- 20 Ekim 2020
- 873
- 1.846
- 63
- Konu Sahibi Crescent Blue
-
Sende yine birbirlerine sormuşlar benim öndeki kimseye sormadan inebilirsiniz dedi. Ki ayna dubaya minicik değdi. Bu kaza demek oluyor dedi. Ama öncesinde tek hamlede park etmiştim 10cm içim bir daha yaptırdı ki hoca ne öğrettiysek aynısını yaptı demesine rağmen hiç dinlemedi. Yalnız seninki gerçek kaza bu arada bırakmaları normal. Niye yolda indiriyorlar ben onu anlamıyorum okula geri dönecekler zaten birlikte dönünce ne olacak sanki abuk subuk işler. Bizim kursta o dönem iki kişiyi geçirmişler. Bu arada bu anlattığım benim de ikinci sınavdı. İlkinde önde kuruldan kadin oturuyordu, hic bana bakmadı sürekli kafası arkaya dönük hocalarla konuştu. Ben kusursuz kullandım. Okula geldik dedim geçtim umarımHocam sagolsun beni savunmak icin tek kelime söylemedi çünkü ders sirasinda kursun ve hocalarin eksiklerini tek tek yüzlerine söyledim tabi islerine gelmedi,yanimda oturan baskandi sanirim arkadaki yardimciya ne yapalim hocam dedi 2 ya da 3 kez arkadakide 3.kez sorunca kesin bir netlikte kaldi dedi ben de israr etmedim,ciktim öylece yolun ortasinda kaldim,neyse ki eve yakindi yürûyerek döndüm.
Aaa sirf yavas kullandi diye birakmak da birakmaya yer aramak olmus.Siz 3.de mi aldiniz?Sende yine birbirlerine sormuşlar benim öndeki kimseye sormadan inebilirsiniz dedi. Ki ayna dubaya minicik değdi. Bu kaza demek oluyor dedi. Ama öncesinde tek hamlede park etmiştim 10cm içim bir daha yaptırdı ki hoca ne öğrettiysek aynısını yaptı demesine rağmen hiç dinlemedi. Yalnız seninki gerçek kaza bu arada bırakmaları normal. Niye yolda indiriyorlar ben onu anlamıyorum okula geri dönecekler zaten birlikte dönünce ne olacak sanki abuk subuk işler. Bizim kursta o dönem iki kişiyi geçirmişler. Bu arada bu anlattığım benim de ikinci sınavdı. İlkinde önde kuruldan kadin oturuyordu, hic bana bakmadı sürekli kafası arkaya dönük hocalarla konuştu. Ben kusursuz kullandım. Okula geldik dedim geçtim umarımhocam da hiç hata yapmadın hayırlı olsun kızım dedi. kadın bana ne dese beğenirsin? Evet hiç hata yapmadınız ama çok yavaş gittik, bakicaz bakalım! Hocalar 2.vites üstüne çıkmayın diye özellikle uyarmıştı. Eve bir geldim öğrendim ki bırakmış beni yani böyle sebeplerden kalmak daha sinir bozucu inan
Benim yaşadığım ilde vitesi 3e kadar attırıyorlar. Eşimin arkadaşı komisyon üyesi, o parkuru ben bile zor yaparım demiş. Ama komisyonda milleti takır takır bırakıyorlar.Sende yine birbirlerine sormuşlar benim öndeki kimseye sormadan inebilirsiniz dedi. Ki ayna dubaya minicik değdi. Bu kaza demek oluyor dedi. Ama öncesinde tek hamlede park etmiştim 10cm içim bir daha yaptırdı ki hoca ne öğrettiysek aynısını yaptı demesine rağmen hiç dinlemedi. Yalnız seninki gerçek kaza bu arada bırakmaları normal. Niye yolda indiriyorlar ben onu anlamıyorum okula geri dönecekler zaten birlikte dönünce ne olacak sanki abuk subuk işler. Bizim kursta o dönem iki kişiyi geçirmişler. Bu arada bu anlattığım benim de ikinci sınavdı. İlkinde önde kuruldan kadin oturuyordu, hic bana bakmadı sürekli kafası arkaya dönük hocalarla konuştu. Ben kusursuz kullandım. Okula geldik dedim geçtim umarımhocam da hiç hata yapmadın hayırlı olsun kızım dedi. kadın bana ne dese beğenirsin? Evet hiç hata yapmadınız ama çok yavaş gittik, bakicaz bakalım! Hocalar 2.vites üstüne çıkmayın diye özellikle uyarmıştı. Eve bir geldim öğrendim ki bırakmış beni yani böyle sebeplerden kalmak daha sinir bozucu inan
Yok yaramazdı direkt kalma sebebi cunku gerçek bir kaza var. Arkadaşımı aynaları düzeltmedi diye sınava başlamadan bırakmışlardiAaa sirf yavas kullandi diye birakmak da birakmaya yer aramak olmus.Siz 3.de mi aldiniz?
