Diplomat olsaydınız kimle evlenirdiniz ya da evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki dkkada planı kurdun helal olsun valla tam diplomat olucak insansın

Genelde meslekten evlilik yapıyorlar ve eşlerden biri daha kıdemli olursa aynı elçilikte görev yapabiliyorlar. Aynı dönem büyükelçilik yapacaklarsa aynı kıtaya görevlendirilmeye çalışıtorlar. Çocuklar da hsngisinin ülkedinin şartları iyiyse onunla devsm ediyor

gizemliasli , her mesaja beğenmedim bırakmaktan espri yeteneğini kaybetmişsin. 100 yıl önce ben de yoktum merak etme.

Mune Hanım konuyu kapatır mısınız? Ben kızlarsoruyora geçiyorum. Burada insan hayal bile kuramıyor.

K kanada , aynı meslek grubundan olunca beraber gidebiliyorlar mı? Ben sadece 4 yıl beraber çalışıyorlar sanmıştım.

Küstürdünüz kadını. Kızlarsoruyora bir kişiyi daha kaptırdık

Insanlar konularin fake oldugunu bilmeden yorum yapiyor. Basinda yazmiyor neticede fake oldugu.
Fake konulara yorum geliyor bari ben de burdan gireyim mantiginiz muazzammis.

Aklın eşte kalması değil de, ayrı kalmak istemez insan. Özler, evli olmasına rağmen ömür boyu dönem dönem böyle ayrı geçirmek yalnız hissettirir insana kendini.

Yanlis bilgi , diplomatlar eslerini gittikleri ulkeye götürür, sadece ikisi de diplomatsa farkli ulkelerde calisirlar vs vs
Bizim buyukelcimiz kadin ve esi de yaninda , her gittigi ulkeyr gidiyor adam da
Sorunun amaci nedir?

Aynen oraya geç.
Bu minvaldeki soruyu anca orada sordururlar sana zaten.

Gidiyorlar.

Milana22 , sorumun başka nasıl bir amacı olabilir ki? Merak ettim, o haberden başka da haber yok. Sorum şu aslında: mesleğiniz eşinizden ayrı kalmanızı gerektiren bir meslek, bu durumda uzaktan ilişkiye razı olur muydunuz yoksa ben aklımı başka yerde bırakmak istemiyorum, kariyer odaklı tek devam edeceğim mi derdiniz?

bensarkimisoylerken , link atar mısınız? Baktım bulamadım. Merak ettim sadece. Aklı başında yorum yapan saygılı arkadaşlara teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…