- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
İki dkkada planı kurdun helal olsun valla tam diplomat olucak insansındiplomat da olsam garantici insanım memur olsun benle gelsin, özel sektörde hem ezerler hem de geleceği yok, 5000 o alsa 25.000 ben alsam 30.000 rahat rahat geçinip gideriz.
5000 kiraya gitse 5000 market alışverişi dışarda yemek falan, 3-4000 kıyafet, 5000 ailelere göndersek, 1000 faturalar, 10.000 para kalıyor onu da altın alıp kenara atarım. çok iyi para.
İki dkkada planı kurdun helal olsun valla tam diplomat olucak insansın
Hahabu konudaki diplomatın kaynanası bile konuya dahil değil jjknfkjad
Bdv de görmek istediğimiz konular bunlaroff diplomat damat adayi var diye heyecanla gelmistim
Genelde meslekten evlilik yapıyorlar ve eşlerden biri daha kıdemli olursa aynı elçilikte görev yapabiliyorlar. Aynı dönem büyükelçilik yapacaklarsa aynı kıtaya görevlendirilmeye çalışıtorlar. Çocuklar da hsngisinin ülkedinin şartları iyiyse onunla devsm ediyorHerhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:
26 yıldır evli 11 yıldır ayrılar
Solumda yarın yeni görevine başlayacak, Türkiye’nin Afrika’ya atadığı ilk kadın Büyükelçi Aslıgül Üğdül, yanında da eşi Fas Büyükelçisi Tunç Üğdül. Birlikte...www.hurriyet.com.tr
Kimle evlenirse yanında götüremiyor galiba. Ne yapardınız bir kadın diplomat olsaydınız?
Her 4 yılda bir ayrı kalabilir miydiniz? Yoksa hiç evlenmiyim mi derdiniz?
Küstürdünüz kadını. Kızlarsoruyora bir kişiyi daha kaptırdıkgizemliasli , her mesaja beğenmedim bırakmaktan espri yeteneğini kaybetmişsin. 100 yıl önce ben de yoktum merak etme.
Mune Hanım konuyu kapatır mısınız? Ben kızlarsoruyora geçiyorum. Burada insan hayal bile kuramıyor.
Insanlar konularin fake oldugunu bilmeden yorum yapiyor. Basinda yazmiyor neticede fake oldugu.Tarayıcıda burası otomatik olarak çıkıyor, aslında Kadın'a dair sayfasına yazacaktım ama direkt açılınca unuttum.@Cekilinbendoktorum, burada her gün fake konu açılıyor, en az 5 sayfa yorum yapılıyor. Konu sahibi gidiyor, yorumlar hala devam ediyor. Sen beğendiğin konulara git.
C cokguzelolsun , maddiyatı geçtim. Uzakta olsan aklın eşinde olmaz mı?
Tarayıcıda burası otomatik olarak çıkıyor, aslında Kadın'a dair sayfasına yazacaktım ama direkt açılınca unuttum.@Cekilinbendoktorum, burada her gün fake konu açılıyor, en az 5 sayfa yorum yapılıyor. Konu sahibi gidiyor, yorumlar hala devam ediyor. Sen beğendiğin konulara git.
C cokguzelolsun , maddiyatı geçtim. Uzakta olsan aklın eşinde olmaz mı?
Herhangi bir meslek grubunu aşağılayıp, kendinze yakıştırırsınız amaçlı sormadım. Aşağıdaki haberden yola çıktım. Diyelim diplomatsınız, 2 yıl Türkiye'de 4 yıl yurtdışında yaşayacaksınız. Yani meslek yaşamınızın 3 de 2 si yurtdışında olacak. Aynı meslek grubundan evlenince bile 4 yıl aynı yerde daha sonra farklı yerlerde çalışıyormuşsunuz. 30 yıl evli kalsanız toplamda 10 yıl görüşmüş olacaksınız. Aynen şöyle:
26 yıldır evli 11 yıldır ayrılar
Solumda yarın yeni görevine başlayacak, Türkiye’nin Afrika’ya atadığı ilk kadın Büyükelçi Aslıgül Üğdül, yanında da eşi Fas Büyükelçisi Tunç Üğdül. Birlikte...www.hurriyet.com.tr
Kimle evlenirse yanında götüremiyor galiba. Ne yapardınız bir kadın diplomat olsaydınız?
Her 4 yılda bir ayrı kalabilir miydiniz? Yoksa hiç evlenmiyim mi derdiniz?
ben de gidiyim biraz espri yeteneği çalışıyım dkfjnKüstürdünüz kadını. Kızlarsoruyora bir kişiyi daha kaptırdık
Aynen oraya geç.gizemliasli , her mesaja beğenmedim bırakmaktan espri yeteneğini kaybetmişsin. 100 yıl önce ben de yoktum merak etme.
Mune Hanım konuyu kapatır mısınız? Ben kızlarsoruyora geçiyorum. Burada insan hayal bile kuramıyor.
K kanada , aynı meslek grubundan olunca beraber gidebiliyorlar mı? Ben sadece 4 yıl beraber çalışıyorlar sanmıştım.
Gidiyorlar.gizemliasli , her mesaja beğenmedim bırakmaktan espri yeteneğini kaybetmişsin. 100 yıl önce ben de yoktum merak etme.
K kanada , aynı meslek grubundan olunca beraber gidebiliyorlar mı? Ben sadece 4 yıl beraber çalışıyorlar sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?