- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Beklemek ennn yipratici şeylerden biri bence. Ama dediğiniz gibi başka çare yok. Elimde olsa da ben versem o dilekceyi mahkemeye. Ama yok yok yok sadece bekleyebiliyorum hep en kötüsüne kendimi hazirlayarakkesinlikle pişmanlık çekecek bir durumunuz yok o konuda bence.
haklısınız babanızın sizi de düşünmesi gerekir, gerçekten çok karışık. bakalım ne olacak.. beklemekten başka çare yok ne yazık ki..
Rica ederim, gayet güzel anlatıyorsun hissettiklerini.Bazı şeylerin başlayabilmesi için iyi sandığımız şeylerin bitmesi gerekiyordur belki de. Dostluk benim çok önem verdiğim bir kavram, karşıma GERCEKTEN dost diyebileceğim biri cikar mi acaba? Insanlar ilkokul arkadaslariyla görüşüyorlar, neler paylaşıyorlar, nasıl ozeniyorum anlatamam çok mutlu oluyorum öyle şeyler görünce. Geç kalmış hissediyorum bir yandan da. Ama gerçekten bitsin, dediğiniz gibi rahatlayacagim sanırım. Karşıma başka başka ınsanlar çıkar, geleceğim için çok güzel anılar biriktiririm belki bilemiyorum ki. Bizim okul amiyane tabirle çok inek bi okul, ben yaşamayı seven bi insanım, bizim okulda kafa dengi bulamazsam diye düşünüyorum aslında. Çok karışık anlattım farkındayım, cok karisigim çünkü, kusura bakmayın
bi konuşsanız babanızla hani senin düşüüncen ne gibisinden?Beklemek ennn yipratici şeylerden biri bence. Ama dediğiniz gibi başka çare yok. Elimde olsa da ben versem o dilekceyi mahkemeye. Ama yok yok yok sadece bekleyebiliyorum hep en kötüsüne kendimi hazirlayarak
Galiba bunu öğrenmem gerek. Bi tane olsun tam olsun mantığını bırakıp, işime geldiği gibi arkadaşlıklar kurmalıyım belki ben de. Olacak olan zaten olur, bitecek olan biter, başlayacak olan başlar, yaşanacak olan yaşanır. Üzerine kafa yormaktan başım o kadar ağrıyor ki artık, bana da yazık.. teşekkür ederim güzel yorumlarınız için size, iyi ki kk var, iyi ki sizler varsınız da kendime eziyet etmeden buradan müthiş bakış acıları tanıyıp perspektifimi genisletebiliyorumRica ederim, gayet güzel anlatıyorsun hissettiklerini.
Allah ömür verirse daha ne anıların olacak.
Yüzeysel arkadaşlıkları ben başaramıyorum ama fazla derin bağlar kurmazsan daha az üzülüyorsun.
Şimdi deniyorum, sen de alınmadan, gücenmeden, tabi ki kendini ezdirmeden yüzeysel arkadaşlıklar kurmaya çalış.
Bu zor zamanlarında, bir de böyle gereksiz sıkıntılara kafa yormamış olursun.
Bu aksam konuşmaya çalıştım, gidecek miyiz kesin dedim öyle ya istenmedigimiz fazlalık olduğumuz yerde duracak halimiz yok dedi, ama bunu biraz düşünüp söyledi oyle çok kararlı bi şekilde değil. Daha sonra biraz daha konuştuk, ben konuyu uzatmaya çalıştım ama benim çok uykum geldi deyip kalktı. O an vallahi dedim ki kendime hiç boşuna umitlenme kizim, mesleğini eline alıp bu evden defolup gitmeden birseylerin degisecegi yok. Sen istediğin kadar güçlü durmaya calis, istediğin kadar çözüm yolu üret kendini biseylere adapte et düşünce anlamında, ve yine yerinde say. Değişmez bu düzen dedim. Inşallah yanılırim. Lütfen yanılayım. Lütfen..bi konuşsanız babanızla hani senin düşüüncen ne gibisinden?
gittiğinizde ya daha kötü olursa diye düşündünüz mü peki :/Bu aksam konuşmaya çalıştım, gidecek miyiz kesin dedim öyle ya istenmedigimiz fazlalık olduğumuz yerde duracak halimiz yok dedi, ama bunu biraz düşünüp söyledi oyle çok kararlı bi şekilde değil. Daha sonra biraz daha konuştuk, ben konuyu uzatmaya çalıştım ama benim çok uykum geldi deyip kalktı. O an vallahi dedim ki kendime hiç boşuna umitlenme kizim, mesleğini eline alıp bu evden defolup gitmeden birseylerin degisecegi yok. Sen istediğin kadar güçlü durmaya calis, istediğin kadar çözüm yolu üret kendini biseylere adapte et düşünce anlamında, ve yine yerinde say. Değişmez bu düzen dedim. Inşallah yanılırim. Lütfen yanılayım. Lütfen..
