- 29 Ocak 2017
- 4.522
- 8.618
- 158
Hayırlı sabahlar :)Hayırlı sabahlar arkadaşlr
Günümüz hayırlı sağlıklı bereketli neşeli olsun
Maşaallah kardeşim sana Rabb im kabul buyursun inşaallah kandili iyi ki hatırlattın kuzum bugünle ilgili çalışma yapalım inşaalalhHayırlı cumalar canlar
Bende bugün Cumanın yüzü suyu hürmetine bereketli geçti . Gece Teheccüd namazı kıldım 6 rekat, sabah namazından sonra 9 da cuma sohbetine gittim orada 4 rekat Duha namazı kıldım ve peşinden tesbih namazı kıldık 1 cüz okuduk . Yasin Tebareke amme Duhan fetih kıyamet cuma süreleri okundu kısa sohbet verildi haftaya Perşembe cuma yada cuma cumartesi pazar oruçlu olmanın fazileti anlatıldı . Regaip kandilinde 12 rekatlik kadir süresiyle kılınan namazdan bahsedildi neden 12 olduğu soruldu nedeni 12 aya 12 rekat yani her rekat geçmiş yılın tövbesi için . İnşallah o gece o namazı kılacağım . O yüzden kandile kadar kadir süresini ezberlemem gerekli .. birazdan abdest alıp öğle namazını eda edecegim ..
Benim yarın doktor randevum var bakalım hangi gün gideceğim ona göre orucu ayarlamam lazım birbirimizi teşvik ederek o günlerde oruç tutalim inşallah. Bugün 3 tane de öğle namazı kazası kıldım çok şükürMaşaallah kardeşim sana Rabb im kabul buyursun inşaallah kandili iyi ki hatırlattın kuzum bugünle ilgili çalışma yapalım inşaalalh
Benim yarın doktor randevum var bakalım hangi gün gideceğim ona göre orucu ayarlamam lazım birbirimizi teşvik ederek o günlerde oruç tutalim inşallah. Bugün 3 tane de öğle namazı kazası kıldım çok şükür
Sağolasın canım benim Allah razı olsunTamam kuzum şifalar versin Yaradan inşaalalh...
Elhamdülillah Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul etsinOkudukça öğrendikçe daha da eksik hissetmek de sevdaya dahil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?