Amin canım inşallah elimden gelen çabayla hem dünya hem ahiret hayatına çalışıyorum Rabbim hepimizi güzel işler yapmaya vesile kılsın inşallahokurken başım döndü kuzucum maşallah sana Rabbim dim eylesin bizlere de nasip etsin.
çok özlemişim seni :) iyi ki varsın...
kazalara ben de devam etmeye çabalıyorum :)
blogda yazıyorum ve ig de yeni bi hesabımda içerik üretmeye çalışıyorum niyetim Rabbimin rızası ve insanlara dokunabilmek fayda sağlamak :)
daim olsun kuzum
Cnm merhaba kaza namazlarını kılarken nasıl bir yol izledin benimde cok var ama yapamıyorum yardımcı olursan sevinirimBuralardayım canım bende çok şükür öğle namazi kazalarimi bitirdim şimdi ikindi akşam yatsı ucunu beraber kılıyorum öğle namazı kazalarımda hedefim Ramazan'a kadar bitirmekti Ramazandan önce bitirdim şükür burada devam ettirmeye çalıştığım hatim grubum var kendi okuduğum hatim var Recep ayında bı hatim duası yaptım çok şükür şimdi Şaban ayında da inşallah son 7 cüz kaldı bitireceğim Ramazan dada hedefim iki hatim yapabilmek Instagram'da da bı dua grubum var orada da sürekli Yasin suresi okuyup sayı bildiriyoruz ve toplu duasi yapılıyor şuan bu şekilde ilerliyoruz şuan bir arkadaşım için yardım kampanyası gibi bisi başlattım kendi ailem akraba arkadaşlar aramızda para topluyoruz bir arkadaşım var evlenecek ona ihtiyacı olan mutfaj eşyaları alacağız bu şekilde hayat kosturmasi devam ediyor işte
Cnm merhaba kaza namazlarını kılarken nasıl bir yol izledin benimde cok var ama yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim
Biliyorum cnm aslında demek istediğim üşeniyorum kazaları kılmaya ve o kadar cok ki bitmeyecek gibi o yüzden nasıl bir yol izleyip bitirdiniz diye sordumhayırlı günler
niyet” niyet ettim Allah ım senin rızan için enson kılamadığım yatsı namazının kazasını kılmaya” diyor ve farzları kılıyorum.
Şöyle bitirdiğimi söyleyememBiliyorum cnm aslında demek istediğim üşeniyorum kazaları kılmaya ve o kadar cok ki bitmeyecek gibi o yüzden nasıl bir yol izleyip bitirdiniz diye sordum
İnşAllah canım yaŞöyle bitirdiğimi söyleyemem
Her gün niyet ederek başlıyorım
Bunu denizkenarında deniz Yıldızı toplayan adam örneğine benzetebiliriz
her bir vakit her bir kaza bizim için kazanç
öncetemiz bir niyetle Rabbim niyet ettim kaza namazlarımı bitirmeye diyerek yola çıkalım: her gün bir vakitte olsa başlayalım kılalım.
her bir vakitte Rabbimize olan acizliğimizi ona olan inancımızıçiçek açtıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?