Dinine düşkün bir erkek boş yere yemin eder mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada sizi kimse tanımaz, resim yok isim yok bence rahatça yazabilirsiniz.

Soruya cevabım, tabiki eder. Mabadını kurtarmak için çocuklarına kadar ne yeminler edildiğini okuduk buralarda. Kendini kandırma sakın, ona inanmak istiyorsun ama bence makul bir şey olsa bu kadar yemine ihtiyaç duymazdın. Bana yalan söylemiş gibi geldi.

DALGA GEÇMEYİN LÜTFEN YAZIYORUM GÖZLERİM ŞİŞ ŞİŞ LÜTFEN ÜSTÜME GELMEYİN SADECE YARDIMCI OLUN
Şimdi nişanlıma güveniyorum ben ama o mesajo görünce şok oldum ya ondan hiç kimse öyle bir ley beklemez yani
Telefonunda mailinden mail atılmış son silinenlere düşmüş ben mail atmayı bile bilmiyorum falan dedi arkadaşlarıyla takıldığı saatte atılmış mail arkadaşları bunun teşefonuyla oynuyo gerçi ben inanmıuorum dedim sokakta vapurda ağladım hüngür hüngür görünce çok üzüldüm mesajda şu yzıuyo
Merhaba çok güzelsin tamışmak ister misin beybisi
Önceden makara olsun diye yaptım 2 3 yıl önce falan ama şimdi işim olmaz ben sana aidim falan dedi saçmalama dedi bena tmsdım diyp duruuo ısrarla 4 saat gezmemiz hep bu konuyla geçti çok üzüldüm çok anlatamam inanaıuorum güveniyorum ama aklıma şüphe düştü eskisi gibi olamayız dedim arkadaşı attı diye çıktı fal baktırdım bi kaçtane
Asla böyle şeye tahammül edemem benim için en önemli şey sadakattir eğer beğenmiyosan bende eksiklik varsa S***** G** (Defol) dedim ayrıl dedim ne yapıyosan yap dedim ben seni bulmuşum senden iyisini bulamam merak etme diyo sarıldı öpmeye çalıştı istemedim ya bırak dedim cidden karı da kızda işi olmayan birisi, ama makara olsun diye mi acaba yoksa arkadaşı mı attı kafam karışık Bu srada ben kendisine göre baya güzelim
Arkadaşlarını bugün görmemiş öğrenicem sana söylicem dedi bende dedim ki 1 gün geçti demek ki sen attın kendine güvenençypsun falan dedim o da hala ne diyosun ya dedi öyle mail hiçbir yerde bulamadım yok er yerde arattırdım onun da hiçbir yerde sosyal medyası yok benimde nerden bulmuş olabilir ki acaba ya da arkadaşı mı buldu kafayıyicem

Mailin tarihi tutuyor mu bari

Bence bu kadar büyük yeminler edilecek bir durum değil gibi... evt güveniniz zedelenmiş ama tamiri yeminle olmaz.. bide falcı'ya gitmişsiniz falcılar adamın ettiği şeyleri nerden bilsin ki.. siz içinizi ferahlatacak bir yardım cevap arıyorsunuz...

Tanıdığımız baktı kart falı varmış

S sassyassyy Merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var yapabileceğiniz bir şeyse yardım eder misiniz?

Bide sosyal medyası olmaması
Yani sizce suçsuz mu ?
Hayır tabiki suç değil? Ama falcılar herşeyi bilip görüyor gibi onlardan meded bulmak istemişsiniz... birde nişanlınızın başkalarına mesaj atmak istese sosyal medya kullanımı illaki olurdu... orada böyle şeyler daha kolay... sanki bir yanlış anlaşılma var gibi.. bence nişanlınız doğru söylüyor...

İnanın buna inanmak istiyorum ama bilmiyorum...

Mail bir gün öncesine ait yanlış mı anladım?
Ama seneler evvel diyor nişanlınız mail'i attığı zamanı?
Bir de sorunuza istinaden evladın üstüne edilen yeminleri gördüm o yüzden net konuşmak doğru olmaz kimse hakkında.

Senelr önce buna benzer şeyler yaptığını ama artık yapmadığını söylemiş.

Gidin tedavi olun lütfen.
Ruh hastası mısınız, nesiniz?
Nişanlınızın da sizden aşağı kalır yanı yok.
Biri benden böyle yeminler istese koşarak uzaklaşırım adam yemin etmiş
Allah aşkına toplumun saglıgı, düzeni için tedavi olun!

Kusura bakmayın ben sizin gibi rahat takılamıyorum, siz bu kadar rahatsanız bence siz hiç böyle konulara girmeyin ! İyi geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…