dini paylaşım alanı

@beyazi

Selamünaleyküm öncelikle ancak yazabiliyorum çünkü hem iş hem ev hem çocuklar derken biraz yoğunluk oldu bir de etraflıca düşünmek istedim yazdıkların üzerine şöyleki bir şey rutin hale getirebilmek için öncelikle buna kesinlikle karar vermek gerekiyor buna kesinlikle yürekten inanmak gerekiyor bir de mesela günlük bir sayfa Meral okumak ve hedefinde sen bunu yarısı yani yarım sayfa okumak olarak önce hedefini koy mesela günde iki vakit namazını kaza etmek seni yetsin bir kaza yaparak başla ki teşvik olasın ve zamanla bunu artırabilirsin bıkkınlık olmadan mutlu ve hedeflerini yerine getire bilmenin verdiği zevkle yapmalısın

Selamünaleyküm öncelikle ancak yazabiliyorum çünkü hem iş hem ev hem çocuklar derken biraz yoğunluk oldu bir de etraflıca düşünmek istedim yazdıkların üzerine şöyleki bir şeyi rutin hale getirebilmek için öncelikle buna kesinlikle karar vermek gerekiyor buna kesinlikle yürekten inanmak gerekiyor bir de mesela günlük bir sayfa Meral okumak ve hedefinde sen bunu yarısı yani yarım sayfa okumak olarak önce hedefini koy mesela günde iki vakit namazını kaza etmek seni yetsin bir kaza yaparak başla ki teşvik olasın ve zamanla bunu artırabilirsin bıkkınlık olmadan mutlu ve hedeflerini yerine getire bilmenin verdiği zevkle yapmalısın İkincisi kesinlikle arkadaş yoldaş çok çok önemli kendine sağlam yoldaşlar bulmalısın seni daha ileriye taşıbilecek insanlar bulmalısın buraya yazabilirsin ben her daim buradayım zaten onun dışında Instagram’dan falan da görüşebiliriz ayrıcam telefonumda şöyle uygulamalara sınır koyabilirsen eğer mesela iPhone kullanıyorsan eğer orada Ekran Süresi var atıl süre kısıtlama süreleri programları bilen dakikalar var bunlarda senin için faydalı olabilir başka sormak istediğin bir şey varsa yazabilirsin ben aklıma bir şeyler gelirse yine yazarım sana

Selam un aleyküm çok şükür ramazandan beri namaza devam arada aksakliklar oldu allah affetsin 5 vakit namaz +her vakitte 2 3 sayfa kurani kerim okuyorum + esmaul husnayi her bir adini 100 kere zikir ediyorum bol bol dua ve tevekkul allah kabul eder insaallah Sahihuban

Maşallah kuzum sana Rabbim daim eylesin inşallah inşallah hiçbir namazını kaçırma ama oluyor maalesef arada Rabbim daima tevbe edenlerden ve yeniden başlayanlardan eylesin

Maşallah kuzum sana Rabbim daim eylesin inşallah inşallah hiçbir namazını kaçırma ama oluyor maalesef arada Rabbim daima tevbe edenlerden ve yeniden başlayanlardan eylesin
Amin amin inşallah namaz kilarken ayrı.huzur heleki kuran okurkenki ferahhlik hiç biseyde yok ramazan hatmim bitmedi son 2 bucuk cüz kalmisti regl olmuştum okuyamamistim şimdi onu tamamlıyor um

Amin amin inşallah namaz kilarken ayrı.huzur heleki kuran okurkenki ferahhlik hiç biseyde yok ramazan hatmim bitmedi son 2 bucuk cüz kalmisti regl olmuştum okuyamamistim şimdi onu tamamlıyor um
Rabbim kabul buyursun inşallah onu bize verdiklerinin Şükrü’nü eda ile Mac mümkün değil Rabbim bizlere rahmetiyle muamele etsin inşallah iyi Müslümanlar güzel Müslümanlar temiz ahlaklı Müslümanlar yani gerçek Müslüman olabilmeyi nasip eylesin inşallah birbirimizle sürekli desteklicez sürekli uyarıcağız birlikte hareket edeceğiz senin Sevap benimkinden çok olsun hep birlikte cennete girmeyi isteyeceğiz inşallah hepimiz Rabbimib cenneti büyük inşallah oraya nail olma şerefine erişiriz bizlerde

Öncelikle hepinize selamünaleyküm diyorum Rabbimin rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun peygamber efendimiz’i ve Ashabına da üzerine olsun inşallah

ben bu sabah yedi civarı uyandım ve kendimi dışarıya attım biraz spor yapmam gerekiyor yürüyüş yapmam gerekiyor sanki kilo aldım gibi geldi
şöyleki vücudum değişti işte kilo aldım şu kadar fazlam var gibi değilde bu benim yaşam kalitemi etkilemeye başladı mesela daha çok uyku saati harcamama neden oluyor mesela akşam erkenden uyumama ve yatsıyı kılamama ya da geç kalmama neden oluyor ve hantallaşıyorum
Üşenir oluyorum bazı şeylere
o yüzden kiloma dikkat etmem lazım bir de bu ay zaten adet olamadım onun ağırlıgı da var

