İyide konu ne şuan? Siz ne meraklısınız haddiniz olmayan şeylere karışmaya terbiye vermeye? Sen nesin tahsilin ne ? Sanki kendisi cerrah olmuş uzman olmuş :) komiksinizBence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ha birde ehliyetsiz direksiyona gecmeyin. Ulkemizde yeterince trafik canavari var. Siz kusur kalin.
var canim arabayi kullanipda alamamak nolcak simdi diye diye kafa etini yedim yeminle 3.ye sıkı calisip alicam insallahhhHiç sıkıntı yapma canımm.ömrümde araba kullanmamıştım ben.2 kere kaldım sınavdan birinde dubaya değdim diye.diğerinde hayırlı olsun dediler geçtin.evrakları ne zaman halledelim diye kursa sordum kalmışsınz dediler ben şok.moral bozukluğu stresle girdim 3. Sınava sıfır hatayla geçtim.bazen şanssızlık oluyo heyecan faktörü falan.derin bi nefes al gir sınavına Allahın izniyle geçersin daha önceden deneyiminde varmış hem
ewet birseyleri yanlis ezberledigim kesin yoksa tarife gore ilerlemistim ki son parkurda oldu bi hataDireksiyon sinavinda ozellikle parklarda bazi seyleri ezberleyeceksiniz. Sunu gorunce tam sag, sunu yapinca tam sol diye ezberlemeniz bir de parklari iyi pratik yapmaniz lazim. Imkan varsa sinava gireceginiz aracla birkac saat ders alin
zaten 2 hakkim kaldi hak etmiyorsam kalirimda siz o sinavi gecenlerin super sofor falanmi zannediyorsunuz trafikde en iyi araba suruyorum diyenlerin daha cok kaza yaptiklarini hep okudum Allah gostermesin kimse kimseye bilerek zarar vermek istemezEhliyetiniz yoksa araç kullanmayın. Demek ki araç kullanacak seviyede değilsiniz ki size ehliyet vermemişler. Kendinize ya da daha kötüsü bir başkasına zarar verebilirsiniz.
Ayrıca park edemeyene ehliyet vermemeleri de güzelmiş. Gına geldi üç araçlık yere yamuk yumuk girenlerden.
roman yazmayi falan dusunmuyorum canim bir derdim var bolumunde dertlesiyorum kose yazarimiyim ki bendeki turkceyi elestiriyorsun sirf laf olsun gelmis edebiyatci bol kitap dergi makale ol ordaki insanlara kafa patlat sen benimki zaman kaybi olurBence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
Ha birde ehliyetsiz direksiyona gecmeyin. Ulkemizde yeterince trafik canavari var. Siz kusur kalin.
cok haklisin galiba sartlandiriyorum kendimi illa olucak diyeYa kusura bakmayın da demek ki geçmemeniz gerekiyomuş. Bol bol pratik yapın sonuçta kariyerinize taksici olarak devam etme hayaliniz yoksa bu kadar stres yapmanıza lüzum da yok siz böyle her şeye stres olursanız işiniz zor.
Sende yine araba kullanacak cesaret varmış ben ehliyet aldım ama kullanamıyorumKizlar bana destek olun 3 yildir arac kullaniyorum ara sokaklarda ama ehliyette 2 . kez kaldim 1. de paralel parkda dubaya deymem 2. sinavda L parkta onsag tekerim kaldirima deymis umudumu yitiriyorum vazmigecsem acaba diyorum bide hamileyim cok stres yaptim bu isi nolcak boyle
siz neden kaldiniz gecmis olsunGeçtiğimiz cumartesi günü sınavım vardı ben de kaldım çok moralim bozuldu. Hatta bununla ilgili bir konum var. :) Geçeceğiz ama inşallah. Bozmayalım moralimizi
hadi ya 4.stres yok ozaman neden kaldiniz valla dunyanin sonu degil aslinda bende rahat olmak istiyorumBende dün 3. Kere kaldım nolucak üzülme
mecbur kalinca kullaniyorsun canim anneyim ben cocugun hastaliniyor kocan isde ailen uzak illerde olunca yapmaliyim diyorsunSende yine araba kullanacak cesaret varmış ben ehliyet aldım ama kullanamıyorumsınav yüzünden vazgeçme
kadın güzel bir şey sormuş tükrçe ile ne alakaya lütfen konuya odaklanın kadın derdini açtı bize terlemenin yada kalp kırmanın ne anlamı var. Onun türçe dersine gereği yok bence sizin derse ihtiyacınız varBence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
eskiden cok kolaymis almasi park geri gel arabaya hakimiyet falan geciyormussun simdi biraz kasiyorlar insallah atlatirsin bende yakarsam dosyayi 2. bilmiyorum dener miyim maddi anlamdada yikimDur beni de korkutma bende yeni yazıldım gidiyorum kursa ve bu 2. dosyam 2015 de girdim ve 4 kere kaldım dosyam yandı. Şimdi bu ikinci eğer bu sefer de alamassam çıldırrım galiba
niey aynı yokmu yine iki duba arasına park iki duba arası 25 mt geri gelme ve rampa çıkma yok mu abo zorsa bittim desene yok valla bu sefer araba alır kaçak gezerimeskiden cok kolaymis almasi park geri gel arabaya hakimiyet falan geciyormussun simdi biraz kasiyorlar insallah atlatirsin bende yakarsam dosyayi 2. bilmiyorum dener miyim maddi anlamdada yikim
size kim veriyor bu hakkı ? nasıl böyle bir yorumda bulunuyorsunuz.Bence vazgecin. Once iyi bir öğretmenden Türkçe dersi alin. Sonra ehliyeti alirsiniz.
bu sinavdaaraba ic dis bilgi geri gelme ,paralel park, yokus kalkis ,L park,ani fren ,1 kezde tur attiriyorlar tumseklerde sehir icinde nasil diye sinyalleri onemsiyorlar 2 kere stop hakkin tek seferde park falan bence cilki cikmisniey aynı yokmu yine iki duba arasına park iki duba arası 25 mt geri gelme ve rampa çıkma yok mu abo zorsa bittim desene yok valla bu sefer araba alır kaçak gezerim
süpersiniz gerçekten yerinde bir yorum oldu.Siz de lütfen (en azından) -de -da kullanımına dikkat edin. İnsanlara bu konuda ders verirken kendinize dönüp bakmadan ‘birde’ yazmışsınız, o ‘bir de’ olacak. Madem bilmişlik taslıyorsunuz sizin yazdıklarınızda da bu bilmişliği uyguladığınızı görmek isterizİnsanların üzerine gitmek için her yolu deniyorsunuz :) Tebrikler! En mükemmel sizsiniz.
ay duymaz olaydım kalpten götürecen beni anacımbu sinavdaaraba ic dis bilgi geri gelme ,paralel park, yokus kalkis ,L park,ani fren ,1 kezde tur attiriyorlar tumseklerde sehir icinde nasil diye sinyalleri onemsiyorlar 2 kere stop hakkin tek seferde park falan bence cilki cikmis
zaten 2 hakkim kaldi hak etmiyorsam kalirimda siz o sinavi gecenlerin super sofor falanmi zannediyorsunuz trafikde en iyi araba suruyorum diyenlerin daha cok kaza yaptiklarini hep okudum Allah gostermesin kimse kimseye bilerek zarar vermek istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?