- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi honeysuckle
-
Kız ben 4 kere kaldım ne olmuş sonra aldımMerhaba cok sinirim bozuk 3.kez girdiğim direksiyon sınavında maalesef gene kazanamadım
Cokmu salağım bilmiyorum gayet guzelde sürüyordum cok umitliydim giden zamana emeğe paraya aciyorum millet kesin salak diyecek
Son hakkim kaldi ya dosyam yanarsa
Ben de 3. de geçtim gıcıklar yaMerhaba cok sinirim bozuk 3.kez girdiğim direksiyon sınavında maalesef gene kazanamadım
Cokmu salağım bilmiyorum gayet guzelde sürüyordum cok umitliydim giden zamana emeğe paraya aciyorum millet kesin salak diyecek
Başka bir hocadan özel ders almayı deneyin belki sizin hocanız sizin yapabileceğiniz tarzda göstermiyordur. Bizim bir hoca vardı adam milimetrik hesaplarla anlattı parkta hiç sıkıntı olmadan geçtim. Ama evet gerçekten zor park etmek. Dubalara çarpmayacaksın, iki tekerde çizgide olacak falan filan. O yüzden bir hoca ile görüşün özel ders alın bir saat sınav olduğunuz yerde size parketmeyi öğretsin. Geçersiniz. Stres yapmayın. Birde ayna ayarı çok önemli. Aynayı hep aynı şekilde ayarlamanız gerekiyor.Hep ayni parkta kalıyorum
Sabah sabah güldüm Allah ta seni güldürsünKız ben 4 kere kaldım ne olmuş sonra aldım
Başka bir hocadan özel ders almayı deneyin belki sizin hocanız sizin yapabileceğiniz tarzda göstermiyordur. Bizim bir hoca vardı adam milimetrik hesaplarla anlattı parkta hiç sıkıntı olmadan geçtim. Ama evet gerçekten zor park etmek. Dubalara çarpmayacaksın, iki tekerde çizgide olacak falan filan. O yüzden bir hoca ile görüşün özel ders alın bir saat sınav olduğunuz yerde size parketmeyi öğretsin. Geçersiniz. Stres yapmayın. Birde ayna ayarı çok önemli. Aynayı hep aynı şekilde ayarlamanız gerekiyor.
heyecan yapmamaya çalış cnm bende 3. de aldımMerhaba cok sinirim bozuk 3.kez girdiğim direksiyon sınavında maalesef gene kazanamadım
Çok matah bişey yapmışsınız tebrikler.İnsanda biraz yüz kızarması utanma olur.
Böyle düşünme bence sonuncuda alırsın. Bana iyi komisyon geldi öyle yırttım. Sonrasında dosyan yanıyor tekrar sınava giriyorsun ders alıp ama bilgisayar üzerinden değil. Oda 1200 TL falan oluyorSabah sabah güldüm Allah ta seni güldürsün
Benide o korku sardı Peki sonrası nasil oluyor prosedür ne
Çok matah bişey yapmışsınız tebrikler.İnsanda biraz yüz kızarması utanma olur.
Böyle düşünme bence sonuncuda alırsın. Bana iyi komisyon geldi öyle yırttım. Sonrasında dosyan yanıyor tekrar sınava giriyorsun ders alıp ama bilgisayar üzerinden değil. Oda 1200 TL falan oluyor
şunu söyleyeyim sınav komisyonundayım ve park olayını 2 hamlede ben bile zor yapıyorumSanıyorum yeni sistem alsalar çoğunun ehliyeti yanar
Büyüttüğüm icin kaldim zatenBence bu kadar stres yapmayın büyütmeyin gözünüzde.
Çünkü ileride ehliyet alsanız da gerginlikten kullanamazsınız. Dünyanın en sıradan olayıymış gibi davranın .
şunu söyleyeyim sınav komisyonundayım ve park olayını 2 hamlede ben bile zor yapıyorum ☺
Ilkinde dubaya çarptım ikincide tekerlek değdiParkin hangi asamasinda kaliyorsun? Tekerlekler cizgiye mi degmiyor? Cikarken dubalara mi vuruyorsun?
Kaldırıma surttum yaniIlkinde dubaya çarptım ikincide tekerlek değdi
Ilkinde dubaya çarptım ikincide tekerlek değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?