşanma davası açıldı anne evindeyim eşimin hidayete erip pişman olması için benim için de okuyabilir miyiz? Ve önerebileceğiniz dualar var mı?

8 aylık hamileyim boşanma davası açıldı anne evindeyim eşimin hidayete erip pişman olması için benim için de okuyabilir miyiz? Ve önerebileceğiniz dualar var mı?

Öncelikle Rabb im yardımcın olsun kardeşim
Dualarımızda sana da yer verelim tabi ancak ben özel dua bilmiyorum
Bol zikir ile aile saadeti dileyerek dus edelim

dün akşam misafir vardı bugün de gündüz dışardaydım yeni yazabildim canım. okuduğum ilmihal ömer nasuhi bilmenin, 700 saysaya yakın, evde bu vardı buna başladım güvenilir diye duymuşyum çok da araştırmaım açıkçası. sen nerden başlamayı düşünüyorsun?

maşallah ya, benim içim ölmüş gbi sanki kılamadığım namaz olursa pek önemsemiyorum sanki, üzülmüyorum gibi geliyor namaz konusunda duyarlılığımı arttırmak için ne yapmalıyım sizce?
dua edelim,
zikir çekelim
neden namaz kılmalıyız araştır bi kardeşim
namaz ne demek?
sadece zorunluluk ve belli hareketler ve dualar demek mi
asla
Rabb e en yakın olunan yerin secdenin içinde olduğu ibadetr.

henüz karar veremedim
elimde bulunan açıklamalı mealden bir süredir ilerliyorum
şimdi de videoları ekleueceğim sanırım ,bi kaç ayrı hocadan

Günün Ayeti
İyilik etmemek, takvaya sarılmamak, insanlar arasını ıslah etmemek yolundaki yeminlerinize Allah’ı siper yapmayın. Allah hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.

(Bakara, 2/224)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…