Direksiyon Sinavi 😩

dark3234

Hoşgeldin meleğim kalbime :)
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
824
416
133
Kizlar bana destek olun 3 yildir arac kullaniyorum ( kullaniyorum derken arac bilgim mevcut yogun trafige cikmadim ara sokaklarda falan surme deneyimim var ) ama ehliyette 2 . kez kaldim 1. de paralel parkda dubaya deymem 2. sinavda L parkta onsag tekerim kaldirima deymis umudumu yitiriyorum vazmigecsem acaba diyorum bide hamileyim cok stres yaptim bu isi nolcak boyle

Son düzenleme:
Hiç sıkıntı yapma canımm.ömrümde araba kullanmamıştım ben.2 kere kaldım sınavdan birinde dubaya değdim diye.diğerinde hayırlı olsun dediler geçtin.evrakları ne zaman halledelim diye kursa sordum kalmışsınz dediler ben şok.moral bozukluğu stresle girdim 3. Sınava sıfır hatayla geçtim.bazen şanssızlık oluyo heyecan faktörü falan.derin bi nefes al gir sınavına Allahın izniyle geçersin daha önceden deneyiminde varmış hem

Direksiyon sinavinda ozellikle parklarda bazi seyleri ezberleyeceksiniz. Sunu gorunce tam sag, sunu yapinca tam sol diye ezberlemeniz bir de parklari iyi pratik yapmaniz lazim. Imkan varsa sinava gireceginiz aracla birkac saat ders alin

4 yıldır nerdeyse araç kullanıyorum parkta hala sorunluyum işin şakası soğuk kanlı ve kendinden emin olursan bu sefer yapıcam inancı ile girersen sınava eminim başarılı olursun

Bence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ha birde ehliyetsiz direksiyona gecmeyin. Ulkemizde yeterince trafik canavari var. Siz kusur kalin.
Ne kadar acımasızsınız herkes mükemmel konuşuyor çünkü haklısınız... türkçe öğrenin diyene kadar türkçe klavye kullanımı hassasiyetini göstermiş olsaydınız keşke ...

Ehliyetiniz yoksa araç kullanmayın. Demek ki araç kullanacak seviyede değilsiniz ki size ehliyet vermemişler. Kendinize ya da daha kötüsü bir başkasına zarar verebilirsiniz.

Ayrıca park edemeyene ehliyet vermemeleri de güzelmiş. Gına geldi üç araçlık yere yamuk yumuk girenlerden.

Bence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ha birde ehliyetsiz direksiyona gecmeyin. Ulkemizde yeterince trafik canavari var. Siz kusur kalin.
Hay ağzın bal yesin be!
Ehliyeti alanları görüyoruz, hergün bir tanesinden hem canımı hem arabamı kurtarmaya çalışıyorum.

Siz de lütfen (en azından) -de -da kullanımına dikkat edin. İnsanlara bu konuda ders verirken kendinize dönüp bakmadan ‘birde’ yazmışsınız, o ‘bir de’ olacak. Madem bilmişlik taslıyorsunuz sizin yazdıklarınızda da bu bilmişliği uyguladığınızı görmek isteriz İnsanların üzerine gitmek için her yolu deniyorsunuz :) Tebrikler! En mükemmel sizsiniz.

Geçtiğimiz cumartesi günü sınavım vardı ben de kaldım çok moralim bozuldu. Hatta bununla ilgili bir konum var. :) Geçeceğiz ama inşallah. Bozmayalım moralimizi

Ne kadar acımasızsınız herkes mükemmel konuşuyor çünkü haklısınız... türkçe öğrenin diyene kadar türkçe klavye kullanımı hassasiyetini göstermiş olsaydınız keşke ...

Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe

Getir alnında öpecem

Ah be yavrum bu Türkçe itemini keşke doğru konuştuğunu zannedenlere yapsaydın benim gözümde bende dahil kimse düzgün konuşamıyor benim öyle bir iddam yoktu ! Yanlış kapı

Ben park ederken hocam arka kapi kolunun ortasini dubaya kadar getir ole içeri sokmaya başla demisti o sekilde ogrenmistim ve tek 2hamlede giriyordum bide benim zamanimda cok kolaydı öğleden sonra girmistim hocam yardim etmişti cok fazla bana

Bende dün 3. Kere kaldım nolucak üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…