Dipteyim sondayım depresyondayım :(((

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
çok mutsuzum nerden başlasamki 5 yıllık evliyim eşim hiçte kötü bir insan sayılmazdı ama şuan çok mutsuzum.kısa bir şekilde anlatayım.
eşimin annesi kolunu kırdı 2 hafta önce geçen hafta da ordaydık eşimle, kızımla. çalışıyorum çalışan bir anneyim
evlerimiz birbirine 15 dk kadar yürüyerek bu arada ev aldı k.v evini temizledik biz çıktıktan sonra olmuş.neyse kızı yeni evli orda kaldı.bu hafta hiç uğrıyamadım k.v
eşim de dün bana anneme uğradınmı kendisi de çok uğrar arar ya annesi hiç aklına bile gelmez.
bunun sonu kavgaya vardı çünkü hiç bir zaman düşünmüyosun bu kadın açmı susuzmu ardı ardına saydı saydı inanın o sayarken cevap veremiyorum.
bende kızarak ve sesimi yükselterek seni biri aramıştırda senin aklına geldi dedim yemek yiyordu yemeği bıraktı.sana başka bişey demiyorum bu nasıl bir cümledir Allah belanı versin dedi bana şok oldum
hiç bişey diyemedim sinirlendimi gözü hiç bişey görmeyenlerden ağlamamak için zor tuttum çıktı bir süre gitti yarım saat sonra döndü kızının yanına gitti odasına kızım duymadı.
konuşmuyoruz ama içim parçalandı bu sözü asla unutamam.Çok kırıldım inanın şuanda ağlıyorum.

Terbiyesizmiş gerçekten eşiniz.
Bela okumuş hemde koskoca bir hiç için.

Eğer içiniz biraz rahatlayacaksa bir şey diyeceğim
"Erkekler söylediklerinin nereye vardıgını bilmeyen, düşüncesiz,
yontulmamış birer odun malesef"!!!

Tavrını koy ve hiç umursama kaprislerini.
Biraz burnu sürtülsün.

hastalık konusunda ben biraz pimpirikliyimdir. ararım sorarım.

olaya onun annesi, aramak onun vazifesi mantığı ile bakma.

insanlık adına ara,sor. sen kolunu kırsan neye ihtiyaç duyarsın?

eşinin sözü hiç hoş değil, hele bela okumak kötü birşey.
üstelik kendi aramamış sormamış, bu ayıbını örtmek için sana hesap soruyor.

üzülme...

kesinlikle ya düşmanına söylenmez hala ağlıyorum gururum incindi bir daha yüzüme nasıl bakıcak bilmiyorum.seven insan bunu dermi eşine (

Belki kizicaksiniz ama arayabilirdiniz,
5 dk bilemedin nasilsin nasil oldn biseye ihtiyacin Varmi diyip kapatmak bile 2 dk alir.
Bence icinden gercekten aramak gelseydi arardin.

Esinizin soyledigi hic hos degil bunun icin bisey diyemem oyle konusmamasi lazimdi.
Ama kayinvalideniz kaza gecirmis ve 1 hafta aramamissiniz kimbilir o kadin ne kadar kirildi.

Neyse olan olmus bence bugun arayin halini hatrini sorun.

kesinlikle ya düşmanına söylenmez hala ağlıyorum gururum incindi bir daha yüzüme nasıl bakıcak bilmiyorum.seven insan bunu dermi eşine (

Böyle birşey söylemesi seni sevmedigini göstermez canım.
Tabiki kırıldın cokta haklısın ama bu yüzden zaten
tavrını koymalısın.
İyice gönlünü almadanda affetme.

