dipteyim

Beklemek ennn yipratici şeylerden biri bence. Ama dediğiniz gibi başka çare yok. Elimde olsa da ben versem o dilekceyi mahkemeye. Ama yok yok yok sadece bekleyebiliyorum hep en kötüsüne kendimi hazirlayarak

Rica ederim, gayet güzel anlatıyorsun hissettiklerini.
Allah ömür verirse daha ne anıların olacak.
Yüzeysel arkadaşlıkları ben başaramıyorum ama fazla derin bağlar kurmazsan daha az üzülüyorsun.
Şimdi deniyorum, sen de alınmadan, gücenmeden, tabi ki kendini ezdirmeden yüzeysel arkadaşlıklar kurmaya çalış.
Bu zor zamanlarında, bir de böyle gereksiz sıkıntılara kafa yormamış olursun.

Galiba bunu öğrenmem gerek. Bi tane olsun tam olsun mantığını bırakıp, işime geldiği gibi arkadaşlıklar kurmalıyım belki ben de. Olacak olan zaten olur, bitecek olan biter, başlayacak olan başlar, yaşanacak olan yaşanır. Üzerine kafa yormaktan başım o kadar ağrıyor ki artık, bana da yazık.. teşekkür ederim güzel yorumlarınız için size, iyi ki kk var, iyi ki sizler varsınız da kendime eziyet etmeden buradan müthiş bakış acıları tanıyıp perspektifimi genisletebiliyorum

bi konuşsanız babanızla hani senin düşüüncen ne gibisinden?
Bu aksam konuşmaya çalıştım, gidecek miyiz kesin dedim öyle ya istenmedigimiz fazlalık olduğumuz yerde duracak halimiz yok dedi, ama bunu biraz düşünüp söyledi oyle çok kararlı bi şekilde değil. Daha sonra biraz daha konuştuk, ben konuyu uzatmaya çalıştım ama benim çok uykum geldi deyip kalktı. O an vallahi dedim ki kendime hiç boşuna umitlenme kizim, mesleğini eline alıp bu evden defolup gitmeden birseylerin degisecegi yok. Sen istediğin kadar güçlü durmaya calis, istediğin kadar çözüm yolu üret kendini biseylere adapte et düşünce anlamında, ve yine yerinde say. Değişmez bu düzen dedim. Inşallah yanılırim. Lütfen yanılayım. Lütfen..

gittiğinizde ya daha kötü olursa diye düşündünüz mü peki :/

Allahım benimde annem babam ayrıydı ama ölmedim hala yasıyorum evlendim colugum cocugum oldu bitti gitti tamam ilk zamanlar zor oluyo ama alısırdın insanoglu nelere alısmıyo kardes ya gün gelicek unutucaksın herseyi kendi cocuklarının derdine düsüceksin kararlarına saygı duy sen artık kücük diilsin kiminle kalsan olurr öbürünüde zaten görürsün pek bisey degismiyo anlıycan hergün hır gür kavga gürültü olucana belki böylesi hayırlı herseyde bi hayırr vardır üzülme artık hersey olucana varır arkadasına gelince su sıkıntını yakın arkadasınsa zaten biliyodur bide böyle sacma biseyle canını sıkıyosa o zaten senin dostun diil kurtul gitsin Allah sabır versin

Konunun devamında daha detaylı anlattım aslında ben zaten boşanmaları taraftarıyım.. Ben de öyle diyorum böyle olup her gun kavga sıkıntı içinde yaşamaktansa bi iki ay üzülürüm gecer. Annemi de görürüm sık sık. Bu zamana kadar cesaret edememisler artık bitsin istiyorum ben de. Ama onlar bi adım atmıyorlar sinirleniyorum üzülüyorum kendi içimde. Yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum. Arkadaş konusuna burada daha iyi kanaat getirdim o benim dostum değilmiş zayen dostluk iyi günde yaptığı iyiliklerde belli olmuyor, bencil insanla uğrasması çok zor bencil kimseyi dahil etmiycem artık hayatıma öyle bi karar aldım. Bakalım

çok güzell, geleceğii garanti bir bölüm neyse ki. tebrik ediyorum seni sıkııntılı bir aileden tıp kazanmak zordur. helal olsun :)
Eğitim konusuna acayip önem verirler, ben de onlar kavga ettikçe kendimi başarılı olmaya adadım. Daha bişey yapmış başarmış saymıyorum kendimi gün gelecek en iyi cerrahlardan bi tanesi ben olucam inşallah insan her durumda hayal kurabiliyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…