Düşündüm, ama daha kötü olması da hiçbir şey olmamasindan iyi değil midirgittiğinizde ya daha kötü olursa diye düşündünüz mü peki :/
bazen değildir..Düşündüm, ama daha kötü olması da hiçbir şey olmamasindan iyi değil midir
Off hayırlısı..bazen değildir..
hayırlısı canım benim.. senin bölüm nedir?Off hayırlısı..
Allahım benimde annem babam ayrıydı ama ölmedim hala yasıyorum evlendim colugum cocugum oldu bitti gitti tamam ilk zamanlar zor oluyo ama alısırdın insanoglu nelere alısmıyo kardes ya gün gelicek unutucaksın herseyi kendi cocuklarının derdine düsüceksin kararlarına saygı duy sen artık kücük diilsin kiminle kalsan olurr öbürünüde zaten görürsün pek bisey degismiyo anlıycan hergün hır gür kavga gürültü olucana belki böylesi hayırlı herseyde bi hayırr vardır üzülme artık hersey olucana varır arkadasına gelince su sıkıntını yakın arkadasınsa zaten biliyodur bide böyle sacma biseyle canını sıkıyosa o zaten senin dostun diil kurtul gitsin Allah sabır versinGercekten hayatımın en kötü dönemlerinden birini yaşıyorum. Nasıl çıkarmam gerek kendimi en dipten? Hata yapmaya en meyilli zamanımdayım. Toparlanmam gerek ama benim kolumu kaldıracak halim dahi yok. Bakışlarım daha hüzünlü daha donuk, ses tonum daha yumuşak. Kendimi yemeye verdim sürekli yiyorum. Çıkarın beni lütfen birseyler söyleyin
Tıp canımhayırlısı canım benim.. senin bölüm nedir?
Konunun devamında daha detaylı anlattım aslında ben zaten boşanmaları taraftarıyım.. Ben de öyle diyorum böyle olup her gun kavga sıkıntı içinde yaşamaktansa bi iki ay üzülürüm gecer. Annemi de görürüm sık sık. Bu zamana kadar cesaret edememisler artık bitsin istiyorum ben de. Ama onlar bi adım atmıyorlar sinirleniyorum üzülüyorum kendi içimde. Yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum. Arkadaş konusuna burada daha iyi kanaat getirdim o benim dostum değilmiş zayen dostluk iyi günde yaptığı iyiliklerde belli olmuyor, bencil insanla uğrasması çok zor bencil kimseyi dahil etmiycem artık hayatıma öyle bi karar aldım. BakalımAllahım benimde annem babam ayrıydı ama ölmedim hala yasıyorum evlendim colugum cocugum oldu bitti gitti tamam ilk zamanlar zor oluyo ama alısırdın insanoglu nelere alısmıyo kardes ya gün gelicek unutucaksın herseyi kendi cocuklarının derdine düsüceksin kararlarına saygı duy sen artık kücük diilsin kiminle kalsan olurr öbürünüde zaten görürsün pek bisey degismiyo anlıycan hergün hır gür kavga gürültü olucana belki böylesi hayırlı herseyde bi hayırr vardır üzülme artık hersey olucana varır arkadasına gelince su sıkıntını yakın arkadasınsa zaten biliyodur bide böyle sacma biseyle canını sıkıyosa o zaten senin dostun diil kurtul gitsin Allah sabır versin
çok güzell, geleceğii garanti bir bölüm neyse ki. tebrik ediyorum seni sıkııntılı bir aileden tıp kazanmak zordur. helal olsun :)Tıp canımçok güzel bu emojiler ya yüzümü güldüren tek şey oldu kaç gündür
Eğitim konusuna acayip önem verirler, ben de onlar kavga ettikçe kendimi başarılı olmaya adadım. Daha bişey yapmış başarmış saymıyorum kendimi gün gelecek en iyi cerrahlardan bi tanesi ben olucam inşallahçok güzell, geleceğii garanti bir bölüm neyse ki. tebrik ediyorum seni sıkııntılı bir aileden tıp kazanmak zordur. helal olsun :)
Yeni görüyorum bunu yahu. Bak bugün bi söz okudum, sen de oku istedim madem sen de diptesin. "Dünya yuvarlaktır. Hayat da öyle. En dibi aynı zamanda en yükseğidir hayatın."ben de dipteyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?