Ben israr etseydim ise yarar miydi acaba dedim ama sanirim yaramazdi aslinda cok mûlayim insanlara benziyorlardi özellikle yanimda oturan.
Belki bizde de serbestti ama hoca derslerde ısrarla sakın 3e geçme sakın 3le gitme erken bitirirsen tekrar döndürürler süre bitene kadar dedi durdu. 30 dk mıydı neydi, o süre tamamlanmak zorundaymış erken biterse bir tur daha attırıyorlarmis güya. Hatta kadin öyle deyince hoca arkadan biz dedik 3le gitmeyin diye dedi ama kadın yapacak bir şey yok bakicaz artık dedi bilerek bırakıyorlarmis zaten kurs sahibi de aynısını söylemisti bana. Yeniden para ödesinler diyeBenim yaşadığım ilde vitesi 3e kadar attırıyorlar. Eşimin arkadaşı komisyon üyesi, o parkuru ben bile zor yaparım demiş. Ama komisyonda milleti takır takır bırakıyorlar.
Döndügûmüz bir kavsak vardi oradan sorunsuzca direksiyona hakim bir şekilde döndüm sonra yola devam ettim cok yüksek olmasa da yokus olan yoldan asagi inip saga sinyal verip cadden ara yola girecektim ki yolda park halindeki arabanin aynasina carptim yani farketmeden arabayi cok yaklastirdim ara yola giricem diye o arada olan oldu,yanimdaki baskanin son anda farkedip sol yap demesiyle kaza bir oldu,o ara baskan frene bassa kaza olmazdiYok yaramazdı direkt kalma sebebi cunku gerçek bir kaza var. Arkadaşımı aynaları düzeltmedi diye sınava başlamadan bırakmışlardikuruldaki insanlar çok önemli kesinlikle bazıları resmen bilerek bırakıyor. Ben de üçte aldım evet. Zaten sen ilk sınava girmediğin için aslında ilk sınavda kaldın şu an. Çok dar sokaklar mi sınav parkuru? Bizimki tirlarin kamyonların geçtiği bır otobandi, yanimdan vızır vızır kamyonlar geçerken park yapıyorduk
Tabi. Ali Cengiz oyunları çok. Torpilleri olup dümdüz verilenleri de duymuştum. Hakkımız geçtiyse haram zıkkım olsun :))Belki bizde de serbestti ama hoca derslerde ısrarla sakın 3e geçme sakın 3le gitme erken bitirirsen tekrar döndürürler süre bitene kadar dedi durdu. 30 dk mıydı neydi, o süre tamamlanmak zorundaymış erken biterse bir tur daha attırıyorlarmis güya. Hatta kadin öyle deyince hoca arkadan biz dedik 3le gitmeyin diye dedi ama kadın yapacak bir şey yok bakicaz artık dedi bilerek bırakıyorlarmis zaten kurs sahibi de aynısını söylemisti bana. Yeniden para ödesinler diye
Sinavdan bir saat önce dideral diye bir ilac aldim son derece sakindim ve kendime güvenen bir ruh hali icindeydim aslinda dikkatsiz davrandim iyi hesap edemedim aciyiKonu sahibesi sakin ol, sakın olan geçiyor heyecan yapan kalıyor.
