- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.966
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Bende bu kadar büyük yemin ettirecek ne yaptı onu merak ediyorum. Kusura bakmayın ama aldatılsam dahi böyle büyük bir yemin ettirmem. Annesinin üzerine ettiririm belkiBurdaki kadınlar her olayı yeminsiz olarak da çözer
Anlatın
18 sayfayı okuyamadım da dinine düşkün birisi bu tarz yeminler etmez bence
Yani ölüm sakatlık vs çok çirkin yeminler
Veren Allah alan Allah benim yeminimle mi olacak sanki de demiş olabilir tabii
diyelim nişanlınla evlendin ve Allah korusun bir şekilde çocuğun sakat doğdu ne olacak.kimi suçlayacaksın.ettirdiğin yemin mi gelecek aklına,yemin yalanmış deyip ayrılacak mısın.Ya arkadaşlar anlamıyorsunuz galiba ben daha ne diyim ki ya herkes konuşmak için yer aramış zaten bu yeminleri eden birisi yalan söylüyorsa bırakın çocuğu ben evlenmem bile ya tutmuşsunuz çocuğun suçu ne yazmışsınız ne alaka yani ben öyle mi olsun çocuklarımız dedim burda amaç önemli
Lütfen daha fazla yorum yapmayın.
Ben neler dedim hala neler diyorsun dedi gaza gelip demediğimi bırakmadım zaten çok sinirli Allah kerim artık
İyi de arkadaşım yemin, kafandaki soruların cevabını öğrenmek için hiç sağlıklı bi yöntem değil...Ya arkadaşlar anlamıyorsunuz galiba ben daha ne diyim ki ya herkes konuşmak için yer aramış zaten bu yeminleri eden birisi yalan söylüyorsa bırakın çocuğu ben evlenmem bile ya tutmuşsunuz çocuğun suçu ne yazmışsınız ne alaka yani ben öyle mi olsun çocuklarımız dedim burda amaç önemli
Lütfen daha fazla yorum yapmayın.
Ben neler dedim hala neler diyorsun dedi gaza gelip demediğimi bırakmadım zaten çok sinirli Allah kerim artık
Dinine düşkün biri içi ettirdiğiniz yeminler çok komik olmuş. Din hassasiyeti olan biri de siz bu yeminleri ettirmeye çalışırken ne dediğinin farkındamısın sen diye sorardiMerhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Benim sorum şu nişanlıma yeminler etttirdim, konumuz kötü bir şey sayılmaz ama benim emin olmam için ettirdim.Annen ölsün mü dedim, ölsün dedi. Dinden çık ve asla bir daha ne yemin edersen et dinine geri döneme dedim tamam dedi, doğacak çocukların çocuklarımız ilerde sakat kör olsun ki doğruyu söyle dedim tamam olaun yemin ediyorum dedi hem de caminin önünde... Dinine düşkün derken elhamdülillah müslüman, arada sırada kuranını okur, namazını kılar ve Allah’tan korkar. Sizce böyle birisi yeminleri boşa etmiş olabilir mi, bir sitede gördüm erkekler boş yere yemin eder diyor ama böyle birisi eder mi
Konunuzu kapatmak istiyorsanız yöneticiye mesaj atıp talepte bulunabilirsiniz.Tamam öyle olsun sizde kına yakın tamam mı
Yazmayın yorum ya buraya yazanda suç aranızdan bazı anlayanlar çıkıyo onlara sözüm yok
Sağolun teşekkür ederimKonunuzu kapatmak istiyorsanız yöneticiye mesaj atıp talepte bulunabilirsiniz.
Mune size yardımcı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?