• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dipe çöktüm

En önemli şey tedavide istikrar doktoru dinleyeceksiniz pes etmek yok
ekstrasistol diye bir rahatsızlığım var insan bir kere olur ya ben her gün en az bir kere ölüyorum
çaresi yok kalbim sağlam görünüyor ama bir türlü de bulamıyoruz neden oluyor
ben de kabulkendim onunla yaşamayı
en önemlisi bu bir hayatımız var onu da istediğiniz gibi yaşamak
Ay aynısından bende de var.kalbim bir duruyor bir başlıyor her türlü testler filan yapıldı kalp turp gibi maşallah..stresten diyorlar ama mutlu olduğum zamanlarda da oluyor bu meret..
Napalim bununla yaşamayı öğreneceğiz dediğin gibi..

Pozitif düşünce ile ilgili kitaplar oku bol bol.Ve bunun için çabala vazgeçme. Ben pozitif düşünce ile kanseri bile yenebilen hastalar biliyorum. Herşey beyinde bitiyor sen inanırsan başarırsın.
Ve tabiki ilaç tedavisi atlatma..terapi alıyormusun peki?
Onlar bana yalan geliyor. Bazıları tamamen ticari amaçlı kitaplar. Birde psikolojide bir şey var mesela nasıl davranırsan öyle olurmuş davranışların hayatini yönetirmiş ben mutlu gibi davranıyordum hani düzeldi gibi oldu yere çakıldım o yüzden bu tarz şeylere temkinli yaklaşıyorum. Terapi alıyorum evet

Ay aynısından bende de var.kalbim bir duruyor bir başlıyor her türlü testler filan yapıldı kalp turp gibi maşallah..stresten diyorlar ama mutlu olduğum zamanlarda da oluyor bu meret..
Napalim bununla yaşamayı öğreneceğiz dediğin gibi..

doktorun dediği düzenli ve stressiz yaşam sağlıklı beslenme
şu an hayatımın en düzenli en mutlu donemlerinden birindeyim yine oluyor
yapacak bir şey yok

Geçmiş olsun. Bir akrabamızda da var bu hastalık. Çok kafana takma zaten sınavını şu anda. Daha sonra iyi hissettiğin zaman uğraşırsın. Akrabamız akademisyen oldu, hem de çok zor, ince bir alanda. Başarılı da bir insan. Maalesef evliliğini yürütemedi ama o ağır geldi durumunu ağırlaştırdı, sanırım üstesinden gelebileceğini düşündüğü için ilaçlarını bırakmış o dönem. Kendine iyi olduğunu ispatlamak istemiş bir nevi. Bu hastalığın sırrı ne kadar kendini iyi hissedersen hisset asla ilaçlarını bırakmamak. Hİç bir şeyi umursama istersen, ama ilaçları hep umursa. Ailen sana ilaçlarını kullan dediğinde bana hasta muamelesi yapıyorlar, ben iyiyim deyip gücenme. Kullan mutlaka. Eğer iyi bir şekilde kontrol edilirse hayatına normal bir şekilde devam edebilirsin.
takmiyimda seneye ble girebilir miyim bilmiyorum bu durum ne kadar gidecek böyle bilmiyorum ilaclari düzenli kullanmak dışında elimden gelen yok

Onlar bana yalan geliyor. Bazıları tamamen ticari amaçlı kitaplar. Birde psikolojide bir şey var mesela nasıl davranırsan öyle olurmuş davranışların hayatini yönetirmiş ben mutlu gibi davranıyordum hani düzeldi gibi oldu yere çakıldım o yüzden bu tarz şeylere temkinli yaklaşıyorum. Terapi alıyorum evet
Hepsi ticari amaçlı yazılmıyor o kitapların ama.içlerinde gerçekten faydalı olan da vardır mutlaka.
Terapi önemli ama vazgeçme..

Hepsi ticari amaçlı yazılmıyor o kitapların ama.içlerinde gerçekten faydalı olan da vardır mutlaka.
Ama ben bipolar hastalari hep kendini dinliyor o yüzden verilen tavsiyelere uyamıyorum psikoterapi ise yaramıyor diye bilgim var

Ama ben bipolar hastalari hep kendini dinliyor o yüzden verilen tavsiyelere uyamıyorum psikoterapi ise yaramıyor diye bilgim var
Sen çok önemli birşeyi başarıyorsun şu anda ve farkında değilsin. Bu hastalığı kabul etmek ve iyileşmek istemek çok büyük bir adım iyileşmek için.
Benim kayinvalidem hasta olduğunu kabul dahi etmedi aylarca.çok uğraştık onunla o dönem.
Ama sen ne yapman gerektiğini az çok biliyorsun ve daha çok gençsin. Geleceğe umutla Bal ben eminim ki geçecek çok daha iyi olacaksın. Senin bilinçli bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorum çünkü.

