- 24 Nisan 2015
- 6.961
- 7.145
- 398
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
-
hıcte oyle bır parfum kokusu almadım ben herhangı bır magazasında o lcw ıle alakalı bırsey degıl bence guzel kokması amacıyla kullanılan temızlık malzemesının kokusudur o , ayrıca her kurumda yasak demedım genelde pantolona ızın verılmez goruntu ıtıbarıyle etek falan daha sık durdugu ıcın, hem sız dıyrosunuz kı iş arıyorum hemde yok kokusu şöyle yok kıyafet sıkıntısı egerkı gercekten ıhtıyacınız varsa otuna bokuna bakmayacaksanız sankı sizi kapıda bekliyorlarmış gibi, bahsettıgınız işler zaten tezgahtarlık satıs danısmanlıgı kasıyerlık tarzı ısler yanı d&r olsun lcw olsun baska ıs vermezler sıze hele kı bırde ılk ıs tecrubenız ıse gozunuz yukseklerde olmasın....Pantolon yasaksa o giydikleri ne?
Ya b.k kokuyo dedim sanki ne kadar abarttiniz
Siz degil sadece cogu kisi yazdi
Çok aşırı aşırısı ağır bir parfüm kullaniyorlar magazalarinda
Ankara ve samsun magazalarinda boyle
Benden baska bir suru kisiden duydum
Cidden calisanlara allah kolaylik versin
Bisi demedim yani
ben bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyorum. tesettürlüyüm. elbise giyerim genelde ama etekte olur pant-tunik te olur . yani bankalara bakabilirsinizMerhaba arkadaşlar.
Fazla uzatmadan soracağım.
Tesettürlü ve etekle çalısmaya musaade eden kurumsal firmalar var mı bildiğiniz?
Ya da en azından pantolonun üzerine tunik tarzı bir şey giymeye musaade eden.
Bu litetatüre yabancıyım ama giyim üzerine falan olan firmalar.
LCW ve Flo da gördüm sanki tesettürlü kadın çalışan ama hepsi pantolonluydu galiba.
LCW'nin kokusundan nefret ediyorum ama ondan başka da çok fazla seçenek yok gibi.
Bir de böyle yerlerde çalışmak için lisans mezunu olmak engel sayılır mı? Bir arkadaşımı fazla "niteliklisiniz" diye almamışlardı. Belki de orada bile işe giremeyince böyle söyledı kızcağız. Uff bilmiyorum.
Konu da doğru yerdedir inşallah.
En büyuk derdim iş olduğundan bdv ye açayim dedim.
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
hıcte oyle bır parfum kokusu almadım ben herhangı bır magazasında o lcw ıle alakalı bırsey degıl bence guzel kokması amacıyla kullanılan temızlık malzemesının kokusudur o , ayrıca her kurumda yasak demedım genelde pantolona ızın verılmez goruntu ıtıbarıyle etek falan daha sık durdugu ıcın, hem sız dıyrosunuz kı iş arıyorum hemde yok kokusu şöyle yok kıyafet sıkıntısı egerkı gercekten ıhtıyacınız varsa otuna bokuna bakmayacaksanız sankı sizi kapıda bekliyorlarmış gibi, bahsettıgınız işler zaten tezgahtarlık satıs danısmanlıgı kasıyerlık tarzı ısler yanı d&r olsun lcw olsun baska ıs vermezler sıze hele kı bırde ılk ıs tecrubenız ıse gozunuz yukseklerde olmasın....
Eczacı mısın? Senin kafan iyi mi ya? Keşke hiç okumasaydın, bölümünü rezil ediyorsun şu anda.Lcw takintim yok ya hatta hic sevmem kokusundan bile hoslanmiyorum onunden gecerken midem bulaniyorama orada kapali calisan gordugum icin yazdim
Mango, h&m, CA falan buralarda hic gormedim de ondan.
Etek giyme bir takinti degil benim icin, yasam sekli diyenilirim
Lcw sart diil akliniza gelen yerler varsa onerilere acigim :)
Asilinda para kazanacak kadar degil de babama yuk olmayacak kadar kazansam yeter diyorum. Vardiyali oluyorlar galiba?
