Selamun aleykumArkadaşlar
1000 alirimYakın arkadaşımın annesini kaybettik
Rabbim mekank cennet eylesin
Onun ruhuna hediye eylemek için la ilahe illah tesbihatu çekilecek
Çekebilecek olanlr kaç adet oldupuyla birlikte yazabilir mi
Adı durdu şenel kardeşim Allah razı olsun1000 alirim
100 alırımYakın arkadaşımın annesini kaybettik
Rabbim mekank cennet eylesin
Onun ruhuna hediye eylemek için la ilahe illah tesbihatu çekilecek
Çekebilecek olanlr kaç adet oldupuyla birlikte yazabilir mi
Meraba selamun aleyküm kuzumerhabaSahihuban nasılsın canım? uzun zamandır yazamamıştım bu topiğe, aylık planımı değerlendirirlen fark ettim ki maneviyat konusunda çok eksik kalmışım. uzun zamandır bişey okumadum, izlemedim, konuşulan bir ortamda bulunmadım ve bu beni baya kötü etkiledi. temmuz ayı için maneviyat ağırlıklı bir rutin oluşturmak istiyorum. sen neler yapıyprsun nasıl geçiyor hayatın?
tek istediğim içimdeki imanın hassasiyetlerin artması aslında. uzaklaştıkça içimdeki iiylik yapma hissi bile azalıyor bunu fark ediyorum. ibadetlerimde aksama olunca hiç içim sızlamıyor. hayatımda hiçbir şeyi rutin haline getiremedim maalesefMeraba selamun aleyküm kuzu
Maneviyattan uzak yaşanmıyor
Dostsuz yoldaşsız olmuyor ilerleyemiyr ruhuna şifa olmuyor hiç bi şey
Benim günlük rutinim
Namaz kılmak
Kaza namazı kılmak
Kur an okumak veya dinlemek
Hadislerle islam setinden 4.ciltteyim onu okuyorım
Kitap okuyorım bi sayfa dahi olsa dahi
Tevbe istiğfar
Dua etmek
Bir de portakal ağacı podcast var orda tefsir dersi dinliyorum
Bunlar günlük çabaların
Her gün eksiksiz yapıyorum diyenem ama genelde yapmaya çalışıyorum
Senin isteklerin neler
Zamanını nasıl yönetiyorsun
Uyku saataein vs?
Müsait olunca sana detaylıca yazacağı mtek istediğim içimdeki imanın hassasiyetlerin artması aslında. uzaklaştıkça içimdeki iiylik yapma hissi bile azalıyor bunu fark ediyorum. ibadetlerimde aksama olunca hiç içim sızlamıyor. hayatımda hiçbir şeyi rutin haline getiremedim maalesef
namazlarımı düzene sokmak, her gün 1 esma öğrenmek, meal okumak veya tefsir dinlemek istiyorum. her gün tesir dinlemem zor olabilir belki ama haftada 2-3 gün bile olsa faydası olavaktır. veya dini sohbetler dinlemek istiyorum içimdeki hassasiyetlerin artması için. telefonda saçma sapan gereksiz çok vakit geçiriyorum başka bişeye vaktim kalmıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?