Ben farz namazlarımı kılıyorum zaten elhamdülillah ama teheccüt namazını alışkanlık haline getirmek istiyorum buraya yazayım o zaman inşallah reglim bittikten sonraTabi ki hoş geldin
Hedef ve hayajini yazman güzelBen farz namazlarımı kılıyorum zaten elhamdülillah ama teheccüt namazını alışkanlık haline getirmek istiyorum buraya yazayım o zaman inşallah reglim bittikten sonra
Amin ecmain inşallahHedef ve hayajini yazman güzel
Çabalarken de yaz
Dirayetli olmanda destek olur
Birkikte başaracğaız inşallah
Niyetimiz Rabb imizin rızasını almak inşaalalh
8 aylık hamileyim boşanma davası açıldı anne evindeyim eşimin hidayete erip pişman olması için benim için de okuyabilir miyiz? Ve önerebileceğiniz dualar var mı?
Canım çok teşekkür ederim ama benim yapmış olduğum nacizane bişi . Benden daha ne kadar iyileri vardır mesela hiç kaza namazı olmayan kişilere imreniyorum bende ne büyük aşk..C cansu_tr en düzenli secde edenlerimizden olarak direk aklıma sen geldin birinci deEki Görüntüle 2238311
Çoook iyi olur kimin duasının kabul olacağı bilinmez çok sevinirimÖncelikle Rabb im yardımcın olsun kardeşim
Dualarımızda sana da yer verelim tabi ancak ben özel dua bilmiyorum
Bol zikir ile aile saadeti dileyerek dus edelim
dün akşam misafir vardı bugün de gündüz dışardaydım yeni yazabildim canım. okuduğum ilmihal ömer nasuhi bilmenin, 700 saysaya yakın, evde bu vardı buna başladım güvenilir diye duymuşyum çok da araştırmaım açıkçası. sen nerden başlamayı düşünüyorsun?Allah azmimizi arttırsın kardeşim
Şöyle ki ben de semerkand yayınlarının ilmihalı var . Altını çizerek not alarak okumayı planlıyorum ben . Sayfa sayımı da şöyle 3 olrak belirliyorum : çünkğ günde iki sayfa meal bi sayfa kur an okuması da yapıyorıö
Sayfa sayılarını az tutuyorum çünkü hedefw ulaşamayınca isteğim azalıyor . Fazlasını okudupum zamanlar da oluyır elbette :. Ama hedef net.
Yarın yada Pazar başlamayı düşinüyoeum inşallahsen hangi yayından okuyorsun
Aslında bşr den fazla kaynaktan ilerlemek daha vermli olacaktır
Hadislerle desteklemek mesela
maşallah ya, benim içim ölmüş gbi sanki kılamadığım namaz olursa pek önemsemiyorum sanki, üzülmüyorum gibi geliyorKuzum senin namaz hassasiyetine ayrı bir hayranım
Maşaallah
çok güzelmiş açıklaması:)
Allah razı olsun:)
dua edelim,maşallah ya, benim içim ölmüş gbi sanki kılamadığım namaz olursa pek önemsemiyorum sanki, üzülmüyorum gibi geliyornamaz konusunda duyarlılığımı arttırmak için ne yapmalıyım sizce?
henüz karar veremedimdün akşam misafir vardı bugün de gündüz dışardaydım yeni yazabildim canım. okuduğum ilmihal ömer nasuhi bilmenin, 700 saysaya yakın, evde bu vardı buna başladım güvenilir diye duymuşyum çok da araştırmaım açıkçası. sen nerden başlamayı düşünüyorsun?
maşallah ya, benim içim ölmüş gbi sanki kılamadığım namaz olursa pek önemsemiyorum sanki, üzülmüyorum gibi geliyornamaz konusunda duyarlılığımı arttırmak için ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?