- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Eşinizin sarf ettiği cümle çok yıkıcı gerçekten,eminim bi anlık sinirle söylenmiştir o laf ama daha da incitici olan eşinizin annesini kolunun kırıldığını bildiğiniz halde 1 kez bile aramamış olmanız.
Lütfen biraz empati yapın;kolu kırılan sizin anneniz olsaydı ve eşiniz onu hiç arayıp sormasaydı bırakın ziyarete gitmeyi 2 dakikalık bi telefon görüşmesi bile yapmasaydı ne hissederdiniz?
çok mutsuzum nerden başlasamki 5 yıllık evliyim eşim hiçte kötü bir insan sayılmazdı ama şuan çok mutsuzum.kısa bir şekilde anlatayım.
eşimin annesi kolunu kırdı 2 hafta önce geçen hafta da ordaydık eşimle, kızımla. çalışıyorum çalışan bir anneyim
evlerimiz birbirine 15 dk kadar yürüyerek bu arada ev aldı k.v evini temizledik biz çıktıktan sonra olmuş.neyse kızı yeni evli orda kaldı.bu hafta hiç uğrıyamadım k.v
eşim de dün bana anneme uğradınmı kendisi de çok uğrar arar ya annesi hiç aklına bile gelmez.
bunun sonu kavgaya vardı çünkü hiç bir zaman düşünmüyosun bu kadın açmı susuzmu ardı ardına saydı saydı inanın o sayarken cevap veremiyorum.
bende kızarak ve sesimi yükselterek seni biri aramıştırda senin aklına geldi dedim yemek yiyordu yemeği bıraktı.sana başka bişey demiyorum bu nasıl bir cümledir Allah belanı versin dedi banaşok oldum
hiç bişey diyemedim sinirlendimi gözü hiç bişey görmeyenlerden ağlamamak için zor tuttum çıktı bir süre gitti yarım saat sonra döndü kızının yanına gitti odasına kızım duymadı.
konuşmuyoruz ama içim parçalandı bu sözü asla unutamam.Çok kırıldım inanın şuanda ağlıyorum.
şimdi ne yalan soyliyim.insanın içinden geliyorsa arar...içinden gelmiyorsa sırf 'öylesine' aramak için aranmazki..kadın çalışıyor ondan iş bekleyende kabahat,kadın ewini temizlemiş daha ne yapsın....kendi kızı varken gelinemi düşmüş sanki...
bende kayınwaldemle içli dışlı değilim arayıp sormam bayramda bile gitmem.o insanın içinden gelecek yada karşısından o sewgiyi görecekki gitsin.kimileride 'hastayım' diye drama yapıyor ogluna..önemli olan kocamız,çocugumuz yuvamız.keşke sizde 'birimi aradı' falan diyeceğine... ' seninle gideriz, diye düşünmüştüm,işler yoğun bu ara ''falan diye geçiştirseydiniz.
kesinlikle içten gelmeli yaşadıklarımıda ben bilirim zaten kimse bilmez onuda geçtim doğumum oldu bir doğumdan eve geldim tek başıma eşim ve ben arada uğrar 5 dk oturur giderdi misafir gibi.birde bol bol çocuk görmeye gelicekleri getirirdi evime onlarlada giderdi demezdiki bu kadın nasıl yapsın nasıl çocuğu yıkasın.ben misafirden rahatsız olmam ama benim çocuğum gece uyumazdı sabaha karşı uyurdu bende öyleydim gece uyumazdım demezdiki işine geldikleri zaman öyle güzel abartırlar ki.lohusalığım berbat geçtiği için unutamıyorum sütüm kesildi onların yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?