Direksiyon sinavinda ozellikle parklarda bazi seyleri ezberleyeceksiniz. Sunu gorunce tam sag, sunu yapinca tam sol diye ezberlemeniz bir de parklari iyi pratik yapmaniz lazim. Imkan varsa sinava gireceginiz aracla birkac saat ders alinKizlar bana destek olun 3 yildir arac kullaniyorum ara sokaklarda ama ehliyette 2 . kez kaldim 1. de paralel parkda dubaya deymem 2. sinavda L parkta onsag tekerim kaldirima deymis umudumu yitiriyorum vazmigecsem acaba diyorum bide hamileyim cok stres yaptim bu isi nolcak boyle
Ne kadar acımasızsınız herkes mükemmel konuşuyor çünkü haklısınız... türkçe öğrenin diyene kadar türkçe klavye kullanımı hassasiyetini göstermiş olsaydınız keşke ...Bence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ha birde ehliyetsiz direksiyona gecmeyin. Ulkemizde yeterince trafik canavari var. Siz kusur kalin.
Kizlar bana destek olun 3 yildir arac kullaniyorum ara sokaklarda ama ehliyette 2 . kez kaldim 1. de paralel parkda dubaya deymem 2. sinavda L parkta onsag tekerim kaldirima deymis umudumu yitiriyorum vazmigecsem acaba diyorum bide hamileyim cok stres yaptim bu isi nolcak boyle
Hay ağzın bal yesin be!Bence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ha birde ehliyetsiz direksiyona gecmeyin. Ulkemizde yeterince trafik canavari var. Siz kusur kalin.
Siz de lütfen (en azından) -de -da kullanımına dikkat edin. İnsanlara bu konuda ders verirken kendinize dönüp bakmadan ‘birde’ yazmışsınız, o ‘bir de’ olacak. Madem bilmişlik taslıyorsunuz sizin yazdıklarınızda da bu bilmişliği uyguladığınızı görmek isterizBence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ne kadar acımasızsınız herkes mükemmel konuşuyor çünkü haklısınız... türkçe öğrenin diyene kadar türkçe klavye kullanımı hassasiyetini göstermiş olsaydınız keşke ...
Getir alnında öpecemSiz de lütfen (en azından) -de -da kullanımına dikkat edin. İnsanlara bu konuda ders verirken kendinize dönüp bakmadan ‘birde’ yazmışsınız, o ‘bir de’ olacak. Madem bilmişlik taslıyorsunuz sizin yazdıklarınızda da bu bilmişliği uyguladığınızı görmek isterizİnsanların üzerine gitmek için her yolu deniyorsunuz :) Tebrikler! En mükemmel sizsiniz.
Neden aşşağlıyosun kızı.sen kendine bak onceBence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ah be yavrum bu Türkçe itemini keşke doğru konuştuğunu zannedenlere yapsaydın benim gözümde bende dahil kimse düzgün konuşamıyor benim öyle bir iddam yoktu ! Yanlış kapıTürkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe -Türkçe
Ben park ederken hocam arka kapi kolunun ortasini dubaya kadar getir ole içeri sokmaya başla demisti o sekilde ogrenmistim ve tek 2hamlede giriyordum bide benim zamanimda cok kolaydı öğleden sonra girmistim hocam yardim etmişti cok fazla banaKizlar bana destek olun 3 yildir arac kullaniyorum ara sokaklarda ama ehliyette 2 . kez kaldim 1. de paralel parkda dubaya deymem 2. sinavda L parkta onsag tekerim kaldirima deymis umudumu yitiriyorum vazmigecsem acaba diyorum bide hamileyim cok stres yaptim bu isi nolcak boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?