Haftada 3 4 gun calissam olmaz mi, yapsinlar bana bi guzellik
Eczaciyim malesef
Daya yuksek bir maas vermiyirlar ozelde
En son 6 gun tam mesaiye ozel bi hastanede 1800 dediler
Bu parayi 6 gun tam mesai ile boyle bir firmada da alirim diye tahmin ediyorum.
Ay yoksa yaniliyor muyum
Bu agir sartlar nedir mesela!
Herkes sartlar agir diyor ama bir parca acsaniz su sartlari .s
Yok dusunmedim.
reprezantlik daha kotu ya, yillardir uzulurum onlara
Eczacı mısın? Senin kafan iyi mi ya? Keşke hiç okumasaydın, bölümünü rezil ediyorsun şu anda.
Bırakın maaşı düşük olsun ama bence kendi mesleğinizi yapın.
biraz iş beğenmiyor olabilir misiniz? hemen her öneriye bir bahane sunuyorsunuz çünkü?
tesettür gibi bir sıkıntı kalmadı artık hiçbir yer tesettürlü çalıştırmam gibi bir mantığa sahip değil hatta benim gözlemim çoğu yer özellikle tesettürlü arıyor.
çalışmak isteyen her şekil iş bulur önemli olan bir yerden başlamaktır.
ben kendi alanınızla ilgilenmenizi bu mevzu üzerine düşmenizi öneririm.
siz hizmet sektöründe yapamamazsınız bence burada tavsiyelere bile uff anlatamadım galiba vs tarzı şeyler söylemişşiniz.
o yüzden hizmet sektöründe butikte mağazada yapamazsınız boş yere hayal kurmayın...
Diploma kiralanmaz, bu yasal değil.bir de hani ne kadar gerçektir bilemem de o diplomalar değerli
rulo yapacağına kirala
git riske gir
etrafında eczane olmayan bir sağlık ocağı bul ücra yerde, KOSGEB eğitimleri al, kadın girişimci kredileri al vs vs
aç kendi eczaneni
bildiğim kadarı ile artık çok ilaç da tutulmuyor içeride, daha çok depodan ihtiyaç 0lunca getiriliyor
mesela nöbetçi isen mevsime uygun çocuk antibiyotiği vs yığıyorsun
anladığım kadarı ile çalıştığın eczane kapanınca çok kötü durum his oluşmuş ama çok rahat durumda çalışan çok eczacı var
D DesifreUye belki sizin staj yeriniz demez ama mini etek giyenleri de mini etekli oldugu icin yaftalayanlar var
Yani yaftanin her turlusu kotu bir sey
Keske herkes birbirine saygili olabilse...
Belki gelecekte bir gun
Diploma kiralanmaz, bu yasal değil.
Ama bunun dışında tüm yazdıklarınız gayet aklı başında ve mantıklı.
Gayette tesettürlü çalışan var sağlık istemiyorum, mağaza istemiyorum diyorsunuz peki ne istiyorsunuz? o zaman kendi isteklerinize göre bakın görüşmeye gittiğinizde de sorun. Hangi dalda eğitim aldınız mesela. Ayrıca illa etek mi giymek zorundasınız da olmayan bir pantolon tunikte diyebilirsiniz çalışırken ben birçok yerde kapalı bayan çalışan görüyorum.
Hahaha bende ironiyi anlamadım, evet bu ciddi bir sektör olmuş artık canım ülkemde.arkadaş ironi yapmış ben de ilk okuduğumda anlamadım, kusura bakmasın
ama ciddi anlamda bu şekilde taleplerle gelen de oldu
hatta biri belediye başkanıydı
mağaza dememiştim ben, market demiştim
ay mağaza mı demişim yoksa? dilim sürçmüştür biyane
bim falan dedi de arkadaşlar oralar yorucu diye okuyorum ondan pek yanaşmadım
avmlerin içerisinde çalışmak daha güvenli gibi geliyor bana
pantolon giymiyorum, böyle işe bu kadar
Diploma kiralanmaz, bu yasal değil.
Ama bunun dışında tüm yazdıklarınız gayet aklı başında ve mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?