- 3 Eylül 2018
- 247
- 276
- 103
- Konu Sahibi Crescent Blue
-
Evet derslerde hic böyle bu ve benzeri bir durum yasamadim sinav ilk 5 dakikada bitince ben ne yasadim?dedimBahtsız bedevi gibi olmuşsun
Evet tamamen bana birakmis belli ki en azindan benden önce farkeder de frene basar dedim son dk sola cevir dedi ama zaten carpttim o aradaGeçmiş olsun. Yanınızda oturan komisyon odundu heralde kaza halinde müdahale etmemiş.
Sınav hakkınız 4+4 merak etmeyin geçersiniz
Evet büyük bir hasar olmadi ama kötü bittiÇok büyük bişey olmamış çok şükür
Hocayla bol bol pratik yapın
Dersteki hocalar o kadar isteksiz ve verimsiz ki gittigim kurs ciddi sorunlu ne yazik ki...Ben ehliyetimi ilk üç sınavda kalıp dosyam yanmadan önceki son hakkımda almıştım.Bazen oluyor öyle,çok kafanıza takmayın.Hem stres yaptıkça başarı şansı azalıyor ehliyet sınavlarında.
Direksiyon eğitmeni değil de komisyonun oturması zaten senelerdir istenmeyen bir durum da işte böyle gelmiş gidiyor. Hiç üzülmeyin ufak bişey heyecanla neler olmuyor.Evet tamamen bana birakmis belli ki en azindan benden önce farkeder de frene basar dedim son dk sola cevir dedi ama zaten carpttim o arada
Sağolun sanki benim yasadigim cok olmaz gibi genellikle herkes parkta,sinyalde vs kaliyorum diyor ben ilk 5 dk'da yolda kaldim hele o arabadan inip yolun ortasinda birakilmakta ayri bir kötüymüsGeçmiş olsun ya olur öyle
Pratik yapın
Evet baskan yanimdaydi ama herseyi bana birakmisti belli ki.Dideral diye bir ilac da aldim heyecan yapmayayim diye ki son derece heycansiz ve kendine güvenen bir ruh halindeydim komisyon halimden memnun gibiydi aniden carpma olunca hepimiz sok oldukDireksiyon eğitmeni değil de komisyonun oturması zaten senelerdir istenmeyen bir durum da işte böyle gelmiş gidiyor. Hiç üzülmeyin ufak bişey heyecanla neler olmuyor.
Esimin arabasi var ama hic yardimci olmadi ben ek ders aldim 3 saat ama tabi yeterli olmadi demek ki.Çok geçmiş olsun. Ben sınavların daha da zor olması taraftarıyım çünkü trafik kazaları daha çok can yakıyor. Kendinizi iyice geliştirdiğinizde zaten geçersiniz.
3 saat çok az maalesef, arabayı arada boş arazilerde kendinizce taşlarla sınırlar çizerek sürmeye çalışın o çok geliştirir.Esimin arabasi var ama hic yardimci olmadi ben ek ders aldim 3 saat ama tabi yeterli olmadi demek ki.
Kurstan aldigim dersler disinda özel ders olarak 3 saat aldim tabi yetmedi.Evet o sekilde de calismak gerekiyor tabi pratigim cok az ama herseyi ezberledim güzargah,parklar,sinyaller konusunda kötü degildim ama olmadi3 saat çok az maalesef, arabayı arada boş arazilerde kendinizce taşlarla sınırlar çizerek sürmeye çalışın o çok geliştirir.
Benim direksiyon hocam da felaketti.Beni sürekli diğer öğrencileriyle kıyaslıyordu.Sürekli bir azar,alay..."Yine bir şey diyecek mi?" diye kendimi kasa kasa ders alıyordum.Son çare hocamı değiştirmiştim.Öyle bir şey düşünebilirsiniz.Dersteki hocalar o kadar isteksiz ve verimsiz ki gittigim kurs ciddi sorunlu ne yazik ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?