- 20 Ekim 2020
- 873
- 1.846
- 63
- Konu Sahibi Crescent Blue
-
Hahaha en başta iq testi gelse bazıları icin direksiyon dersine bile gerek kalmaz belkiKardeşim alalı 10 sene oldu. O zaman sadece dümdüz sürdürüp vermişler. Giderek zorlaşıyor. Yakında IQ testi de gelecekmiş.
Evet yazmışsın atlamışım. Keşke daha sonlara doğru olsaydı park falan yapmış olsaydın tecrübe olurdu. Direksiyon hakimiyeti için ben similasyon oyunları oynuyordumDokunup gectik sanirim ve sinavin ilk 5 dakikasinda oldu aslinda direk trafige girmeseydik iyi olurdu parklari ezberlemistim,sinyaller de cok hassastim ama direksiyon hakimiyetim icin daha cok pratik sart tabi.
Ay fıtı fıtı gideriz erkeksiz trafikteZeka testi gelirse erkeklerin coğu trafige cikamaz ehliyet alamadiklari icinkadinlar rahatca kullanir
Kurstan 2 saat ders veriyorlar her kalinan dersten sonra esimin arabasi var ama calistirmiyor o yüzden özel ders alacağim ekstra 4 saat kadar toplam 6 saat sinavdan 3 gün once yeter insaAllahEvet yazmışsın atlamışım. Keşke daha sonlara doğru olsaydı park falan yapmış olsaydın tecrübe olurdu. Direksiyon hakimiyeti için ben similasyon oyunları oynuyordumşaka maka baya işime yaradı. Hatta park oyunu var bi tane oyun ama tamamen eğitim amaçlı bi sey baya pratik yapmıştım onunla. Sınav dönemi araç yoktu bizde. Arkadaşın arabasıyla arada park çalışıyordum. Bu arada kurslar ek ders veriyor. Sınav zamanı başlayınca direksiyon dersleri bitmiş olsa bile hem sınav öncesi ücretsiz ek ders hakkın oluyor hem de ücretli alabiliyorsun hoca seçimi yaparak. Yani ben alırken böyleydi kursa sor baska araçla çalışma imkanın yoksa
Dimi hayali bile güzel,erkekler ezik ezik biz arabamizla gezerken bakarlar öyleceAy fıtı fıtı gideriz erkeksiz trafiktekadınız diye arkadan daaat dattttt kornaya basan da olmaz ohh
Ay bu erkekler niye böyle ya ne kıymetli arabalari var geceleri ıki tur attirsa boş sokakta ne olur sanki direksiyon için boş sokakta döneceksiniz alt tarafı. Ekim'e çok var youtubeda direksiyon dersi videolarina falan da bakarsin unutmamak için. Yaparsın sen halledersinKurstan 2 saat ders veriyorlar her kalinan dersten sonra esimin arabasi var ama calistirmiyor o yüzden özel ders alacağim ekstra 4 saat kadar toplam 6 saat sinavdan 3 gün once yeter insaAllah
Esim kadin düsmani zaten kadinlar calismasin,gelismesin evde oturup rahatca ezelim diyen gruptan ne yazik ki teori sinavinda gecemezsin dedi 82 aldim diye sinir oldu,simdi kaldim diye hosuna gidiyor kiskanc bir elti gibi bir seyAy bu erkekler niye böyle ya ne kıymetli arabalari var geceleri ıki tur attirsa boş sokakta ne olur sanki direksiyon için boş sokakta döneceksiniz alt tarafı. Ekim'e çok var youtubeda direksiyon dersi videolarina falan da bakarsin unutmamak için. Yaparsın sen halledersin
Ayy ehliyet alabilen erkeklere kıyamam ama ya iq testini geçip de almis adamDimi hayali bile güzel,erkekler ezik ezik biz arabamizla gezerken bakarlar öyleceEhliyet alan erkekler kaza yaparsa da "Erkeklere ehliyet verilmesin,erkekler trafige cikmasin" diye konusup,şimdi onlarin yaptigi gibi zorbalariz da
IQ testi yapılsa geçemeyecek gruptan yaniEsim kadin düsmani zaten kadinlar calismasin,gelismesin evde oturup rahatca ezelim diyen gruptan ne yazik ki teori sinavinda gecemezsin dedi 82 aldim diye sinir oldu,simdi kaldim diye hosuna gidiyor kiskanc bir elti gibi bir sey
Ne yazik ki öyle,evet cok sağolunIQ testi yapılsa geçemeyecek gruptan yaniAllah kolaylık versin. Ona inat al şu ehliyeti de gözüne sok. Sonra da kendi arabani alırsın inşallah ona muhtaç olmazsin
Amin inşallahNe yazik ki öyle,evet cok sağolunumarim hersey yolunda gider de kiskanc eltimi pardon esimi mutlu etmem
Kiskanc eltim yani esim kovaAmin inşallaheltiniz akrep burcu mu
Kovanın da böylesini ilk defa duydum kesin yükseleni ay burcu bi şeyi akrep onunKiskanc eltim yani esim kova
Sorsaniz kendisi cok gelismis,kültürlü oldugunu iddia eder disarida tam bir yardim meleği bir kanatlari eksik dersiniz ama evde tam tersiKovanın da böylesini ilk defa duydum kesin yükseleni ay burcu bi şeyi akrep onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?