- 5 Ağustos 2016
- 149
- 41
- 98
- 35
- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Süper, sağol canım benim :)Forumlar -gebelik- bebeginizin cinsiyeti ve isimler...burada istemedigin kadar isim bulabilirsin :)
Eşim de oğlumuz için Yekta istiyor ama duyanlar beğenmiyor benim de hoşuma gidiyor bu isim :)Yekta. Kayra. Buglem. İkra. İsra. Ensar.
Yektanin anlamı nedir? :)Eşim de oğlumuz için Yekta istiyor ama duyanlar beğenmiyor benim de hoşuma gidiyor bu isim :)
Farsça kökenli "yek" sözcüğünden geliyor. Anlamı tek, eşsiz demekmiş. Ben hamile kalmadan önce Peygamberimizin Ahmet ismini koyacağım diye niyet etmiştim Rabbim de kabul etti çok şükür Ahmet ismini koyacağım yanına da eşim Yekta diyor. Eşi benzeri olmayan Ahmet anlamında. Zaten tek kullanmak caiz değilmiş bu ismi. Tek, eşsiz olmak Yüce Rabbime ait diye. O yüzden iki isim uygunmuş canım :) bir de ben herkeste olan isimlerden sıkıldım artık. Öğretmenim ve birkaç seneye bir sınıfta en az 10 tane Efeler, Rüzgarlar olacak biliyorum :)Yektanin anlamı nedir? :)
Eşim de oğlumuz için Yekta istiyor ama duyanlar beğenmiyor benim de hoşuma gidiyor bu isim :)
Biz de Ahmet Yekta istiyoruz canım. Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder minik mucizesini :)Oglum.olursa. yekta erdogan kizim olursa ikra nuray olucak Allah in izniyle :),
Aminnnnnn :)Biz de Ahmet Yekta istiyoruz canım. Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder minik mucizesini :)
Allah razı olsun canım, çok net açıkladın :) güzel bir anlamı var birleşince. Rabbim evlatlarımızın hayırlı ve imanlı olmalarını nasip etsin inşallah:) hayırla kavuşalımYektanin anlamı nedir? :)
İnşallah canım:)Oglum.olursa. yekta erdogan kizim olursa ikra nuray olucak Allah in izniyle :),
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?