Not: Ben eşimi cok severim ama sinirlendigim zaman (yüzüne degil)
neler neler sayiyorum icimden.

keşke arasaydın canım 5 dk da olsa.ama senınde dediğin gibi eşini birisi aramış karın hiç aramadı falan demişte olabilir.erkek milleti çabuk gaza geliyor.pişman olmuştur oda söylediği sözden.çok sıkma canını,gönlünü alır umarım.

sende söylüyorsun içinden bu kadar rahat nasıl konuşur ben gelişi güzel konuşamam ki onu kırmak istemem işte sorun hep burda (

hasta olan bir kadını bir hafta boyunca arayabilirdiniz

yemek yerken ya da yatmadan az önce iki dk da olsa arayabilirdiniz

sıla-ı rahim zaten kalmadı insanlarımızda,ama en azından arayabiliridniz

bunun bahanesi olmaz aynı şekilde sizin anneniz hasta olsa aramaz mıydınız? eşiniz aramasa gücenmez miydiniz?

akrabalık kötü günler için var

ayrıca neden biri seni aradı diye ima ettiniz adama..belliki laf sokmaktan hoşlanmayan biri...

kısaca o lafı söyleyerek o hatalı burada ama ARAMALIYDINIZ

Eşiniz lafının nereye gittiğini bilmeden konuşmuş bu bir gerçek.Zaten kimsede doğru yapmış demez.

Ama konuda tamamen siz haksızsınız.Çalışmanızda,çocuğunuzda,yoğunluğunuzda sizin hasta bir kadının yanına uğramamanızı haklı çıkartmaz.

Akşam yemeği yiyorsunuzdur mutlaka,bir tabak yemek alıp 15 dk. mesafeye ziyarete gitmek çok mu zor.Kaldı ki siz telefonla bile aramamışsınız kadını.

Sonrada eşinize sana bunu söylettiler demişsiniz.Tabii ki kadın oğluna karın nerde hiç uğramadı demiş olabilir.

Gidememeni anlıyorum ama arayıp sormaman yanlış olmuş.
Ne kadar yoğun olursan ol.Bir telefon etmek kaç dakikanı alır ki ?
Allahaşkına,hiç mi bir arkadaşınla veya annenle telefonda konuşmadın bu hafta ?

Eşin sana sitem etmiş,kızmış.Sense "sen kendine bak" manasında yüzüne çarpmışsın.
Sonuçta,ortada arayıp sorulmayan bir anne var.Aramadığın doğru mu,doğru.
Hiç zamanım olmadı ama merak ettim,hemen arıyorum veya birlikte uğrayalım diyebilirdin.

Bazı erkekler,laf yarıştırmayı bilmez veya sevmezler.
İşin içinden çıkamayınca,sert sözlerle tartışmayı kesmek isterler.
Söylediği söz kötü ama eminim kendisi de pişman olmuştur.

Eşinizin söylediği söz hiç hoş değil haklısınız ama, karşınızda hasta biri var gidemeseniz de en azından aramalıydınız.. Nasılsın, bir şeye ihtiyacınız varmı demek sadece 1 dk. bu süre zarfında bu kadar yoğun olup zamanınızın olmadığını sanmıyorum..

çalışan bi kadınsınız üstelik annesiniz boş zamanınız eminim yoktur gidicek vaktiniz olmamıştır mutlaka ama en azından telefon açıp bi ihtiyacın var mı deseydiniz olay bu noktaya gelmeyecekti yada iş dönüşü 5 dk uğrasaydınız.ayrıca eşinize birinin tel. açtığından şüphelenmişsiniz bu k.valideniz mi yoksa görümceniz mi

teşekkür ederim cevaplarınız için

dünkü aramalarında görümcemin aramış olduğunu gördüm.

niye 1 haftada telefonla dahi olsa aramadınız:44:

Eşinizin sarf ettiği cümle çok yıkıcı gerçekten,eminim bi anlık sinirle söylenmiştir o laf ama daha da incitici olan eşinizin annesini kolunun kırıldığını bildiğiniz halde 1 kez bile aramamış olmanız.
Lütfen biraz empati yapın;kolu kırılan sizin anneniz olsaydı ve eşiniz onu hiç arayıp sormasaydı bırakın ziyarete gitmeyi 2 dakikalık bi telefon görüşmesi bile yapmasaydı ne hissederdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…