Sen çok önemli birşeyi başarıyorsun şu anda ve farkında değilsin. Bu hastalığı kabul etmek ve iyileşmek istemek çok büyük bir adım iyileşmek için.
Benim kayinvalidem hasta olduğunu kabul dahi etmedi aylarca.çok uğraştık onunla o dönem.
Ama sen ne yapman gerektiğini az çok biliyorsun ve daha çok gençsin. Geleceğe umutla Bal ben eminim ki geçecek çok daha iyi olacaksın. Senin bilinçli bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorum çünkü.
Kabullenmek ilk adım zaten. Elimden geldiğince bır şeyler yapmaya çalışıyorum. Umarım birşeyler yapabilirim.

Çok geçmiş olsun umarım en kisa zamanda atlatirsin size istanbulda iyi bi psikiyatri önerebilirim isterseniz.bu hastalığı çok yakınından biliyorum .dr verdiği ilaçlar çok önemli ve doğru teşhis.

O zaman bedava dağıtsınlar May cim.

Bana sorarsan o kitapları yazanların bir şey bildikleri yok, sadece insanların acılarından çaresizliklerinden avanta sağlamak isteyen uyanık tipler. O tür kitaplar da bana para tuzağı geliyor.

Kabullenmek ilk adım zaten. Elimden geldiğince bır şeyler yapmaya çalışıyorum. Umarım birşeyler yapabilirim.

Salma yahu kendini çalış iyice. İyi bir fakülteye gider orda daralırsın:)))

Netlerin hep iyiye iyiye gidemez zaten herkes düşüyor çıkıyor bublar normal, önemli olan morali bozmamak çalışmayı bırakmamak.

Bipolar kontrol altında tutulması gereken bir hastalık. İlaçlarını düzgün aldıktan sonra çok güzel bir hayat yaşarsın. Ama aksatmadan çok sorun olur. O yüzden bazıları gibi ilaca mi bağımlı yasiycam falan diye düşünme bi sürü farklı hastalıkta da ilaç şart gurur yapma yani

O zaman bedava dağıtsınlar May cim.

Bana sorarsan o kitapları yazanların bir şey bildikleri yok, sadece insanların acılarından çaresizliklerinden avanta sağlamak isteyen uyanık tipler. O tür kitaplar da bana para tuzağı geliyor.
Öyle bile olsa eminim içinde fayda sağlayacak bilgiler vardır hayatım. Herşeye para veriyoruz da kitaba gelince niye düşünelim ki?
Tabiki yazarının kim olduğunu araştırmak şartı ile alınabilir bence.

Öyle bile olsa eminim içinde fayda sağlayacak bilgiler vardır hayatım. Herşeye para veriyoruz da kitaba gelince niye düşünelim ki?
Tabiki yazarının kim olduğunu araştırmak şartı ile alınabilir bence.

Kanka kitaba ben her ay para harcarım keyif duyarak. Lakin burda hoşlanmadığım şey uyanık geçinen tiplerin rantına yardım etmek.

Bu hastalık kitap okumakla anlaşılmaz kitapta yazilanlar havada kaliyor bunu Yaşmak gerek anlayabilmek için Allah kimseye göstermesin zor bi hastalik ama neyseki tedavisi olan bi hastalikta

Kanka kitaba ben her ay para harcarım keyif duyarak. Lakin burda hoşlanmadığım şey uyanık geçinen tiplerin rantına yardım etmek.
Aynen bende kitap benim için hazine gibidir bulunca uçarım havalara:)
Öyle tipler var malesef her camiada..çok iyi ayrıştırmak gerekiyor işte. Birde adı üzerinde pozitif düşünme teknikleri olarak değilde bu konuda yazılmış otobiyografi tarzında kitaplarda var.
Yalnız problem şu ki bipolar konsantre eksikliğine de neden olduğu için kitaba kendini vermek zor olacaktır..

Çok geçmiş olsun umarım en kisa zamanda atlatirsin size istanbulda iyi bi psikiyatri önerebilirim isterseniz.bu hastalığı çok yakınından biliyorum .dr verdiği ilaçlar çok önemli ve doğru teşhis.
Doktorumdan memnunum aslında ama yinede olabilir. Tesekkur ederim

Bu hastalık kitap okumakla anlaşılmaz kitapta yazilanlar havada kaliyor bunu Yaşmak gerek anlayabilmek için Allah kimseye göstermesin zor bi hastalik ama neyseki tedavisi olan bi hastalikta
tedavısı tam yok gıbı tam bir şekilde tedavi olamiyorum sadece kontol altına alabılıyorsun

Back
X