- Konu Sahibi honeysuckle
-
Herşeyde bir hayır vardır birde o yönden bak belki sınavda kalman senin eksiğini görmeni sağlıyor ve çok güzel, çok dikkatli bir şoför olmanı sağlayacak.Sınava girmeden çikolata ye sakinleştiriyor ve en önemlisi kendine güvenMerhaba cok sinirim bozuk 3.kez girdiğim direksiyon sınavında maalesef gene kazanamadım
Cokmu salağım bilmiyorum gayet guzelde sürüyordum cok umitliydim giden zamana emeğe paraya aciyorum millet kesin salak diyecek
Son hakkim kaldi ya dosyam yanarsa
Herşeyde bir hayır vardır birde o yönden bak belki sınavda kalman senin eksiğini görmeni sağlıyor ve çok güzel, çok dikkatli bir şoför olmanı sağlayacak.Sınava girmeden çikolata ye sakinleştiriyor ve en önemlisi kendine güven
Bende bugün girdim. Arkadaşlarımı ben ikna ettim. Ehliyet almaya teşvik ettim.Merhaba cok sinirim bozuk 3.kez girdiğim direksiyon sınavında maalesef gene kazanamadım
Cokmu salağım bilmiyorum gayet guzelde sürüyordum cok umitliydim giden zamana emeğe paraya aciyorum millet kesin salak diyecek
Son hakkim kaldi ya dosyam yanarsa
Suremesem olmuyor diyeceğim ama sürüyorum yeni sistem berbat en ufak şeyden bırakıyorlar bugun çok emindim kazanacagimdan.. tum ümidim kırıldı dünya kadar para döktüm calistigin icin izin sıkıntı oldu bi ton problem yani
Dosya yanınca yazılı sınava tekrar giriyormusun
ehliyetsiz 10 senedir araba mı kullanıyorsunuz?Haýır yazılı sınava girmiyorsun tekrar direksiyon dersi alıyorsun... bende dün teorik sınava girdim şimdi direksiyon dersleri başlayacak ki ben araba kullanmayı biliyorum 10 senedir kullanıyorum ama yine sınav korkusu var 3 tane adam ensen de olacak illaki heyecan olur hata yapılır ... ben dosya yakacağınızı sanmam son hakkta alırsınız...ufak tefek hatanız varmış madem,telafi edersiniz
Tam anlamadım acarmisinizDosya yanmaz ,2. 4 hakki actirirsiniz ders eklettirip ,eksiginiz var demek ki kaldiginiza gore
Hep ayni parkta kalıyorumNeyi yapamadın bugüne kadar? Park yokuşta kalkış mı
Teorik sinava girmeden ikibci 4 hak aciliyor ucret ve ders icin kursunuzla konusunTam anlamadım acarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?