- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.196
- 448
Çok geçmiş olsun.Hoca sizin sürüşunüzü beğenmiş ama tek dersle sınava girmişseniz bu sonuç normal çünkü ne olursa olsun tek dersle olmaz.Hoca burda hatalı size boşuna gaz vermiş.Çarşamba günü ilk direksiyon dersim vardı. Harika geçti. Hoca algılaman çok yüksek çabuk öğreniyorsun normal bir kadının 12. Derste geldiği konuma sen ilk derste ulaştın dedi. Çok güzel şeyler söyledi. İnanılmaz motive oldum.
Bugün ikinci dersimi aldım. Araba sürmeye başladım. Arkamda üç sürücü adayı yan koltukta hocam. Otobüs çıktı ben tali yolda beklerken. Fren yerine aniden gaza bastım. Sonra çok korktum bi daha fren yapmak istedim yine gaza bastım. Kabus gibiydi. Otobüs geçti ama hala gaza basıyorum. Sonra freni buldum bastım aniden arabadaki herkes sarsıldı.
Ben bu işi beceremeyecek gibiyim. Hevesim kaçtı( balonum patladı resmen. Üniversitede sınıf arkadaşım bi kadının fren yerine gaza basması yüzünden vefat etti. Bütün felaket senaryolarım tetikte. Eşimden korkmasam geri adım atacağım çünkü bana ehliyet alamazsın demişti.
Hoca sen çok hırslı bir kadınsın , ilk seferde kesin alırsın ehliyetini ama sakin olmazsan sen sürücü olamazsın dedi.
Eşim sakinleştirici bi ilaç verebilirim sana derse başlamadan dedi. Pazar günü 3. Dersim. Ben nasıl yeneceğim bu fobimi. Otobüs çok büyüktü bu arada((
cok cabuk gaza geliyirsun daha ogrenme yolundasin hocada cok sacma yargilsra variyir hemenÇarşamba günü ilk direksiyon dersim vardı. Harika geçti. Hoca algılaman çok yüksek çabuk öğreniyorsun normal bir kadının 12. Derste geldiği konuma sen ilk derste ulaştın dedi. Çok güzel şeyler söyledi. İnanılmaz motive oldum.
Bugün ikinci dersimi aldım. Araba sürmeye başladım. Arkamda üç sürücü adayı yan koltukta hocam. Otobüs çıktı ben tali yolda beklerken. Fren yerine aniden gaza bastım. Sonra çok korktum bi daha fren yapmak istedim yine gaza bastım. Kabus gibiydi. Otobüs geçti ama hala gaza basıyorum. Sonra freni buldum bastım aniden arabadaki herkes sarsıldı.
Ben bu işi beceremeyecek gibiyim. Hevesim kaçtı( balonum patladı resmen. Üniversitede sınıf arkadaşım bi kadının fren yerine gaza basması yüzünden vefat etti. Bütün felaket senaryolarım tetikte. Eşimden korkmasam geri adım atacağım çünkü bana ehliyet alamazsın demişti.
Hoca sen çok hırslı bir kadınsın , ilk seferde kesin alırsın ehliyetini ama sakin olmazsan sen sürücü olamazsın dedi.
Eşim sakinleştirici bi ilaç verebilirim sana derse başlamadan dedi. Pazar günü 3. Dersim. Ben nasıl yeneceğim bu fobimi. Otobüs çok büyüktü bu arada((
Daha ikinci dersinde böyle şeylerin olması normal ki .ay lütfen anlat. Bir kaç arkadaşıma anlattım bana araba değil at al kendine o daha güvenli, en azından at ne yapmayacağını bilir falan dediler. Bu hatanın normal olduğunu bilmeye ihtiyacım var. Kendime kızıyorum ben sürekli
Sürücü kursları direksiyon derslerini akan trafikte veriyor .Ben de suna takıldım. 2. Derste hemen trafiğe çıkmak nedir. Keşke trafik olmayan yerde biraz alıştırma yapsaymissiniz. Esim ilk 1 ay beni kapanmis bir alisveris magazasinin park yerinde calistirmisti. Saga don sola don yapmistim bol bol. Sonra trafige cikmaya baslamistik ki araba sürmeyi hiç sevmem, ben yaptiysam hwekes yapar.
Bi noktadan sonra araba sürmek istemsiz bir eyleme dönüşüyor. Merak etmeyin yani ilerde gaz fren karışmaz.
Çarşamba günü ilk direksiyon dersim vardı. Harika geçti. Hoca algılaman çok yüksek çabuk öğreniyorsun normal bir kadının 12. Derste geldiği konuma sen ilk derste ulaştın dedi. Çok güzel şeyler söyledi. İnanılmaz motive oldum.
Tamam anlatayım kemerleri bağlayın lütfenay lütfen anlat. Bir kaç arkadaşıma anlattım bana araba değil at al kendine o daha güvenli, en azından at ne yapmayacağını bilir falan dediler. Bu hatanın normal olduğunu bilmeye ihtiyacım var. Kendime kızıyorum ben sürekli
Çarşamba günü ilk direksiyon dersim vardı. Harika geçti. Hoca algılaman çok yüksek çabuk öğreniyorsun normal bir kadının 12. Derste geldiği konuma sen ilk derste ulaştın dedi. Çok güzel şeyler söyledi. İnanılmaz motive oldum.
ay yok aynı cümleyi bugün ben de kurabilirdim . Bi kadının 12. Dersiydi. Siyah bi çizgiye 10 kere denedi onunda da basamadı. Sabırla bekledik onu. Hoca sinirlerini aldırmış resmen. Kolay değil bence.
Ben de suna takıldım. 2. Derste hemen trafiğe çıkmak nedir. Keşke trafik olmayan yerde biraz alıştırma yapsaymissiniz. Esim ilk 1 ay beni kapanmis bir alisveris magazasinin park yerinde calistirmisti. Saga don sola don yapmistim bol bol. Sonra trafige cikmaya baslamistik ki araba sürmeyi hiç sevmem, ben yaptiysam hwekes yapar.
Bi noktadan sonra araba sürmek istemsiz bir eyleme dönüşüyor. Merak etmeyin yani ilerde gaz fren karışmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?