- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Sizce böyle birisi yeminleri boşa etmiş olabilir mi, bir sitede gördüm erkekler boş yere yemin eder diyor ama böyle birisi eder mi
Gözümle bir şey görmüşüm, arkadaşının yazdığınun “ispatını” bu gece öğrendim. Öğrenene kadar da kusura bakmayın ama rahat duramazdım ben.Bir insana yemin ettiriyorsan zaten guvenmiyorsun demektir.
Guvenmedigin adama yemin et demekte bence kendini kandirmak oluyor.
Neymiş ispatı? Kandırıyor olmasın, erkeklerin bu konularda ne kadar cin olduğu malum.Gözümle bir şey görmüşüm, arkadaşının yazdığınun “ispatını” bu gece öğrendim. Öğrenene kadar da kusura bakmayın ama rahat duramazdım ben.
İyi geceler abla kafam o kadar karışık ki ne yaparsa yapsın ben çok duygusal hassas iyi niyetli birisiyim babasız büyüdüm kimseyi kırmak istemem hayatımda da kırmadım 1 kişiye bağlandım sadece, düşünmekten inanın kanser olucam bana bu gece annemin yanında koluma vurdu çok tahammülsüz çok konuşuyormuşum ben burdaki yorumları da görünce iyice üzüldüm lütfen okuyanlar üstüme gelmek için değil de bana destek olmak için yanımda abla gibi ABLA durmak için yazacaksa yazsınlar ağlıyorum yeni yılda ilk kavgamız bırakamıyorum da Allahım çok araftayım çok kötüym gözlerim şiş ben daha bunları yaşamak için çok küçüğüm ben bunları hak edecek sadece sevdim değer verdim ona kendi ailesinin yapmadığı şeyleri yaptım yaNeymiş ispatı? Kandırıyor olmasın, erkeklerin bu konularda ne kadar cin olduğu malum.
Kaç yaşındasınız sen ve nişanlın?İyi geceler abla kafam o kadar karışık ki ne yaparsa yapsın ben çok duygusal hassas iyi niyetli birisiyim babasız büyüdüm kimseyi kırmak istemem hayatımda da kırmadım 1 kişiye bağlandım sadece, düşünmekten inanın kanser olucam bana bu gece annemin yanında koluma vurdu çok tahammülsüz çok konuşuyormuşum ben burdaki yorumları da görünce iyice üzüldüm lütfen okuyanlar üstüme gelmek için değil de bana destek olmak için yanımda abla gibi ABLA durmak için yazacaksa yazsınlar ağlıyorum yeni yılda ilk kavgamız bırakamıyorum da Allahım çok araftayım çok kötüym gözlerim şiş ben daha bunları yaşamak için çok küçüğüm ben bunları hak edecek sadece sevdim değer verdim ona kendi ailesinin yapmadığı şeyleri yaptım ya
Yahu ben diyanet miyim? Yönlendirme falan yapmadım ki. Öyle bir yazı okumuştum dedim. Eminim okuduğuma. Doğrudur değildir bilemem,bana da mantıksız gelmişti ama özellikle eşler için yuvayi kurtarmak için yalan söylenebilir ve yemin edilebilir demişti bi hoca da. Ben onların yalancısıyım benim fikrim bu yönde değilNe yani yalan söylemek günah degilmi? Biraz daha dikkatli olsak yanlış yönlendirme olabilir.
Konu sahibi arkadaşım, insanoğlu şaşar beşer, o anki ruh halini bilemeyiz. Tereddüt ettiginize göre, o anki durum biraz şaibeli.
Tabiki sizi elestirmiyorum, yonlendirmeden kastım; inanin her mesaj ciddiye alınıyor burada, şimdi yaptığınız açılım evet doğru.Yahu ben diyanet miyim? Yönlendirme falan yapmadım ki. Öyle bir yazı okumuştum dedim. Eminim okuduğuma. Doğrudur değildir bilemem,bana da mantıksız gelmişti ama özellikle eşler için yuvayi kurtarmak için yalan söylenebilir ve yemin edilebilir demişti bi hoca da. Ben onların yalancısıyım benim fikrim bu yönde değil
İyi geceler abla kafam o kadar karışık ki ne yaparsa yapsın ben çok duygusal hassas iyi niyetli birisiyim babasız büyüdüm kimseyi kırmak istemem hayatımda da kırmadım 1 kişiye bağlandım sadece, düşünmekten inanın kanser olucam bana bu gece annemin yanında koluma vurdu çok tahammülsüz çok konuşuyormuşum ben burdaki yorumları da görünce iyice üzüldüm lütfen okuyanlar üstüme gelmek için değil de bana destek olmak için yanımda abla gibi ABLA durmak için yazacaksa yazsınlar ağlıyorum yeni yılda ilk kavgamız bırakamıyorum da Allahım çok araftayım çok kötüym gözlerim şiş ben daha bunları yaşamak için çok küçüğüm ben bunları hak edecek sadece sevdim değer verdim ona kendi ailesinin yapmadığı şeyleri yaptım ya
Hayır bir de söylediklerin Allah korusun bence boş yere ediyotss bile bu dediklerin üstüne edemez korkunçMerhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Benim sorum şu nişanlıma yeminler etttirdim, konumuz kötü bir şey sayılmaz ama benim emin olmam için ettirdim.Annen ölsün mü dedim, ölsün dedi. Dinden çık ve asla bir daha ne yemin edersen et dinine geri döneme dedim tamam dedi, doğacak çocukların çocuklarımız ilerde sakat kör olsun ki doğruyu söyle dedim tamam olaun yemin ediyorum dedi hem de caminin önünde... Dinine düşkün derken elhamdülillah müslüman, arada sırada kuranını okur, namazını kılar ve Allah’tan korkar. Sizce böyle birisi yeminleri boşa etmiş olabilir mi, bir sitede gördüm erkekler boş yere yemin eder diyor ama böyle birisi eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?