dini paylaşım alanı

Herkese iyi akşamlar kardeşlerim nasılsınız neler yaparsınız Rabbim hepimizi bu güzellikleri kavuşmayı nasip etsin bugünkü yaşanan kahredecek olan yeni Zelanda’daki Müslüman kardeşlerimizin şeyi dediğin işi hepimizi perişan etti ancak bizler sadece üzülmekle kalmamalıyız bir şeylerin değişmesi gerekir yoksa bundan üçbeş gün sonra unutulup gidilecek maalesef biz neler yapabilirizi düşünmemiz lazım

Kahverengi dallarda pembe açtıran Rabb im e hamd olsun
Hayırlı cumaalar kardeşlerm
Bu sabah çektim bu fotoğrafı
Görmek isteyene şükür sebebi çok
Bakmakla görmek arasındaki o ince çizgi..

Eklentiler

• 0ABD3A00-2493-442E-ABDE-6565772B4DDA.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 39
Üç ayların her feyzinden faydalanmak tadını çıkarmak gerek
Bol zikir dua ile Rabb imizin kapısına gidelim
Tövbe edip af dileyelim rahmet dileyelim inşaallah
Bizleri Rabb im in rahmeti merhameti kurtaracak inşaallah

Hayırlı kandiller dualarımızı hayırlarla kabul buyursun Rabb im
Sağlık iman huzur neşe versin inşaallah

Hayırlı sabahlae kardeşlerim nasılsınız ramazan geldi gelmek üzere ...
Neler yaparsınız hazırlıklar ne durumda

Selamün aleyküm cümleten arkadaşlarım

Nasılsınız nasıl gidiyor ramazan ayı neler yapıyorsunuz ne gibi değişimler var bu Ramazan’da bir önceki yılla muhasebe diyebileceğimiz bir ramazan ayı daha yaşıyoruz inşallah ibadetlerimiz inşallah ahlakımız niyetimiz daha güzel daha dolu dolu daha huşu içerisinde geçiyordur bunu bir düşünelim bir sorgulayalım neler yapabildik bu yıl neler yapabiliyoruz daha iyi ne yapabiliriz bunları bir sorgulayalım yolumuz Rabbimizin yolu inşallah daim iyi gidenlerden olalım Rabbimin razı olduğu kullarından olalım inşallah

merhaba Sahihuban nasılsın canım? uzun zamandır yazamamıştım bu topiğe, aylık planımı değerlendirirlen fark ettim ki maneviyat konusunda çok eksik kalmışım. uzun zamandır bişey okumadum, izlemedim, konuşulan bir ortamda bulunmadım ve bu beni baya kötü etkiledi. temmuz ayı için maneviyat ağırlıklı bir rutin oluşturmak istiyorum. sen neler yapıyprsun nasıl geçiyor hayatın?

Meraba selamun aleyküm kuzu

Maneviyattan uzak yaşanmıyor
Dostsuz yoldaşsız olmuyor ilerleyemiyr ruhuna şifa olmuyor hiç bi şey

Benim günlük rutinim
Namaz kılmak
Kaza namazı kılmak
‍Kur an okumak veya dinlemek
Hadislerle islam setinden 4.ciltteyim onu okuyorım
Kitap okuyorım bi sayfa dahi olsa dahi
Tevbe istiğfar
Dua etmek
Bir de portakal ağacı podcast var orda tefsir dersi dinliyorum

Bunlar günlük çabaların
Her gün eksiksiz yapıyorum diyenem ama genelde yapmaya çalışıyorum

Senin isteklerin neler
Zamanını nasıl yönetiyorsun
Uyku saataein vs?

tek istediğim içimdeki imanın hassasiyetlerin artması aslında. uzaklaştıkça içimdeki iiylik yapma hissi bile azalıyor bunu fark ediyorum. ibadetlerimde aksama olunca hiç içim sızlamıyor. hayatımda hiçbir şeyi rutin haline getiremedim maalesef
namazlarımı düzene sokmak, her gün 1 esma öğrenmek, meal okumak veya tefsir dinlemek istiyorum. her gün tesir dinlemem zor olabilir belki ama haftada 2-3 gün bile olsa faydası olavaktır. veya dini sohbetler dinlemek istiyorum içimdeki hassasiyetlerin artması için. telefonda saçma sapan gereksiz çok vakit geçiriyorum başka bişeye vaktim kalmıyor resmen

Müsait olunca sana detaylıca yazacağı m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…