2.de alırsın inşallah üzülme.Sinavdan bir saat önce dideral diye bir ilac aldim son derece sakindim ve kendime güvenen bir ruh hali icindeydim aslinda dikkatsiz davrandim iyi hesap edemedim aciyi
InsaAllah ama kabus gibiymis ehliyet almak vs2.de alırsın inşallah üzülme.
Kolay diyen yalan söyler. Ehliyet almakla bitmiyor. Devamının gelmesi gerekiyor. Kontağı çevirmeyi bilmeyenler bile aldı sen dünden alırsın. Aslansın kaplansınInsaAllah ama kabus gibiymis ehliyet almak vs
Evet hile hurda cok bu islerde ne yazik ki...Tabi. Ali Cengiz oyunları çok. Torpilleri olup dümdüz verilenleri de duymuştum. Hakkımız geçtiyse haram zıkkım olsun :))
Evet orada müdahale etmesi gerekiyordu gerçi onun müdahale edip kazaya engel olmasi da kalma sebebi olurdu yine ama "ben durdurmasam kaza yapacaktın" derdi en fazla ve sen bu kadar stres olmazdın. Bu arada diğer araçta bir hasar oldu mu yoksa öyle dokunup geçtiniz mi? Bir de kaza sınavın bitmesine yakın mı oldu yani diğer her şeyi yapmış mıydın park, geri gitme vs?Döndügûmüz bir kavsak vardi oradan sorunsuzca direksiyona hakim bir şekilde döndüm sonra yola devam ettim cok yüksek olmasa da yokus olan yoldan asagi inip saga sinyal verip cadden ara yola girecektim ki yolda park halindeki arabanin aynasina carptim yani farketmeden arabayi cok yaklastirdim ara yola giricem diye o arada olan oldu,yanimdaki baskanin son anda farkedip sol yap demesiyle kaza bir oldu,o ara baskan frene bassa kaza olmazdi
Ben her konusu geçtiğinde kuruldaki o adamla kadına bir posta beddua ediyorum zaten bu ara çok direksiyonlu konu oldu vesileyle kulakları çınlasinTabi. Ali Cengiz oyunları çok. Torpilleri olup dümdüz verilenleri de duymuştum. Hakkımız geçtiyse haram zıkkım olsun :))
Aslansin kaplansinKolay diyen yalan söyler. Ehliyet almakla bitmiyor. Devamının gelmesi gerekiyor. Kontağı çevirmeyi bilmeyenler bile aldı sen dünden alırsın. Aslansın kaplansın
Bi arkadaşim aracı kaldıramıyor daha her denemede rodeo gibi sallıyor ama ehliyeti varKolay diyen yalan söyler. Ehliyet almakla bitmiyor. Devamının gelmesi gerekiyor. Kontağı çevirmeyi bilmeyenler bile aldı sen dünden alırsın. Aslansın kaplansın
Kardeşim alalı 10 sene oldu. O zaman sadece dümdüz sürdürüp vermişler. Giderek zorlaşıyor. Yakında IQ testi de gelecekmiş.Bi arkadaşim aracı kaldıramıyor daha her denemede rodeo gibi sallıyor ama ehliyeti var
Dokunup gectik sanirim ve sinavin ilk 5 dakikasinda oldu aslinda direk trafige girmeseydik iyi olurdu parklari ezberlemistim,sinyaller de cok hassastim ama direksiyon hakimiyetim icin daha cok pratik sart tabi.Evet orada müdahale etmesi gerekiyordu gerçi onun müdahale edip kazaya engel olmasi da kalma sebebi olurdu yine ama "ben durdurmasam kaza yapacaktın" derdi en fazla ve sen bu kadar stres olmazdın. Bu arada diğer araçta bir hasar oldu mu yoksa öyle dokunup geçtiniz mi? Bir de kaza sınavın bitmesine yakın mı oldu yani diğer her şeyi yapmış mıydın park, geri gitme vs?
Zeka testi gelirse erkeklerin coğu trafige cikamaz ehliyet alamadiklari icinKardeşim alalı 10 sene oldu. O zaman sadece dümdüz sürdürüp vermişler. Giderek zorlaşıyor. Yakında IQ testi de gelecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?