Direksiyon sinavi

Herşeyde bir hayır vardır birde o yönden bak belki sınavda kalman senin eksiğini görmeni sağlıyor ve çok güzel, çok dikkatli bir şoför olmanı sağlayacak.Sınava girmeden çikolata ye sakinleştiriyor ve en önemlisi kendine güven

Bu sefer gayet guveniyordum sakindim orada çıkan ufak karışıklık şaşırttı beni
Hakkim yanacak

Canım benim dosya yandı üstüne bikere daha kaldım yeter dedim bıraktım. İnsanda heves felan kalmıyor saçma sapan şeylerden kalınıyor. Çok zorlaşmış artık zaten araba fiyatlarıda uçtu hevesimde kalmadı benim. Seni anlıyorum bende ya dosyam yanarsa diye çok stres yaptım ve sonuc kaldım oyuzden ne olucaksa olsun diye gir sınava korkma ve geç. Kalsanda dünyanın sonu değil hayatta cok büyük dertler var ben 5. Kaldığımda hiç takmadım bile demekki hazır değilim ehliyet alsam belkide kaza yapıcam vardır bi hayır dedim ve boşverdim. Biraz daha zaman geçince tekrar deneyeceğim. Hayırlısı olsun hakkında yani yalnız değilsin çoğu kişi kalıyor yeni sistemde

Bende bugün girdim. Arkadaşlarımı ben ikna ettim. Ehliyet almaya teşvik ettim.
Ne oldu sonra onlar geçti ben kaldım.
Bir sonraki gün ise gitmek istemedim.
Sürücü kursunun sahibi içlerinden en iyi benim surdugumu dusunuyordu.
Park kısmında takildim

Suremesem olmuyor diyeceğim ama sürüyorum yeni sistem berbat en ufak şeyden bırakıyorlar bugun çok emindim kazanacagimdan.. tum ümidim kırıldı dünya kadar para döktüm calistigin icin izin sıkıntı oldu bi ton problem yani
Dosya yanınca yazılı sınava tekrar giriyormusun

Haýır yazılı sınava girmiyorsun tekrar direksiyon dersi alıyorsun... bende dün teorik sınava girdim şimdi direksiyon dersleri başlayacak ki ben araba kullanmayı biliyorum 10 senedir kullanıyorum ama yine sınav korkusu var 3 tane adam ensen de olacak illaki heyecan olur hata yapılır ... ben dosya yakacağınızı sanmam son hakkta alırsınız...ufak tefek hatanız varmış madem,telafi edersiniz

ehliyetsiz 10 senedir araba mı kullanıyorsunuz?

Dosya yanmaz ,2. 4 hakki actirirsiniz ders eklettirip ,eksiginiz var demek ki kaldiginiza gore

Ah ah ben de 4.de alabildim.ne çektiğini anlayabiliyorum.ben de her sınavda bambaşka bir yerde kalıyordum.deli oluyordum.sen de hep aynı parkta kalıyormuşsun madem oraya gidip çalışma imkanın varsa defalarca orda çalış.artık uzmanlaş o park yerinde

Lütfen zekanızı sorgulamayın. Direksiyon sunanı hayatınıza yön verecek bir sınav değil. Bende tek seferde alamadım. 5-10 sene öncesi gibi değil artık. Çok dikkat ediyorlar. İnşAllah bir dahakine alırsınız. İnsanların tepkilerini de asla düşünmeyin. 2 ay sonra yanlarından arabayla geçer gidersiniz.

umarim son sansta olur, heyecani en az seviyeye indirmeye calisin,

denetmenle gerekmedikce konusmayin, sinyalleri kesinlikle atlamayin.

ben de birincide kalip, ikinci seferde almistim . fakat bize yaptiklari kural takintisini, gercekte onlarca yillik soforlere yapsalar, eminim yuzde doksaninin ehliyetini ellerinden almak zorunda kalirlar.

beni, yayalara kirmizi isik yanarken ; aheste aheste gecen yayalara yavaslayip yol verdim diye birakmisti, yayalari ezecek miymisim ? halbuki gercek yasamda cogu sofor yayalara, yaya gecidinde bile yol vermiyor..

hakkinizda hayirlisi olsun.

Abim 3 kez dosya yakti hep kalıyordu sinavlardan simdi meslegi bu oldu 5 yildir şoförlük yapıyor. ben dosya yakmadim ama 3. Sinavda geçmiştim. Sinav öncesi kurstaki hocanla konus o da hocalara soyler arkadas heyecanlaniyor falan diye. Bana sinav hocaları heyecan yapma, duyduk guzel kullaniyormussun parkta sıkıntın varmis yardimci oluruz guzelce park edersin demislerdi. Allah razi olsun oyle de oldu. Diger 2 hoca resmen hata yapmam için sert davraniyorlardi onalrin gerginliginden kullandigim arabayi kullanamaz oluyordum. 5 yil oldu ehliyet alali tabi simdi direksiyon sinavinda neler istiyorlar bilmiyorum pek ama heyecan yapma insallah son seferde olsa alirsin

Üzülmen normal ben kaldigimda aglamistim. 4.de gecersin diye dusunuyorum. Zaten her sinavda oncekinden cok daha iyi oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…