Direksiyon Sinavi 😩

ay duymaz olaydım kalpten götürecen beni anacım

İyi de bunları yapamayan araç kullanamıyordur ki zaten. Tek seferde park etmek zorundasınız trafiği engellememek için, yokuşta doğru kalkmak zorundasınız herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek ve trafiği engellememek için. Sinyalinizi vermelisiniz, geri gidebilmelisiniz. Bunlar araç kullanmanın temel becerileri zaten. Korkacak bir şey yok.

sende dedigimi anlamiyorsun heralde ben bunun suc oldugunu zaten biliyorum ki esim yanimda gozetimli suruyorum ayrica siz (Ayrıca park edemeyene ehliyet vermemeleri de güzelmiş.) dediginiz icin o sinvada parklar ezberle yapiliyor sinavi gecince supermi olduklarini saniyorsunuz diyorum.

Park ezbere yapılır, araç ezbere kullanılır zaten. Park ederken, frene basarken, sinyal verirken, vites değiştirirken düşünmezsiniz. Otomatik hareketlerdir. Öyle olmasa araç kullanırken konuşamaz, müzik dinleyemezdik.

Ülkemizde yanınızda biri olsa dahi trafiğe açık alanda ehliyetsiz araç kullanmak suçtur. Ha diyorsanız ki bir kazaya karıştığımda hemen yer değiştirip başka bir suç daha işleyeceğim, o ayrı mesele.

Araba sürerken takınılan tavir heyecansız olmak bence daha önemli dikkat ten bahsediyorum. Hiç birimz ehliyeti alınca muntazam parklar yapmayacağız heleki iki duba arasına, asla dar yerlere girmeye zorlamayacagiz. Bunu hocalarda biliyor ben ilk girişimde aldım iki kere hata yaptm küçük te olsa ama her seferinde toparlamayi bildim zaten hocalar sürekli konusturup dikkat dağıtıyor yaptığım hataya rağmen hoca bana çok dikkatlisin o kadar uğraştm dikkatini dağıtmak için ama sen hep yoldaydin dedi evet bende dubaya vurmustum azck ucundan bu sefer girisinzde sanki yıllardır şoförlük yapiyormscSina kendinize güvenin ve rahat girin inşallah alacaksnz.

park ederken kendi aracinda manevra hakkin var ayrica 3 adam icerse sizi dikizlemiyor yada ilkdefa surucu kursundan egitim almis insanin hatalari olur .ya ehliyeti alinca insanlar otobana akalim orasi senin burasi benim gezmiyor zaten birseyleri deneyimleyerek usta olursun hatalarinda olur

insallah tesekkur ederim

6 yıldır araba kullanıyorum ama gel gör ki park etme sorunum hala var
Ayrıca şuan sınavları çok zorluyorlar.
Ben şuan almaya kalksam geçemezdim eminim

3 yildir arac kullaniyorsun ama sinavlardan kaldin, ehliyetsiz arac kullaniyorsun yani dogru mu anladim?

kursta direksiyon dersi aldigim donemde ders disinda babamin arabasiyla bile calismadim henuz ehliyetim yok diye. bilmem anlatabildim mi?

Direksiyon sınavları iyice para tuzağına dönüştü malesef
Sırf bırakmak yeniden sınav yapıp para kazanmak için sürekli öğrenci bırakıyorlar artık

park ezberemi yapilir birakin Allah askina park yaptigimiz alanda yer cizgilerini veya direklerini kafamizda isretleyip sinavda hatasiz gecmeye calisiyoruz gunluk hayatta yerlerde cizgilermi oluyor :S

işte o anki heyecan çok farklı normal de kurtsa rahat rahat yapıyorum ama o anki heyecan bomm

3 yildir arac kullaniyorsun ama sinavlardan kaldin, ehliyetsiz arac kullaniyorsun yani dogru mu anladim?

kursta direksiyon dersi aldigim donemde ders disinda babamin arabasiyla bile calismadim henuz ehliyetim yok diye. bilmem anlatabildim mi?
kullaniyorum derken sehir ici akan trafige girmedim arac bilgim var vitese gecirmeler direksiyon yol hakimiyeti gibi evet kaldim 2. kez kaldirima ve dubaya deymekten

bu arada o sizin tercihiniz saygi duyarim ben yaptigim davranis cok dogru herkez yapsin diyede bagirmiyorum burda

6 yıldır araba kullanıyorum ama gel gör ki park etme sorunum hala var
Ayrıca şuan sınavları çok zorluyorlar.
Ben şuan almaya kalksam geçemezdim eminim
aaaa birilerine gore sizde araba kullanmamalisiniz anasinin karninda ogrenip gelenler ancak trafikde yer alabilirler lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…