- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.065
- 683
- 32
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
-
ben hastahanelerde gördüm gişede öyle çalışanları ama çok da bir bilgim yok.. onların kıyafeti fix oluyor genelde farklı giymene izin verirler mi bilemiyorum umarım bulursun..
Eğitim gördüğün alanda iş imkanı yok mu? Tesettürlü çalışan çok insan varız aslında ama eğitim gördüğümüz alandayız. Lc falan bilgim yok...
Alanınız nedir?Eğitim gördugum alanin ruhuna fatiha okunuyor artik1 saat once yaptiklari alim sonuclarina baktim, yine olmamis. 6. Kez olmadi. Alimi azaltacagiz dediker zaten sanmiyorum artik olacagini.
Lcw takintim yok ya hatta hic sevmem kokusundan bile hoslanmiyorum onunden gecerken midem bulaniyorartık heryerde var bizim gibi kapalı çalışan
sizin etek giyme takıntınız mı var anlamadım
bölümünüz nedir? küçümsemiyorum tabi ama neden lcw?
Tesettürün iş hayatına engel olduğu yıllar geride kaldı. Eğitiminiz nedir? Eğitiminize uygun bir yer bakın diyeceğin ama malum kriz çok kötü.
Lcw'de çalışan tesettürlü çok gördüm.Bir de Lcw genelde çok yoğun oluyor bildiğim kadarı ile o tempoya ayak uydurabilecek misiniz ki?
Eczaciyim malesefAlanınız nedir?
Lcw gibi mağazaların şartları ağır gelebilir ama!Lcw takintim yok ya hatta hic sevmem kokusundan bile hoslanmiyorum onunden gecerken midem bulaniyorama orada kapali calisan gordugum icin yazdim
Mango, h&m, CA falan buralarda hic gormedim de ondan.
Etek giyme bir takinti degil benim icin, yasam sekli diyenilirim
Lcw sart diil akliniza gelen yerler varsa onerilere acigim :)
Asilinda para kazanacak kadar degil de babama yuk olmayacak kadar kazansam yeter diyorum. Vardiyali oluyorlar galiba?
Haftada 3 4 gun calissam olmaz mi, yapsinlar bana bi guzellik
Eczaciyim malesef
Farkli özel yerlerde çalışma imkaniniz yok mu?
Acikcasi lcw falan baya yorucu. Normalde giyilen tisörtlerin uzun halini giyiyorlardi bir ara ama bilemiyorum.
Lcw gibi mağazaların şartları ağır gelebilir ama!
Bunun yerine reprezantlığı düşündünüz mü hiç?hoş şartları nasıl bilmiyorum ama en azından bölümünüzle ilgili?
siz biraz hayal dunyasinda yasiyorsunuz kendinize gelin.Daya yuksek bir maas vermiyirlar ozelde
En son 6 gun tam mesaiye ozel bi hastanede 1800 dediler
Bu parayi 6 gun tam mesai ile boyle bir firmada da alirim diye tahmin ediyorum.
Ay yoksa yaniliyor muyum
Yok dusunmedim.
reprezantlik daha kotu ya, yillardir uzulurum onlara
Sürekli ayaktasınız mesela dinlenme durumu çok az !Müşterilerin kaprisleri de cabası!sürekli bir reyon düzeltme durumu katla kaldır,barkod okunur okunmaz,beden bulma depo işleri....Bilemedim maddi olarak, yıllar önce bir tanıdığım çalışıyordu fena sayılmazdı ama şu an ki maaş sistemi hakkında bilgim yok......Daya yuksek bir maas vermiyirlar ozelde
En son 6 gun tam mesaiye ozel bi hastanede 1800 dediler
Bu parayi 6 gun tam mesai ile boyle bir firmada da alirim diye tahmin ediyorum.
Ay yoksa yaniliyor muyum
Bu agir sartlar nedir mesela!
Herkes sartlar agir diyor ama bir parca acsaniz su sartlari .s
Yok dusunmedim.
reprezantlik daha kotu ya, yillardir uzulurum onlara
siz biraz hayal dunyasinda yasiyorsunuz kendinize gelin.
birincisi lcw calismak oyle bir guzellik yapa gelmiyor. kendiactiklari sinavlar var takip edin oyle her basvuran giremiyor ki tesettur etek vs artik bunlar geride kaldi. ama her markanin bir imaji var mango zara gibivyerlerin imajlari farkli.
1800 tl maas az geldi sanirim Yeni mezun daha once calismamis birine. magazacilik sana gore degil bence o 1800 luk isi kabulet sen.
ya da alaninla ilgili ozele yonel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?