- 27 Şubat 2013
- 6.205
- 14.952
- 498
- Konu Sahibi ceviz_kabugu
-
Cok normal bi durum 6-7 derste bile stop ettirmisligim vardi merak etme ogreneceksin azimli olKızlar merhaba, pazartesi günü sürüş derslerine başladım bugün üçüncü dersim oldu haftada 3 gün alıyorum.
Yalnız sorunum şu, 3. gün dahi sürekli stop ettirdiğim anlar oldu moralim bozuldu falan. Hocamı değiştirmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Ben iyi şeyler yapınca tamam aferin bilmem ne ama hata yapınca oflamaya kafasını çevirmeye başlıyor trip atıyor falan. Beni daha da demoralize ediyor bi süre hatamdan kalkamıyorum.
Bugün en son tak etti dedim bırakıyorum ben yapamıyorum diye. Yok hayır öğrencen öyle şey olmaz diye biraz yumuşadı ama ben hep onun stresini mi çekicem dedim kendi kendime.. Beni dinlemiyosun diye kzıyo bana diyorum dinliyorum ama nedense ayağımı hareket ettirirken yakalayamıyorum kavrama noktasını stop ediyor diyorum. Bana bir de diyo okumuş etmişsin kaçıncı deneme bu. En son dedim ne alaka okumuş olmakla. Bir de bir ara sordum dedim hangi viteste kaldığımı unutuyorum bakmadan nasıl daha kolay hatırlarım diye. Ben senin beynini açıp koyamam ya dedi. İnsan varsa da ben bilmiyorum falan der hani..
Hocam 55 yaşında erkek. Kadın hocalar daha mı anlayışlı oluyor? Ne yapcağımı şaşırdım...Lütfen yardım
Kesinlikle değiştir bunu sen. Böyle hoca mı olur. Kesin profesyonel bile değil, emekli olmuş, karısı evde oturup başımı şişirme demiş, kahvede oturacağına bu işe girmiş. Hiç katlanılmaz. İnsanlar niye kocasından babasından öğrenmiyor da para veriyor hocalara? Böyle davranmasın diye, profesyonel olsun diye...
Benimki de aynı bende üçüncü derse giricem hayatımda hiç kullanmadım diyorum ama anlamıyor adamın bağırması dan strese giriyorum resmen hatta bana da sen üniversite okuyorsun filan diye bağırdı bı ara yaşlıca bir adam benimki de aynı kişi olabilir mı diye düşündüm yani. Direksiyon günü gelmesin istiyorum hiç biseyden bu kadar illallah etmedim iki günde dersten cikicna her yerim.kasiliuor stres oluyorum. Bacağıma vurdu hatta geçen gün ikinci kullanımında şehrin en kalabalık yerine goturttu kendini kı iş çıkış saatiydi çok kasildim coook
Valla ne diyeyim adam biraz da haklı. Ben de bir iki hafta önce geçtim direksiyon sınavımı...
Açıkçası vitesi bakarak değiştirmek büyük problem yoldan gözünü bir saniye ayırmaman lazım. Tut ki vites değiştirirken önüne bi çocuk fırladı, hadi bakalım... Kimseye de açıklauamazsın vitese bakıyordum onu değiştiriyordum diye
Uslubu hiç hoş değilmiş hocanızın. Ne demek beynini açıp ben koyamamki demek. Zaten bilmediğin bir şeyi öğrenmeye calışıyorsun. Stres altında işin dahada zorlaşır. Bencede değiştirsen çok daha iyi olur hocanı.
Kadın hocalar daha kotu bence. Onların sabrı hiç yok. Ben de aynu durumda kaldım, Stres yaptıkça daha cok başarısız oldum derslerde. Ağladım hatta birgün ben bırakıyorum sürmeyeceğim diye. Aynen seninki gibi olur mu öyle sey falan dediler. Sonra 3 ayrı erkek hocadan ders aldım, emekli öğretmenlerdi ve insan psikolojisinden iyi anlıyorlardı belli. Kötü bile sürsem olsun boşver takma daha kaç saat sürdün normaldir diyorlardı. Bunlar sayesinde sınavı hatasız geçtim, benim gecemeyecegime inanan hocalara da kapak olduInsan bu kadar yanindakinin moralini bozabilir mi bilemiyorum. Sanki araba kullanmayı biliyormuşuz da gelmişiz oraya..
keşke otomatik olsaydı kursta..ben yeni otomatik ehliyet aldım zaten güç bela öğre dim bir de manuel alsaydım vahimdi bende durum...bence kesinlikle değiştir hocanı..benim hocamda sinirli vs değildi gayet kibardı ama aşırı takıntılı ve titizdi..gereksiz ayrıntılarla vakit kaybettiriyordu bana..son dersimi bayan bir hocadan aldım..o kadar verimli geçtiki o ders..baştan o hocayla çalışsam çok daha iyi olacaktı benim için..şu an pretiğimi arttırmak için ders alıyorum yine o bayan hocayı istedim...bence hocayla elektriğinizin tutması çok önemli..bir ders daha kaybetmeden konuşun değiştirin hocanızı..Onun için geç oldu kursta otomatik yokmuş. Ehliyeti alacak kadar idare edeyim kendi arabamı otomatik alıcam zaten.
Kızlar merhaba, pazartesi günü sürüş derslerine başladım bugün üçüncü dersim oldu haftada 3 gün alıyorum.
Yalnız sorunum şu, 3. gün dahi sürekli stop ettirdiğim anlar oldu moralim bozuldu falan. Hocamı değiştirmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Ben iyi şeyler yapınca tamam aferin bilmem ne ama hata yapınca oflamaya kafasını çevirmeye başlıyor trip atıyor falan. Beni daha da demoralize ediyor bi süre hatamdan kalkamıyorum.
Bugün en son tak etti dedim bırakıyorum ben yapamıyorum diye. Yok hayır öğrencen öyle şey olmaz diye biraz yumuşadı ama ben hep onun stresini mi çekicem dedim kendi kendime.. Beni dinlemiyosun diye kzıyo bana diyorum dinliyorum ama nedense ayağımı hareket ettirirken yakalayamıyorum kavrama noktasını stop ediyor diyorum. Bana bir de diyo okumuş etmişsin kaçıncı deneme bu. En son dedim ne alaka okumuş olmakla. Bir de bir ara sordum dedim hangi viteste kaldığımı unutuyorum bakmadan nasıl daha kolay hatırlarım diye. Ben senin beynini açıp koyamam ya dedi. İnsan varsa da ben bilmiyorum falan der hani..
Hocam 55 yaşında erkek. Kadın hocalar daha mı anlayışlı oluyor? Ne yapcağımı şaşırdım...Lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?