frenle gazi ayırt edemiyorum bu normal mi ya ? Daha dikiz aynasının arabanin içindeki ayna olduğunu yeni öğrendim. Diğerleri yan ayna oluyormuş. Yapabilirim insallah inşallah inşallahFren yerine gaza basmak cidden dert. Ama ilk hatada pes etmen yersiz. Gerekirse daha fazla ders alirsin. Ben de ilk derste baya iyi yorum almistim ama 30 ders daha almam gerekti heyecanli halim yuzunden
Yurt disindayim zor biraz ehliyet isi burada. Su an ehliyetimi aldim rahat rahat kullaniyorumbenim gibi korkak yaptiysa herkes yapar.
Ben yasli ninelere falan bakip motive oluyordum
Onlar yapiyorsa ben niye yapamayayim diye.
Ya alisinca ayaklar ayirt ediyo onufrenle gazi ayırt edemiyorum bu normal mi ya ? Daha dikiz aynasının arabanin içindeki ayna olduğunu yeni öğrendim. Diğerleri yan ayna oluyormuş. Yapabilirim insallah inşallah inşallah
Şimdi ben sana direksiyon dersi alıyorum daha 2. Dersimde fren yerine gaza bastım,ben bu işi beceremeyeceğim. Desem...
Sende bana gülerek daha 2 ders almışsın,İlk hatada nasıl yapamam dersin? Demez misin?
Bu gaz fren olayından hata yapmamış birileri var mıdır acaba?
Takma bu kadar henüz çok başındasın.
Ben ne hatalar yaptım anlatsam kahkaha atarsın
normal bir kadının..
bana denk gelmezki böyle hıyarlar
Sık sık kullanarak geçecek canım.Eşinle boş bir alanda sürekli dur kalk yap sürekli yap ama arabanın motorunu bağırtmayana,yanında oturan kişiyi arabayı durdurur ken sarsmayana kadar.Yokus yukarı kaydırma dan kalkmayı dene sürekli.Eşim bana bir ay sadece dur kalk yaptırmıştı.Deli olmuştum.Bunları sıkıntı sız yapınca kendine kısa bir güzergah belirle eşinle her gün oraya git gel bir kaç kere , arabayı tanı zamanla alışıyor insan.
Fobiyi yenmenin tek yolu daha cok ustune gitmektir. Ilk dersmis daha zaten. Bir de trafik isi zaten tehlikeli. Yani 30 yıllık surucu olduğunuzda da böyle sorunlar yasayacaksiniz. O yuzden bunu bastan kabullenin. En iyi sekilde, kurallara en uygun sekilde sürmeyi öğrenince minimuma düşürürsünüz hata oraninizi. Gaz/fren karmasasi kullanmayi tam anlamıyla öğrenince ortadan kalkiyor merak etmeyin.
teşekkür ederim. Umarım bir an önce hallederim. Çok istiyorum çünkü ehliyet almayı.
Ehliyet almak bayağı zorlaşmış herhalde.Umarım sıkıntısız alırsınız.Ben aldığım da okadar zor değildi ama arka koltukta üç adam sürekli beni konuşturdu,dikkatimi dağıtmaya çalıştı ilk ismimin seceresini bile anlatırdılar bana gıcıklar.Şerit değiştirirken bir kere sinyal lambasını yakmayı unuttum diye puan kırmışlardı.Çok dikkat li olmak lazım.İnşallah sıkıtısız alırsınız.ehliyetimi alayim da nasip olursa bol bol egzersiz yapıp kullanacağım arabayı. Kendimden emin olana kadar trafiğe çıkmam.
Ben senelerdir manuel vites araba kullaniyorum,dun ilk defa fren diye gaza bastim yanlislikla. Yani seni rahtlatir mi bilmiyorum ama bu yorumu gorunce yazmak istedim.ay lütfen anlat. Bir kaç arkadaşıma anlattım bana araba değil at al kendine o daha güvenli, en azından at ne yapmayacağını bilir falan dediler. Bu hatanın normal olduğunu bilmeye ihtiyacım var. Kendime kızıyorum ben sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?