O zaman ki Duruma bağlı bi şey şimdi ne diyelim yaniHerhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:
26 yıldır evli 11 yıldır ayrılar
Solumda yarın yeni görevine başlayacak, Türkiye’nin Afrika’ya atadığı ilk kadın Büyükelçi Aslıgül Üğdül, yanında da eşi Fas Büyükelçisi Tunç Üğdül. Birlikte...www.hurriyet.com.tr
Kimle evlenirse yanında götüremiyor galiba. Ne yapardınız bir kadın diplomat olsaydınız?
Her 4 yılda bir ayrı kalabilir miydiniz? Yoksa hiç evlenmiyim mi derdiniz?
Diplomatligi kesinlikle bırakırdımHerhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:
Solumda yarın yeni görevine başlayacak, Türkiye’nin Afrika’ya atadığı ilk kadın Büyükelçi Aslıgül Üğdül, yanında da eşi Fas Büyükelçisi Tunç Üğdül. Birlikte...www.hurriyet.com.tr
Kimle evlenirse yanında götüremiyor galiba. Ne yapardınız bir kadın diplomat olsaydınız?
İlla sansasyonel şeyler olsun istiyoruz burdakahroldum ya , nasıl dert bu be oooffff yak abi yak
Burada kuzeni hakkinda, komşusu hakkında, arkadaşı hakkında konu acani gordukte .Yahu merak edip sordum. Beğenmiyorsan cevaplama.
Dert yok ama merak var illa dert mi lazım :)Tam olarak dertsiz başa dert almak.Çünkü ortada dert yok
Burası 100 yil önce yoktu bu bir.Yahu o kadar fake konu açılıyor, sayfalarca 100 yıl öncesine ait olan bir konu bile olsa yorum yapıyorsunuz. Ben de bir senaryo yazıp 'acaba beni seviyor mu, çok uzaklardayım' derdim. Konu beğenmeyenler 100 yıl öncesinin fake konularına yorum yapmaya devam edebilir.
Haklısın vallaYahu o kadar fake konu açılıyor, sayfalarca 100 yıl öncesine ait olan bir konu bile olsa yorum yapıyorsunuz. Ben de bir senaryo yazıp 'acaba beni seviyor mu, çok uzaklardayım' derdim. Konu beğenmeyenler 100 yıl öncesinin fake konularına yorum yapmaya devam edebilir.
Dert yok ama merak var illa dert mi lazım :)
Hahaha doğru ama insanın kafasına bi konu takılmasıda dert bence :)Yok forum bir derdim var olunca.Bir merakım var olsa tabi istediğini sorsun :)
Herhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:
100 yıl önce kk yoktu ehe ehe ehe diye iğrenç bi espri yapıcam sorryYahu o kadar fake konu açılıyor, sayfalarca 100 yıl öncesine ait olan bir konu bile olsa yorum yapıyorsunuz. Ben de bir senaryo yazıp 'acaba beni seviyor mu, çok uzaklardayım' derdim. Konu beğenmeyenler 100 yıl öncesinin fake konularına yorum yapmaya devam edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?