• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diplomat olsaydınız kimle evlenirdiniz ya da evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Begenmedimci tayfaya entrika lazimdi. Onlar bundan besleniyor olmali. O yuzden begenmemeleri normal.

Aklima diplomatlik geldigi icin diplomatlik dedim ama baska meslek grubu da olabilir. Esiniz/sevgiliniz ogretmen/ akademisyen, siz aske/polissiniz. Her iki yilda bir 4 yil dogu gorevi oluyor. Yapabilir miydiniz? Aslinda buradaki konu her asker esinin yasantisiyla ayni. Kadinlar bekliyor da, erkekler de ayni seyi esleri icin yapabilir miydi?

S su-doku bence vakit kaybetme benim konumda. Evinde don bulan vardi. O konuya gidebilirsin.

Herkesin evlilik dinamiği baskadir.
Bu farazi sorunuzun cevabı ne ise yarar bilemedim
Kuzenim doktor.
Once uzmanlik yapti, sonra zorunlu hizmet, sonrayan dal yaptı sonra yine zorunlu hizmet.
Esi amerika da bir sirkette muhendis.
Evden calisiyorm
Yilda 2 kere amerikaya gidip 2 ser hafta kalıyor.
Karisi calisirken ve nöbetlerdeyken çocuklara da o bakti.
Diplomat olsaydim, eniste beyin is arkadaşlarından birini bana ayarlamasini soylerdim :))

@gizemliasli , her mesaja beğenmedim bırakmaktan espri yeteneğini kaybetmişsin. 100 yıl önce ben de yoktum merak etme.

@Mune Hanım konuyu kapatır mısınız? Ben kızlarsoruyora geçiyorum. Burada insan hayal bile kuramıyor.

@kanada, aynı meslek grubundan olunca beraber gidebiliyorlar mı? Ben sadece 4 yıl beraber çalışıyorlar sanmıştım.

10 gün mü dayanabildin ? Ne oldu kızlar soruyor ? Bugün yeni üyelik almaya geldin ? Biraz duruş sergileyin yahu "dedi ve gitti bir daha da gelmedi helal olsun" diyelim, böyle sonra U yapacağınız büyük laflar etmeyin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X