Dinine düşkün bir erkek boş yere yemin eder mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dürüst de olabilir o zaman seneler evveli karıştırmazdı heralde direk inkar ederdi bence net bir dille.
Öncekileri kendi gözümle gördüm, inkar etmedi ama buna benim haberim yok diyor bilmiyorum delirmek üzereyim arkadaşlar çok sevdiğim için çok üzüldüm yalan olsa bile yıktı beni

Konu sahibi yeminler konusunda abartmış olabilir fakat bu tedavi olacak anlamına gelmiyor... sevipte güveni kıralan, şüpheye düşen çoğu insan böyle tepkiler verebilir...

Ne olursa olsun yemin edene inanmam kendi lafının doğruluğunu başka türlü kanıtla yamıyor mu? Ayrıca annen ölsün falan çok uç değil mi?

Kusura bakmayın ben sizin gibi rahat takılamıyorum, siz bu kadar rahatsanız bence siz hiç böyle konulara girmeyin ! İyi geceler.
Rahat takılmak derken, anlayamadım, acar mısınız?
Asıl ben sizi rahat gördüm.
Siz hiç engelli çocuk tanıyor musunuz mesela?
Çocuğun sakat olsun, kör olsun diye yemin ettiriyorsunuz?

Sanki 5 çocuğunuzun babası da gidecek yeriniz yok.
Güvenmiyorsanız ayrılırsınız.
Evet bence de ben girmeyeyim bu konulara.
Adama abuk sabuk yeminler ettirip, faldan medet uman düşünce yapısını anlamam mümkün degil.

Konu sahibi yeminler konusunda abartmış olabilir fakat bu tedavi olacak anlamına gelmiyor... sevipte güveni kıralan, şüpheye düşen çoğu insan böyle tepkiler verebilir...

Kusura bakmayın. Hiç bir akıl saglıgı yerinde olan insanın çocuğun sakat olsun kör olsun diye yemin ettireceğini düşünmüyorum.

Bu konuda duyar kasmak falan değildir.
Bazı kırmızı çizgiler vardır. İnsan kendini ne kadar kaybetse de orayı geçmez.

Bu adam gerçekten anı kurtarmak için yemin ettiyse? Ki insanoğlu eder.
Bu denli güvenmediği biriyle ilişkiye devamını bu yeminler mi sağlayacak? Bu mudur sağlıklı ilişki?

Öncekileri kendi gözümle gördüm, inkar etmedi ama buna benim haberim yok diyor bilmiyorum delirmek üzereyim arkadaşlar çok sevdiğim için çok üzüldüm yalan olsa bile yıktı beni
Kanıtlaması zor olmasa gerek o zaman neyin nesiyse asıl kişiyle siz görüşün misal şu kişiler de şifrem mail hesabım var gibi... Sizin yanınızda yaparsa konuşmayı siz de artık düşünmezsiniz varsayımları.

İnsan sevince neler yapıyor işte, bende böyle sizin gibi düşünürdüm. İnsan büyük konuşmamalı bence, kınadığı bir şey bir insanın başına gelmeden ölmezmiş. Evet tanıyorum, konumuz engelli çocuk değil konumuz yeminin doğru olup olmadığı. Rahat olsam gayet cool bir şekilde mesajı takmazdım yani bu kadar net

Ya siz anlamadınız herhalde eğer doğruysa yemin et dedim kardeşim bunda anlamayacak ne var pardon ? Ben çocuğum sakat kör mü olsun dedim Allah aşkına düzgün oku, konuyu başka yerlere çekme, yorum yazmak içinde yazma ! Konumdan da git !

Sizin gibi böyle insanın moralini daha çok bozan tipler oldukça kimse böyle yazmak istemiyor işte açıkça biraz empati yap ya Allah’ını seversen, yapamıyorsan da konuyu başka yere çekme

Yeminler konusunda abarttığını zaten bende söyledim aynı fikirdeyim... sanırım konu sahibide oanki piskolojiyle fazla düşünmeden konuşmuştur...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…