Aslında ibadetlerimizi gerçekleştiremediğimiz zaman hayatımızın geneline böyle bir bakmak lazım işte mesela sabah namazını niye kılmıyoruz uyanamıyor muyuz uyanıyorsak bunları sebebi neler gerçekten istemiyor muyuz imanımızı arttırmak için neler yapmalıyız gibi şeyleri çepeçevre düşünmeliyiz aslında

Of alarm bu sabah calmadi megerse kapanmis farkinda degilim yarın sabaha nasip heleki sabah namazi kildiktan sonraki güven rahatlik hicbiseyde yok

Selamun aleyküm canım nasilsin ben gün gectikce daha ıyyim heleki youtubedan aciyorum sureleri dinleyip iş yapiyorum okdr iyi geliyorki

Selamun aleyküm canım nasilsin ben gün gectikce daha ıyyim heleki youtubedan aciyorum sureleri dinleyip iş yapiyorum okdr iyi geliyorki
Oh maşaallah
Ben de devam ediyorum çabalıyorum inşaallah
Duaya ihtiyacım var Rabb im inşirah ferahlığı versin inşaallah duanıza talibim

Hayırlı sabahlar kardeşlerm

Rabbim ömrümüzü ibadetlerimizi ve rızkımızı bereketlendirsin inşaallah...

Bu sabahın güzellemesi
Penceren gelen kuş seslerine komşu teyzenin okuduğu kur an sesinin karışması...

Hamd olsn duyurana

hayirli sabahlar allahin rahmeti bereketi affi uzerimize olsun bende bu sabah 2 alarm kurdum tam uyandim kalkacam dedim oyleykene uyumusum uyaninca okdr pisman oliyorumki oglene kadar kendime gelemiyorum kazaya kalıyor sabah namazim onuda akşam namazi ile birlestiriyorum nasip olirsa inşallah 1. hatimim bitti 2. ve basladim hergün her vakit namazdan sonra mutlaka kuran okuyorum ayriyetten evvel rabbimin ol sene öyle ve duaların sifasi ile meryem suresine basladim okuyorum günde 1 tane bazi gunler isim çıkıyor okuyamiuorim ama ertesi gune kapatıyorum acigi 41 e tamamlamaya calisacagimm niyetim belli duayn belli insalalh hayirlisi ile nasip olur bide bisey soracaktim aralik ocak ayında meryem suresine baslamistim 15 tame falan okudum tamamlayamamistim onlarida eklesem yenilerine olurmu acaba Sahihuban

2020 yılının ilk postunu paylaşıyorum.

Zaman su misali akıp gidiyor. ve ister istemez burayı aksatabiliyorum bu konuda daha sistemli olmam gerekiyor. hakkınızı helal edin arkadaşlarım .

Nerelerdeydin ne yapardın diye sorarsanız, hala emek vermeye devam ediyorum. Çabalıyorum . Elimden geldiğince minik adımlarla dahi olsa ilerlemeye çalışıyorum.

Bu ay itibariyle, Kur an Seferberliği grubuna katılarak günlük bir sayfa tefsir çalışmazı Kur an okuması çalışması yapıyoruz.

Ayrıca günlük oalrak kur an okuma ve meal okumalarıma devam ediyorum

hadis okumaya da gayret ediyorum.

Ramazan ayı geldi çattı
sizler neler yaparsınız?

hazırlık yaptınız mı? nasıl gidiyor dünyaya tutunma çabalarınız?
yazarsanız sevinirim sizleri özledim

C cansu_tr nasılsın canım nerelerdesin
Buralardayım canım bende çok şükür öğle namazi kazalarimi bitirdim şimdi ikindi akşam yatsı ucunu beraber kılıyorum öğle namazı kazalarımda hedefim Ramazan'a kadar bitirmekti Ramazandan önce bitirdim şükür burada devam ettirmeye çalıştığım hatim grubum var kendi okuduğum hatim var Recep ayında bı hatim duası yaptım çok şükür şimdi Şaban ayında da inşallah son 7 cüz kaldı bitireceğim Ramazan dada hedefim iki hatim yapabilmek Instagram'da da bı dua grubum var orada da sürekli Yasin suresi okuyup sayı bildiriyoruz ve toplu duasi yapılıyor şuan bu şekilde ilerliyoruz şuan bir arkadaşım için yardım kampanyası gibi bisi başlattım kendi ailem akraba arkadaşlar aramızda para topluyoruz bir arkadaşım var evlenecek ona ihtiyacı olan mutfaj eşyaları alacağız bu şekilde hayat kosturmasi devam ediyor işte

okurken başım döndü kuzucum maşallah sana Rabbim dim eylesin bizlere de nasip etsin.
çok özlemişim seni :) iyi ki varsın...

kazalara ben de devam etmeye çabalıyorum :)
blogda yazıyorum ve ig de yeni bi hesabımda içerik üretmeye çalışıyorum niyetim Rabbimin rızası ve insanlara dokunabilmek fayda sağlamak :)

daim olsun kuzum

bugün ramazan ayı nedir isimli yazımı paylaşıyorum :)

kaynakçamız Hadislerle İslam '' DİB nın kıymetli eseri :)
oradan özetle ve benimde kalemimden gönlümden dökülenler mevcut

çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…