dini paylaşım alanı

Bir minik el ile birlikte okuma çalışmakarımız
Özellikle birlikteyken okuyorum Kur anımı
Kılıyorum namazımı
Görsün aşina olsun
Sempati duysun
Namzdan sonra özellikle gülümsüyor şakalar oyunlar yapıyorum ısınsın sevsin hayran olsun diye

hayırlı sabhalar
bereketli günler olsun
bugün enfal suresinin mealini tamamladım şükür
şimdi tevbe suresindeyim..
inşaallah mart sonuna kadar günde 4 sayfa meal okuma hedefimi gerçekleştirebilirim.

Hayırlı cumalar canlar
Bende bugün Cumanın yüzü suyu hürmetine bereketli geçti . Gece Teheccüd namazı kıldım 6 rekat, sabah namazından sonra 9 da cuma sohbetine gittim orada 4 rekat Duha namazı kıldım ve peşinden tesbih namazı kıldık 1 cüz okuduk . Yasin Tebareke amme Duhan fetih kıyamet cuma süreleri okundu kısa sohbet verildi haftaya Perşembe cuma yada cuma cumartesi pazar oruçlu olmanın fazileti anlatıldı . Regaip kandilinde 12 rekatlik kadir süresiyle kılınan namazdan bahsedildi neden 12 olduğu soruldu nedeni 12 aya 12 rekat yani her rekat geçmiş yılın tövbesi için . İnşallah o gece o namazı kılacağım . O yüzden kandile kadar kadir süresini ezberlemem gerekli .. birazdan abdest alıp öğle namazını eda edecegim ..

Maşaallah kardeşim sana Rabb im kabul buyursun inşaallah kandili iyi ki hatırlattın kuzum bugünle ilgili çalışma yapalım inşaalalh

Maşaallah kardeşim sana Rabb im kabul buyursun inşaallah kandili iyi ki hatırlattın kuzum bugünle ilgili çalışma yapalım inşaalalh
Benim yarın doktor randevum var bakalım hangi gün gideceğim ona göre orucu ayarlamam lazım birbirimizi teşvik ederek o günlerde oruç tutalim inşallah. Bugün 3 tane de öğle namazı kazası kıldım çok şükür

1 mart baharın başlangıcı ile birlikte bizimde ömrümüz günlerimiz vaktimiz bereketlensin inşaalalh ibadetlerimiz daha düzenli daha istekli daha verimli olsun
Kendimize bi bakalım sorgulayalım nerdeyiz nereye gidiyoruz bugünümüz dün ile aynı mı? Gelişme gösterebiliyor muyuz?
Hem dini hem sosyal hem manevi
Açılardan bi bakalım kendimize
Yeni yıla gireli iki ay geçti:bi muhasebe edelim yaşamımızı

Okumayı hiç bırakmayalım
Namazlarımızı desteklememiz gerek
Kur an ile ilmihal ile dua sohnet ile

Benim geçen ay ki hedefim namazlarımı güzelleştirmek idi
Daha yavaş kıl
Duaların anlamlarını tekrar et
Sakince hissederek kıl
İdi

Bu ay ise Kur an meali hedefimi bitirmek ve altını çizdiklerimi defterime geçirmek
Ayrıca kurandan hayatıma dair kişisel gelişim Notları çıkarıyorum
Sizlerle paylşacağım inşaallah

Kandilimiz mübarek olsun
Yeni başlangıçlar olsn
İbadetle imanla dolu geçen bir önrümüz olsun inşaallah

Eklentiler

• image.webp
    112,2 KB · Görüntüleme: 47
Rabb im daimi okuyanlardan eylesin

Günlük olarak kaza namazı
Kur an okuması ve meal tefsir okuması yapma çabasındayım daimi olsun inşaallah

Ayrıca bugün bir şey daha ekliyorum rutinime inşaallah

Eklentiler

• image.webp
    158,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…