• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diplomat olsaydınız kimle evlenirdiniz ya da evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Herhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:

Kimle evlenirse yanında götüremiyor galiba. Ne yapardınız bir kadın diplomat olsaydınız?
Her 4 yılda bir ayrı kalabilir miydiniz? Yoksa hiç evlenmiyim mi derdiniz?

Herhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:

Kimle evlenirse yanında götüremiyor galiba. Ne yapardınız bir kadın diplomat olsaydınız?
O zaman ki Duruma bağlı bi şey şimdi ne diyelim yani :D

Diplomatligi kesinlikle bırakırdım

Yahu o kadar fake konu açılıyor, sayfalarca 100 yıl öncesine ait olan bir konu bile olsa yorum yapıyorsunuz. Ben de bir senaryo yazıp 'acaba beni seviyor mu, çok uzaklardayım' derdim. Konu beğenmeyenler 100 yıl öncesinin fake konularına yorum yapmaya devam edebilir.

Ben herhangi birini sorgulamıyorum ki. Nerede yazıyor sorguladım? Gerçekten doktorsan okuduğunu anlamıyorsun. Örnek bir evlilik bulup linkini attım.@Mune Hanım konuyu kapatır mısınız? Üyeliğimi de silebilirsiniz. İnsan gibi yorum yapacak yoksa gerek yok üyeliğe.

Yahu o kadar fake konu açılıyor, sayfalarca 100 yıl öncesine ait olan bir konu bile olsa yorum yapıyorsunuz. Ben de bir senaryo yazıp 'acaba beni seviyor mu, çok uzaklardayım' derdim. Konu beğenmeyenler 100 yıl öncesinin fake konularına yorum yapmaya devam edebilir.
Burası 100 yil önce yoktu bu bir.
Senaryo yeri değil burası bu da iki.

Haklısın valla :D ama sansasyonel olayları okumak için geliyoruz bir kısmımız buraya sen de bizi anla :D

diplomat da olsam garantici insanım memur olsun benle gelsin, özel sektörde hem ezerler hem de geleceği yok, 5000 o alsa 25.000 ben alsam 30.000 rahat rahat geçinip gideriz.
5000 kiraya gitse 5000 market alışverişi dışarda yemek falan, 3-4000 kıyafet, 5000 ailelere göndersek, 1000 faturalar, 10.000 para kalıyor onu da altın alıp kenara atarım. çok iyi para.

100 yıl önce kk yoktu ehe ehe ehe diye iğrenç bi espri yapıcam sorry :D yahu tamam istersen arabanın bujileri istersen karbonfiber yapılar hakkında konu aç da bdv'ye açman komik oldu :D yeri yanlış zaten konun taşınıcak ve banlanıcaksın diye tahmin ediyorum gerek yoktu şimdi , doğru yere açsaydın asardık keserdik :D bu konudaki diplomatın kaynanası bile konuya dahil değil jjknfkjad

Tarayıcıda burası otomatik olarak çıkıyor, aslında Kadın'a dair sayfasına yazacaktım ama direkt açılınca unuttum.@Cekilinbendoktorum, burada her gün fake konu açılıyor, en az 5 sayfa yorum yapılıyor. Konu sahibi gidiyor, yorumlar hala devam ediyor. Sen beğendiğin konulara git.

C cokguzelolsun , maddiyatı geçtim. Uzakta olsan aklın eşinde olmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X