- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.485
- 248
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ama hep aynı yalan : "ben atmadım arkadaşım attı"..DALGA GEÇMEYİN LÜTFEN YAZIYORUM GÖZLERİM ŞİŞ ŞİŞ LÜTFEN ÜSTÜME GELMEYİN SADECE YARDIMCI OLUN
Şimdi nişanlıma güveniyorum ben ama o mesajo görünce şok oldum ya ondan hiç kimse öyle bir ley beklemez yani
Telefonunda mailinden mail atılmış son silinenlere düşmüş ben mail atmayı bile bilmiyorum falan dedi arkadaşlarıyla takıldığı saatte atılmış mail arkadaşları bunun teşefonuyla oynuyo gerçi ben inanmıuorum dedim sokakta vapurda ağladım hüngür hüngür görünceçok üzüldüm mesajda şu yzıuyo
Merhaba çok güzelsin tamışmak ister misin beybisi
Önceden makara olsun diye yaptım 2 3 yıl önce falan ama şimdi işim olmaz ben sana aidim falan dedi saçmalama dedi bena tmsdım diyp duruuo ısrarla 4 saat gezmemiz hep bu konuyla geçti çok üzüldüm çok anlatamaminanaıuorum güveniyorum ama aklıma şüphe düştü eskisi gibi olamayız dedim arkadaşı attı diye çıktı fal baktırdım bi kaçtane
Asla böyle şeye tahammül edemem benim için en önemli şey sadakattir eğer beğenmiyosan bende eksiklik varsa S***** G** (Defol) dedim ayrıl dedim ne yapıyosan yap dedim ben seni bulmuşum senden iyisini bulamam merak etme diyo sarıldı öpmeye çalıştı istemedim ya bırak dedim cidden karı da kızda işi olmayan birisi, ama makara olsun diye mi acaba yoksa arkadaşı mı attı kafam karışık Bu srada ben kendisine göre baya güzelim
Arkadaşlarını bugün görmemiş öğrenicem sana söylicem dedi bende dedim ki 1 gün geçti demek ki sen attın kendine güvenençypsun falan dedim o da hala ne diyosun ya dedi öyle mail hiçbir yerde bulamadım yok er yerde arattırdım onun da hiçbir yerde sosyal medyası yok benimde nerden bulmuş olabilir ki acaba ya da arkadaşı mı buldu kafayıyicem
+10000000Şu dine düşkün lafı o kadar sinirime dokunuyor ki; "Dini hassasiyeti olduğunu düşündüğüm biri" deseniz yine bir derece anlayacağım. Ne düşkünler(!) pedofiliden yargılanıyor şu an, kanıtlar önlerine sunuluyor da yeminlerle inkarın dibini görmeye "Benim alnım ak, Allah biliyor!" demeye devam ediyorlar, aklıma direkt bu geliyor artık.
Yalan yere yemin edebilir, bunun ibadet ve dinle değil, karakterle, söz verme bilinciyle, utanabilme duygusuyla alakası var. Siz baya baya doğmamış evlatlara kadar yemin istemişsiniz birinden. Bu derece güveninizi sarsan biri ile birlikte olma ısrarı neden? Ya da sizin bu yemin ettirme biçiminiz ne kadar normal? Adam da "Yemin yemin, onun üstüne de bunun üstüne de yemin" diyebildi yani, ilginç. Orası da tuhaf.
Bırakın bu işleri ya...
ilmihal okudunuz mu? Lakin okuduysanız yanlış okudugunuzu soylemek isterim direk gunah degilmis diyemeyiz edilen yemine baglidir bu durum. .Yeminin 3 türlüsü varO nasıl yemin öyle ben doğru söylesem bile korkarım o cümleleri kurmaya1.si din içerikli konu olduğu için muhtemelen kapanacak yasak çünkü. 2si dinimizde yeminin günah olmadığını okumuştum. Yani yemin edip tutmamak günah değilmiş
ya içine İnan bu meseleyi kapat ya karşındakine İnan bu meseleyi kapat. Senden başkası bilemez gerçeği. Öyle yeminler ettirmeye de sonra üzerine fal baktırıp kendini yıpratmaya da gerek yok. Ben olsam içime inanırdım, yapmıştır.DALGA GEÇMEYİN LÜTFEN YAZIYORUM GÖZLERİM ŞİŞ ŞİŞ LÜTFEN ÜSTÜME GELMEYİN SADECE YARDIMCI OLUN
Şimdi nişanlıma güveniyorum ben ama o mesajo görünce şok oldum ya ondan hiç kimse öyle bir ley beklemez yani
Telefonunda mailinden mail atılmış son silinenlere düşmüş ben mail atmayı bile bilmiyorum falan dedi arkadaşlarıyla takıldığı saatte atılmış mail arkadaşları bunun teşefonuyla oynuyo gerçi ben inanmıuorum dedim sokakta vapurda ağladım hüngür hüngür görünceçok üzüldüm mesajda şu yzıuyo
Merhaba çok güzelsin tamışmak ister misin beybisi
Önceden makara olsun diye yaptım 2 3 yıl önce falan ama şimdi işim olmaz ben sana aidim falan dedi saçmalama dedi bena tmsdım diyp duruuo ısrarla 4 saat gezmemiz hep bu konuyla geçti çok üzüldüm çok anlatamaminanaıuorum güveniyorum ama aklıma şüphe düştü eskisi gibi olamayız dedim arkadaşı attı diye çıktı fal baktırdım bi kaçtane
Asla böyle şeye tahammül edemem benim için en önemli şey sadakattir eğer beğenmiyosan bende eksiklik varsa S***** G** (Defol) dedim ayrıl dedim ne yapıyosan yap dedim ben seni bulmuşum senden iyisini bulamam merak etme diyo sarıldı öpmeye çalıştı istemedim ya bırak dedim cidden karı da kızda işi olmayan birisi, ama makara olsun diye mi acaba yoksa arkadaşı mı attı kafam karışık Bu srada ben kendisine göre baya güzelim
Arkadaşlarını bugün görmemiş öğrenicem sana söylicem dedi bende dedim ki 1 gün geçti demek ki sen attın kendine güvenençypsun falan dedim o da hala ne diyosun ya dedi öyle mail hiçbir yerde bulamadım yok er yerde arattırdım onun da hiçbir yerde sosyal medyası yok benimde nerden bulmuş olabilir ki acaba ya da arkadaşı mı buldu kafayıyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?